Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kendine karşı daha korumacı davranıyorsun! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Haziran 2019, Cumartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşkta kapanmış olan sayfaları arada bir karıştırabiliyor, hiçbir anının unutulamayacağına inanıyorsunuz. Bugünlerde ilginç tesadüfler dikkatinizi çekebilir.

Çoktandır beklediğiniz haber bugünlerde size ulaşacak. İşlerinizi geliştirme uğraşlarınız, bu haberle olumsuz anlamda biraz da olsa etkilenebilir. Hafif dinlenmeler bile size yarar sağlayabilir.

Bugün gelirinizin yetersizliği ile alakalı bir görüşmeniz olabilir. Bu görüşmede şanslı olacaksınız. Son harcamalardan sonra tekrar doğrulmanız biraz zaman alabilir.

Onu sıkça arayarak, kesin bitmiş şeyleri düzeltmeye çalışarak yanlış bir yol izliyorsunuz. Bitmiş aşk ilişkinizi dostluğa dönüştürmenin daha başka yolları olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Artık değişiklikleri kolayca yapabilirsiniz. Yeni fikirler keşfedin, yeni insanlarla tanışın ve yeni yöntemler deneyin. Statükoyu bozmadan olağandışı şeyler deneyin.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın gün boyunca Boğa burcunda hareket ettiği bir güne merhaba diyorsunuz. Ay-Satürn ve Ay-Plüton arasındaki güzel etkileşimlerle beraber bugün ofis hayatınızda güçleneceğinizi göreceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili de bu güzel etkiyi hissedebilirsiniz. 21:38 olduğunda Ay, hareketini boşlukta sürdürmeye başlıyor. Yarına kadar önemli, dikkat isteyen işlerinizi yapmamanız da yarar var.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine karşı daha korumacı davranıyorsun!Evde ailene karşı, işte arkadaşlarına karşı yardımcı ve sonuç odaklı olacaksın. Kariyerini inşa ederken almış olduğun sorumluluklar içsel anlamda seni depresif yapabilir. Yurtdışı bağlantılı işlerde mücadele ederken kendini dengede tutmaya dikkat etmeli, fevri tavırlardan sakınmalısın. Aklında bir sürü fikir var. Fakat bunları dile getirirken, etrafından beklediğin desteği göremeyebilirsin. Gönlü boş biriysen, gün içerisinde tanışacağın kişinin ilgisine kayıtsız kalamayacaksın. Kendine ait özel detayları herkesle paylaşmamaya özen göstermen gereken bir gün. Özellikle yeni tanıştığın, huyunu suyunu bilmediğin kişilere karşı biraz daha temkinli olman gerekiyor.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerde kıskançlık konusu yüzünden duygusal anlamda gergin bir gün geçirebilirsiniz. Beklentilerin sizi yormasına izin vermeyin.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda kendi sahnenizi yaratmak için çaba gösterebilirsiniz. Üstlerinizle ilişkileriniz de keyifli sohbetler yapacağınız fırsatları kaçırmamalısınız. Gün içinde çalışmalarınızla ilgili daha aktif kararlar almak isteyebilirsiniz. Gelecek için alternatif planlar geliştirmek işlerinizi kolaylaştıracaktır. Annenizle ilgili konuları da ihmal etmeyin.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sabit kalmak yerine hayatın sizi savurmasına izin verin. İlhamınız ve mutluluğunuz artacaktır. Maddi konularda bereketleneceksiniz.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Iş hayatınızda veya çalışmıyorsanız günlük hayatınızda görev ve sorumluluklara yönelik ağırlığı ya da stresi biraz daha fazla hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Planlı ve organize hareket etmeye çalışmalısınız.

29 Haziran 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çok fazla beyin gücü gerektiren işlere dikkat edin. Bir süredir konuşmadığınız ve özlediğiniz insanlarla iletişim kurun. Sesinizi duymak onlar için hoş bir sürpriz olacak; sizin için de tahmin etmeyeceğiniz artıları olabilir.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunun ilk gününe oldukça iyimser başlıyorsunuz. İş hayatınızda önceden ektiğiniz tohumların meyvelerini toplamaya başlarsınız. Ev almak, evlilik hazırlığı yapmak, ebeveynlerle alınacak kararlı harekete geçirme zamanı. Toplum önünde saygınlık kazanmak, yöneticilerinizle uyumlu ilişkiler içinde olmak ve projelere başlamak için zaman kaybetmeyin.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Siz hiç yorulmaz mısınız? Arı gibi çalışıyor dinlenmeye hiç vakit ayırmıyorsunuz. Herşeyin bir yeri ve zamanı var. Böyle giderseniz sağlığınız bozulur. Gezin, eğlenin, değişik hobiler edinin. Sevdiğiniz de bundan şikayetçi. Sizin bir işkolik olduğunuzu düşünüyor.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bazen eften püften sebeplerle kendi kendinizeçıkartıyorsunuz. Sorunlarla beslenen insanlar değilsiniz ama bu ara bastırdığınız enerji ve duygular sizin biraz dengenizi bozdu. İç sesinizle bir önce buluşup, ne istediğinize karar vermeniz gerekiyor. En kötü karar, kararsızlıktan iyidir. 

29 Haziran 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aslan; bugünhayatı, aile veya kazançlarına dair gelişmelerle gözler önünde olabilirsin. Ayrıca istek ve hedeflerinde de ısrarcı olabilir; belirlediğin çizgide ilerleyebilirsin. Arka planda seni öfkelendiren veya engel çıkaran durumlar söz konusu olsa bile mücadele ederek üstesinden gelebileceksin.

29 Haziran 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 04' 48" R
Ay
Aslan
11° 50' 38" R
Merkür
Koç
28° 24' 12"
Venüs
Boğa
18° 22' 04"
Mars
Koç
10° 33' 01"
Jüpiter
Boğa
27° 16' 18"
Satürn
Balık
17° 42' 14"
Uranüs
Boğa
23° 09' 44"
Neptün
Balık
29° 17' 53"
Plüton
Kova
02° 04' 21"
Chiron
Koç
21° 25' 27"
Lilith
Başak
24° 54' 07"
True Node
Koç
14° 53' 17"
Son Güncelleme : 14/05/2024 12:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>