Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Haziran 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Doğruluğunuzu bugün mercek altına alabilirsiniz. Hepimizin asla bırakmayacağı çok derin inançlarımız var. Ancak toplum bize baskı yapıyor ve ideallerimize tam anlamıyla uygun yaşamamamız her zaman kolay olmuyor. Bugün kendinize sorduğunuz sorular şunlar: Toplumda yaşayabilmek için en önemli inançlarınızın ne kadarını değiştirebilirsiniz? İnançlarınız konusunda cesaretli misiniz?

Bugün bir şekilde kendinizi geliştirmeye karar verebilirsiniz. Belki birkaç kilo daha aldığınızı fark ediyorsunuzdur. Çalışmaya başlamanın veya düzenli olarak koşuya çıkmanın zamanı gelmiş olabilir. Veya belki de diyetinizi geliştirmeyi düşünmelisiniz. Öğlen yemeği molasında fast food yiyip gazlı içecekler tüketiyorsanız, bir değişiklik yapmak isteyebilirsiniz! Sağlığınıza daha fazla odaklanmak için mükemmel bir zaman.

Bugün aileniz ve arkadaşlarınız size sinir bozucu gelebilir. Etrafınızdaki hrkes üzgün görünüyor ve düzgün bir biçimde iletişim kuramıyorlar. Ve öfkeniz çok uzun sürüyor. Ani ve yıkıcı öfke patlamalarından kaçının, bugün evden ve gerginlikten uzaklaşmak sizin için iyi olacak. Rutin hayatınızdan çıkıp kendinize küçük bir mola verirseniz, sizi daha sakin bir ruh haline sokan insanlarla tanışabilirsiniz.

Bugün adeta insanlara bakıcılık yapıyormuşsun gibi hissedebilirsin; çünkü huysuzluk ve öfke insanların sunduğu şeyler olabilir. Belli başlı meseleler düdüklü tencere etkisi gösterebilir; ve ateşli gezegenler de işlerin alevlenmesine sebep olabilir. Yapabildiğin kadar barışçıl bir tavır sergile. Olayların ortasına çekilmemeye çalış.Bugün, önemli bir hedefinizde, uzun zamandır erişmenin hayalini kurduğunuz bir noktaya ulaşabilirsiniz. Çevrenizdeki herkes size yepyeni bir saygı besleyecek. Aslında, her tür ilişkiniz sıcak, dürüst ve açık olacak ve bu dönemde çevrenizdeki herkesin varlığı size keyif verecek. Özellikle romantizm doruklarda seyredecektir. Biraz kutlama yapmanın keyfine varın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Haftalar önce başladığınız projeleri bugün biraz toparlama fırsatı bulacaksınız. Benlik algınızda tanıştığınız kişiler veya olumlu girişimleriniz yoluyla, bir takım değişimler oldu. Fakat kim olduğunuzu fark etmek tek başına yetmez, düşünmeniz gereken başka konular da var.

23 Haziran 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, tüm gün Balık burcunda hareket etmeye devam ediyor. Gelir ve giderleriniz arasındaki dengeyi kurmak için bazı önlemler almayı düşünebilirsiniz. Sizlerden borç isteyenler olursa duygusal kararlar vermemelisiniz. Venüs'ün Jüpiter ile kurduğu karşıtlık nedeniyle bugün aşk hayatınızda gergin olabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle aranızdaki problem büyüyebilir. Çocuğunuza da dikkat etmenizde yarar var.

23 Haziran 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hakkını savunuyorsun!Ay, bugün su burcunda hareket ediyor. Bireysel atılımlar yapmak için doğru zamanlar olabilir ancak borçların var ise sadece bu süreci araştırma yapmak ve bu konuyla ilgili insan kazanmak, çevre edinmek için harcayabilirsin. Etrafında meydana gelen anlaşmazlıklar bazı korkular yaratıyor. Herkesle iyi geçinmek pek mümkün değil. Tartışmalardan uzak durmak yerine hakkın olanı savunman gerekecek. Seni çok ilgilendirmeyen konulara dahil olman tüm gün gereksiz telefon konuşmaları yapmana neden olabilir. İlişkinde son zamanlarda yaşadığın sorunlar çözüme kavuşuyor. Eşinin ya da sevgilinin yapacağı sürprizle ilişkiniz tazelenecek. Kilo problemin varsa, abur cubur tüketimini en aza indirgemeni öneririm.

23 Haziran 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorumlu olduğunuz birtakım konulardan ummadığınız durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bunu doğru bir şekilde açıklamalısınız. Asla öfkeli bir konuşma içine girmemelisiniz.

23 Haziran 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Balık'ta ilerliyor. Bugün kendinize yeni işler yaratabilirsiniz. Ancak zihinsel açıdan kararsızlık ve çift durumlar da gündeme gelebilir.

23 Haziran 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanınızın çoğunu aşk hayatınızı düzenlemeye harcasanız da yine de irade eksikliği kısa sürede başa dönmenize sebebiyet verebiliyor.

23 Haziran 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi toplum içinde bulunduğunuz her ortamda sevgi dolu ifade ederek, güzelliğiniz/ yakışıklılığınız ile ön planda olacağınız bugün, ilişkilerden yana muazzam fırsatlar elde ederken, aile ilişkilerinizi geliştirebilir,hayatınızda olumlu kararlar alabilir ve ilişkilerinizde keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

23 Haziran 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ay, bugün sekizinci evinize taşınıyor. Pazartesi sonlarına kadar burada kalacak. Bu birkaç gün boyunca biraz daha bazı içgörülere yönelme getirebilir. Manevi meseleler bugün gelişmeye meyillidir. Size sunulan keyifli enerjinin tadını çıkarmayı hedefleyin.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ortak harcamalarda para kayıplarına dikkat! Zira paylaşımlarınızı bu dönemde sisli bulutlar gölgelendiriyor olabilir. Hiç ummadığınız şekilde kandırılıyor olabilirsiniz. Duygusal olarak enerjiniz düşse de meditasyon ve olumlamalarla hayatın güzelliklerine odaklanmayı başaracak güçtesiniz.

23 Haziran 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel.

23 Haziran 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Şans sizinle beraber. Tutkulu sandığınız ilişkinizin yelkenleri suya indi, maskesi düştü ve kabak ortaya mı çıktı? Hayal kırıklıkları yaşıyor olabilirsiniz. Bu kadar uzun süreli birliktelikten veya yalnızlıktan sonra yeni heyecanlar arıyor olmanız, sizin gibi Ateş grubundan bir burç için oldukça doğal. Önemli olan bundan sonrası…

23 Haziran 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aslan; gün boyunca duygusal iniş çıkışlar yaşayabilir, hayallerinin gerçekleşmemesinin gerilimini yaşayabilirsin. Arkadaşlarınla aranda yaşanacak para alış verişi finansal beklentilerini karşılayacak düzeyde olmadığı gibi ilişkilerinde karmaşaya ve kararsızlığa da yol açabilir.

23 Haziran 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 27' 52" R
Ay
Koç
09° 09' 28"
Merkür
Koç
19° 47' 12"
Venüs
Boğa
07° 23' 57"
Mars
Koç
03° 43' 28"
Jüpiter
Boğa
25° 10' 23"
Satürn
Balık
17° 01' 06"
Uranüs
Boğa
22° 38' 44"
Neptün
Balık
29° 03' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 54"
Lilith
Başak
23° 54' 50"
True Node
Koç
15° 24' 41"
Son Güncelleme : 05/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>