Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Haziran 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün yeni bir sosyal gruba katılmayı düşünebilir ve monotonluktan sıkılmış olabilirsiniz. Sürekli aynı arkadaşlarla zaman geçiriyorsanız, bazı şeyleri körüklemek için iyi bir gün olabilir! İlgi alanlarınızı paylaşan bir kulüp veya topluluk grubuna katılın. Kafa denginiz olan insanlarla tanışın ve utangaç olmayın. Doğal mizah anlayışınızın bugün insanları cezbetmesine izin verin.

Yetkili bir pozisyon için mükemmel bir adaysınız! Sorunun dışında kalmış gibi hissetmeyin çünkü bugünün astrolojik havası, liderlik yeteneklerinizi arttırmak için ihtiyaç duyduğunuz güveni ve fiziksel gücü bulmanıza yardımcı olacaktır. Böyle bir zaman durumu kontrol altına almak için doğru bir zamandır. Bunu yapabilirsiniz!

Bugün, uzun zamandır haber alamadığınız bir arkadaşınızdan sürpriz bir telefon ve e-mail alabilirsiniz. Bu sizi mutlu edecek çünkü arkadaşınızı merak ediyordunuz. İş konusunda bazı değişiklikler yaşamış olabilir fakat sizin için olası yeni fırsatlardan da bahsedebilir. Söylediklerini bir dinleyin, düşünün ve bir kaç gün içerisinde karar verin.

Yeni bir şekilde iletişim kurmak konusunda ilham alabilirsin. Kendini ifade etme yetin ön plana çıkacak ve mizah anlayışın patlama yaşayacak. Komediden hoşlanıyosan amatör komedi gecelerine katılabilirsin. Yaşadıklarına dayanan, iyi bir materyal üretebilirsin. Yazmak ya da kamu önünde konuşmak gibi şeyler düşünüyorsan, enerji bugün sana destekler sunuyor olacak.Haftalar önce başladığınız projeleri bugün biraz toparlama fırsatı bulacaksınız. Benlik algınızda tanıştığınız kişiler veya olumlu girişimleriniz yoluyla, bir takım değişimler oldu. Fakat kim olduğunuzu fark etmek tek başına yetmez, düşünmeniz gereken başka konular da var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Parlak bir güne merhaba diyeceksin. Son birkaç günün gerginliğinden sonra büyük bir rahatlama hissedeceksin. Yakın bir arkadaşına varolan sıkıntılarını açabilir; içini boşaltabilirsin. Yine de bütünüyle kendini salmamaya dikkat et. Yoksa o yataktan bir daha kalkacak gücü bulamazsın!

22 Haziran 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün büyük kısmında boşlukta hareket ediyor. Sevdiğiniz kişiyle çıkmazda kaldığınız durumlar yaşayabilirsiniz. 17:01 olduğunda ise Ay, Balık burcuna geçiyor. Sizler için maddi odaklı bir akşam başlıyor. Harcamalarınızı düşüneceğiniz, ekonomik dengenizi korumak isteyeceğiniz bir süreçte olabilirsiniz. Ay'ın Güneş ile kurduğu olumlu etkiler sayesinde başkalarından da maddi destek görebilirsiniz.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatı sorguluyorsun!Borçlar, alacaklar gibi maddi detaylarla uğraşacağın bir gün, hesabına gelen ek para biraz olsun rahatlamana yardımcı oluyor. Dışarda yoğun bir gün seni bekliyor olabilir. Oluşacak küçük çaplı aksilikleri büyütme eğilimdesin. Eğer evliysen eşinin harcamalarına dair sitemlerde bulunabilirsin. İlişkin yakın bir tarihte sonlandıysa, kendini yalnız hissedebilirsin. Duygusal olarak sakinleşmeye ihtiyacın var. Sosyal ilişkilerde samimiyetin hemen kurulduğu hızlı bir gün… Akşam saatlerinde katılacağın davetlerde, ilginç kişilerle tanışabilirsin. Bir yanda isteklerin öte yanda bir döngü içerisinde kendini tekrar eden problemler, günün sonunda kendini sorgulamana neden olacak.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınız nedeniyle tanıştığınız kişilerden yeni ortaklık teklifleri alabilirsiniz. Ancak hemen karar vermemelisiniz.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında Ay karşıt burcunuz Saka burcunda kalıyor. Bu nedenle karşılıklı konularda çok fazla inatlaşmamak daha doğru olabilir. Akşam saatlerinde psikolojik açıdan karmaşık durumlar mümkün.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü sizi huzursuz kılan kişilerin yaşadıklarına şahitlik edeceğiniz enerjilere dikkat çekmekte. Sizi yoran kıran her şey çıkıp gidiyor hayatınızdan sizi seven değer veren insanın varlığı yaklaşımı yaşama sevincinizi çalışma azminizi arttırıyor ve adeta küllerinizden yeniden doğmaya başlıyorsunuz. Bu günlerde her şey beklediğinizden daha iyi ilerlerken hızlı kararlar alıp uygulamakta tereddüt etmemelisiniz.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aslan; sabah saatlerinde Ay, boşlukta olduğundan yeni bir girişimde bulunmadan elindeki işleri tamamlamaya çalışmakta fayda var. Öğleden sonra finansal konularda fedakârlık yapmaktan çekinmeyerek gözü kapalı davranabilirsin. Duygusal krizlere açık olmana rağmen olaylar sen müdahale etmeden lehine dönebilir.

22 Haziran 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ay, bugün sekizinci evinize taşınıyor. Pazartesi sonlarına kadar burada kalacak. Bu birkaç gün boyunca biraz daha bazı içgörülere yönelme getirebilir. Manevi meseleler bugün gelişmeye meyillidir. Size sunulan keyifli enerjinin tadını çıkarmayı hedefleyin.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş hayatınızda hayal ettiğiniz başarıyı yakalayabilirsiniz. Size kendisini sorgusuz teslim eden bir ortakla, yeni ufuklara yelken açabilirsiniz. Hayallerin peşinden gitmek iyi olsa da gerçekleri göz ardı etmeyin. Hayatınız siyah ve beyaz teması üzerinde dengelenirse sizi doğru hedefe yöneltir.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı. Enerjinizi dikkatli kullanın.

22 Haziran 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 29' 53" R
Ay
Koç
09° 40' 04"
Merkür
Koç
19° 48' 43"
Venüs
Boğa
07° 26' 31"
Mars
Koç
03° 45' 05"
Jüpiter
Boğa
25° 10' 52"
Satürn
Balık
17° 01' 17"
Uranüs
Boğa
22° 38' 51"
Neptün
Balık
29° 03' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 00"
Lilith
Başak
23° 55' 04"
True Node
Koç
15° 24' 42"
Son Güncelleme : 05/05/2024 15:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>