Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kısıtlandığını hissediyorsun! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Haziran 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Doğruluğunuzu bugün mercek altına alabilirsiniz. Hepimizin asla bırakmayacağı çok derin inançlarımız var. Ancak toplum bize baskı yapıyor ve ideallerimize tam anlamıyla uygun yaşamamamız her zaman kolay olmuyor. Bugün kendinize sorduğunuz sorular şunlar: Toplumda yaşayabilmek için en önemli inançlarınızın ne kadarını değiştirebilirsiniz? İnançlarınız konusunda cesaretli misiniz?

Bugün bir şekilde kendinizi geliştirmeye karar verebilirsiniz. Belki birkaç kilo daha aldığınızı fark ediyorsunuzdur. Çalışmaya başlamanın veya düzenli olarak koşuya çıkmanın zamanı gelmiş olabilir. Veya belki de diyetinizi geliştirmeyi düşünmelisiniz. Öğlen yemeği molasında fast food yiyip gazlı içecekler tüketiyorsanız, bir değişiklik yapmak isteyebilirsiniz! Sağlığınıza daha fazla odaklanmak için mükemmel bir zaman.

Bugün aileniz ve arkadaşlarınız size sinir bozucu gelebilir. Etrafınızdaki hrkes üzgün görünüyor ve düzgün bir biçimde iletişim kuramıyorlar. Ve öfkeniz çok uzun sürüyor. Ani ve yıkıcı öfke patlamalarından kaçının, bugün evden ve gerginlikten uzaklaşmak sizin için iyi olacak. Rutin hayatınızdan çıkıp kendinize küçük bir mola verirseniz, sizi daha sakin bir ruh haline sokan insanlarla tanışabilirsiniz.

Bugün adeta insanlara bakıcılık yapıyormuşsun gibi hissedebilirsin; çünkü huysuzluk ve öfke insanların sunduğu şeyler olabilir. Belli başlı meseleler düdüklü tencere etkisi gösterebilir; ve ateşli gezegenler de işlerin alevlenmesine sebep olabilir. Yapabildiğin kadar barışçıl bir tavır sergile. Olayların ortasına çekilmemeye çalış.Bugün, önemli bir hedefinizde, uzun zamandır erişmenin hayalini kurduğunuz bir noktaya ulaşabilirsiniz. Çevrenizdeki herkes size yepyeni bir saygı besleyecek. Aslında, her tür ilişkiniz sıcak, dürüst ve açık olacak ve bu dönemde çevrenizdeki herkesin varlığı size keyif verecek. Özellikle romantizm doruklarda seyredecektir. Biraz kutlama yapmanın keyfine varın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal zarafetinizi artık farklı şekilde ifade ediyorsunuz. Uzun vadeli bir ilişki planlamasanız bile, yeni insanlarla tanışın. Eğer kalıcı bir ilişki başlarsanız, beklenmedik şeyler bekleyin.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Balık burcunda hareket ettiği bir gündesiniz. Sabahın ilk saatleriyle beraber finansal konularınızda inişli çıkışlı durumlarla karşılaşabilirsiniz. En iyisi emin olmadan hiçbir yatırımın altına bugün girmeyin. Öğlen olunca meydana gelen Venüs-Neptün sert kontağı sebebiyle dostlarınızdan beklemediğiniz bir tavırla karşılaşabilirsiniz. Bu durum duygusal olarak sizi yaralayabilir.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bireysel atılımlar için doğru zamanlar ancak borçların varsa bu süreci araştırma yapmak için harcayabilirsin.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamınızda sizi yoran bütün olaylardan uzaklaşıp kafa dinlemek istediğiniz bir gün olabilir. Kendinizi duygusal anlamda her şeyden arındırmak için doğru bir zaman.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı konular gündeminizi oluşturabilir. Endişe ve korku duyduğunuz olaylarla karşılaşabilirsiniz. Finansal konularınıza zaman ayırabilirsiniz. Yenilenme ihtiyacı içinde olabilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konularla uğraşacağınız zamanlar olabilir. İşlerinizde bürokratik engellere takılabilirsiniz. Gelecek yönünde yeni planlar yapabilirsiniz.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gergin olmak yerine olayların hayatınızdaki rolünü fark edip öfkeyi güce dönüştürebilirseniz başarılı olmak için bilgece tohumları atabilirsiniz.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygularınızı denetim altına alacak, böylece ilişkilerinizi istediğiniz gibi yönlendireceksiniz. Sevdiğinizle aranızdaki iletişim güçleniyor. Fakat, duygusal tedirginliğiniz devam edebilir. Hediye alabilirsiniz.

24 Haziran 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Derin ve konsantrasyon gerektiren işlere odaklanmak için uygun bir gün olabilir. Güçlü kadınlarla bir araya gelebilirsiniz. Ortak maddi konular, maddi ve manevi paylaşımlar gündeme gelebilir.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün zihin yerine kalbinizin sesini dinlemelisiniz. Zira koşulsuz sevgi, yardımseverlik ve fedakarlık temaları kapınızı çalabilir. Ama kanmaya ve kandırılmaya dikkat! Kalbinizi bunu hak edenlere açın. Cömertçe sevginizi ve aşkınızı paylaşın. Doğayla buluşun. Eğlence mekanlarına gidip neşelenin.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Paranızı dikkatli harcamalısınız. Şans oyunlarına fazla güvenmeyin. Para konusunda tutumlu olmalısınız. Sonra sıkıntıyı siz çekersiniz. Dış görünüşünüzü şu günlerde epey ihmal ediyorsunuz. Nerede o eski bakımlı haliniz? Çevrenizdekiler buna çok şaşırıyorlar.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Arkadaşlıklarınızın kıymetini bilmelisiniz. Belki şu an sevdiğiniz, aşkla bağlandığınız insanlar hayatınızın daha büyük bir kısmını oluşturuyor. Yine de dostluklarınızı harcamamalısınız. Sevgiliniz olmasa da onlar yanınızda olmaya devam edecekler. Maddi anlamda beklemediğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aslan; duygusal olarak zor bir süreçten geçtiğin bir gündesin. Kendini bazı fedakârlıklarda bulunmak zorunda hissedebilir, öfkeni dışarı yansıtmamak için büyük çaba sarf edebilirsin. Aile, ev ve gayrimenkul işleri seni fazlasıyla yorabilir ancak sonuçta olaylar olumlu gelişebilir.

24 Haziran 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 48' 03" R
Ay
Koç
14° 15' 37"
Merkür
Koç
20° 02' 32"
Venüs
Boğa
07° 49' 36"
Mars
Koç
03° 59' 29"
Jüpiter
Boğa
25° 15' 17"
Satürn
Balık
17° 02' 49"
Uranüs
Boğa
22° 39' 56"
Neptün
Balık
29° 04' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 02"
Lilith
Başak
23° 57' 08"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 05/05/2024 23:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>