Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Yenilikler peşindesin! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Temmuz 2019, Pazartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Arkadaş edinmeye ve insanları etkilemeye hazırsınız. Yeni insanlarla tanışırken kendinizi güvende hissedeceksiniz. Sevgilinizle birlikteyken veya arkadaşlarınızla takılırken güçlü bir çekicilik hissi yayıyor olacaksınız. Enerjiniz yüksek olacak ve insanlar için bir şeyler yapmaya hazır olacaksınız. Konuşma yapma fırsatınız varsa, anında izleyicilerin kalbini kazanacaksınız. Akşam yemeğinde komik hikayelerinizle bir grup arkadaşınızı veya sevdiklerinizi eğlendirebilirsiniz.

Bugün özellikle sağlıklı, enerjik ve çekici hissediyorsunuz ve çevrenizdeki herkese yeni ve çekici bir ışık yayacaksınız. Bu, kendinize güven içinde değerli bir destek sağlayabilir. Daha fazla para sağlayan ve daha fazla meydan okuma sunan yeni bir kariyer, şu anda size çok çekici geliyor, bu yüzden onları ciddiye alın. Fikirlerinizi yazın ve yapılabilir olup olmadığını araştırın. Bu tamamen yeni bir hayatın başlangıcı olabilir!

Bugün sizde bir haller var. İçinizdeki geleneklere karşı çıkan canavar bugün özellikle de sanat camiasındaki tüm tekdüzelikleri yıkmaya kararlı gibi. Neden gelenekçiliğe bu kadar öfke duyuyorsunuz? Bir taklitçinin sizin fikirlerinizi çaldığını ve onlar sayesinde bir şans yakaladığını düşünsenize? Eğer bir sanat eleştirmeni olsaydınız, bugün övgü dolu cümleler alabilirdiniz.

Yeni insanlarla tanışacak ve vakit geçireceksen dikkatli ol. Bazı insanlar cesur ve tehlikeli olduğu için ilgi çekici görünebilir. Belki de hiç yapacağını hayal etmediğin şeylerle meşgullerdir. Bu merak uyandırıcı olsa da, başını belaya sokabilir; hatta yeteri kadar dikkatli olmazsan sana zarar verebilir. Olağan şartlarına ve etik anlayışına sadık kalmalısın. Eğer tehlike seni bu kadar heyecanlandırıyorsa, hayatında bazı değişiklikler yapma zamanı gelmiştir.Bugün irtibatı kaybettiğiniz bir arkadaştan gelen telefon çağrısıyla şaşkına dönebilirsiniz. Birisi sizinle konuşmak isteyecek; bu kişi geçmişten birisi, eski bir arkadaş ya da eski sevgili olabilir. İşleri kaldığınız yerden almak mümkün olmayabilir, ancak onunla konuşmak faydalı olacaktır. Görüşmediğiniz bu süre boyunca neler olduğunu ve ikinizin başına neler geldiğini birbirinizle paylaşırken bir şeyler öğreneceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Göksel hareketler, seni diğerlerinden ayıran yönlerine eğildiğin yeni bir periyoda davet ediyor. Seni farklı ve eşsiz kılan özelliklerinin farkında mısın? Eğer değilsen, konu üzerine biraz meditasyon yap veya yakın çevrenin bu soruyu yanıtlamasını iste. Her halükarda, önümüzdeki haftalar sana bu konuda çok şey öğretecek!

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay, hareketini İkizler burcunda sürdürüyor. Sabahın ilk ışıklarıyla oluşan Ay-Jüpiter karşıtlığı nedeniyle aşk hayatınızda gergin olabilirsiniz. İstemeden de olsa partnerinizle aranızdaki tansiyon yükselebilir. Aynı durum çocuğunuza karşı da oluşabilir. Ay-Neptün arasındaki sert kontakla birlikte de maddi durumunuzla ilgili beklentilerinizin hala belirsiz olması gergin hissetmenize neden olabilir.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güneş tutulmasıyla senin için yeni bir dönem başlarken, geçmişine ait kişilerle bugün karşılaşman da tesadüf olmayacak.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişten gelen eksik kalmış sorunları titizlikle sonuca ulaştırmayı denemelisiniz. Kendi yönünüzü belirlerken artık kararlı olmalısınız.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Arkadaşlarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkileriniz de yaşayacağınız huzursuzluklar tartışmalara yol açabilir. İş hayatınızda uğraştığınız işlerde ilerleme kaydetmek isteyebilirsiniz. Bunun içinde çaba içinde olacağınız zamanlar var. Sonuç almakta zorlanabilirsiniz. Gün içinde sinirlerinize hakim olmalısınız.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sezgilerinizin arttığı bugünlerde etrafınızdaki aura ve enerji alanlarına daha hakim olabilirsiniz. 6. çakranızı çalıştıracak mantralar dinleyebilirsiniz.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün 13.00'dan sonra yapacağınız her şeyde müthiş bir kararlılıkla hareket ederek, harika kararlar alabilir, özel yaşamınızda uzun vadeyi etkileyecek olumlu görüşmeler gerçekleştirebilir ve enerjinizi insanlara en iyi şekilde ifade ederek, keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Siz ya da eşiniz özgürlük arıyor. Bağımsızlık için ihtiyacınız mantıksız olabilir. Herkesin kendi ihtiyaçlarına ifade etmesine izin vermek için gerçekçi değişiklikler yapın.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

18 Ağustos'a kadar Mars'ın Aslan burcuna geçmesiyle çok hareketli bir döneme giriyorsunuz. Tanınırlığınız, bilinirliğiniz artar. İkili ilişkilerinizde baskın tavırlar sergilemek ister, sürekli ilgi beklersiniz. Diğer yandan aşk hayatınızda abartılı duygularla buyurgan bir kişilik sergiler her şeyi yönetmek istersiniz. Tüm aşırılıklardan uzak durun. Yoksa kibir size zarar verir.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İletişimde duygusal yaklaşımlardan kaçınmalısınız. Özelliklehayatınızda gün içinde bulunacağınız diyaloglara duygularınızı karıştırmamaya özen göstermelisiniz. Özellikle problemli ilişkileri olan Aslan burçlarının aynı ilişkide gelecekleri olmadığını belirtmeliyim. İrade göstermelisiniz. Eski defterler bir daha açılmamak üzere kapanıyor.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aslan; koşuşturmacası ve iletişim trafiği yoğun bir haftaya başlayabilirsin. Ancak belirsizlik içeren, fedakârlıkta bulunmaya yönelten durumlardan dolayı sabah saatlerinde beklediğin verimi almakta zorlanabilirsin. Akşama doğru hayat daha keyifli bir hâl alabilir, sessizliğin ve yalnızlığın tadını çıkarabilirsin.

1 Temmuz 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 17' 16" R
Ay
Aslan
14° 28' 44" R
Merkür
Koç
28° 39' 34"
Venüs
Boğa
18° 37' 58"
Mars
Koç
10° 42' 53"
Jüpiter
Boğa
27° 19' 21"
Satürn
Balık
17° 43' 09"
Uranüs
Boğa
23° 10' 29"
Neptün
Balık
29° 18' 12"
Plüton
Kova
02° 04' 17"
Chiron
Koç
21° 26' 07"
Lilith
Başak
24° 55' 33"
True Node
Koç
14° 52' 58"
Son Güncelleme : 14/05/2024 17:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>