Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Samimiyet arayacaksın! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Haziran 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Güzel bir ilişkiniz, doyumlu bir beraberliğiniz var. İlişkinizi korumak adına karşılıklı verdiğiniz tavizler, ikinizin de birbirinize sevginizin dışında büyük bir saygı duymanızı da sağlıyor.

Fazla sorumluluklar taşıyorsunuz, hayatınızındışında kalanına zaman ayıramıyorsunuz. Şimdilik şikayetçi gibi görünmüyorsanız da, yakın bir zamanda yorgunluğunuzu fazlasıyla hissedebilirsiniz.

Parayla ilişkisinde zaaflı davranan bir yakınınızın, bugünlerde size bazı zararları olabilir. Geleceğe yönelik tasarılarınızın gerektirdiği paranın bir kısmı yakında elinize geçebilir.

Aşk ilişkinizi büyük bir coşkuyla yaşamak yerine, onu istemeden, bilmeden ihmal ediyorsunuz. Sevgilinizle beraberliğinizin düzgünlüğüne aldanıp ilişkinize az zaman ayırıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genelde mutlu birisiniz, ama nedense son günlerde herkesin dikkatini çeken bir karamsarlığınız var. Bunun sebebini siz de anlayamıyorsunuz. Ne sosyal ilişkilerinizde, neilişkilerinizde bugün yaşadığınız iç sıkıntısını doğuracak bir neden yok. Bir şekilde, bu günlerde biraz daha iyimser olmanız gerekiyor. Mutsuz görüntünüz etrafınızdakileri de şaşırtıyor.

26 Haziran 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün genelinde Ay, Koç burcunda hareketini sürdürüyor. Ay ve Jüpiter arasındaki güzel etkileşim sayesinde bugün şansınızın açıldığı anlara şahit olabilirsiniz. Beklediğiniz gelişmeler olumlu sonuçlanabilir. Akşam saatleri yaklaştığında Ay'ın Satürn ile oluşturduğu sert açı nedeniyle çalışma hayatınızda gergin anlar geçirebilirsiniz. Fazla otoriter olduğunuza dair eleştiriler alabilirsiniz.

26 Haziran 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatı doludizgin yaşayan insanları görmeye ihtiyacın var. İlişkilerde samimiyet arıyorsun. Düşüncelerini toparlamalısın.

26 Haziran 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Seyahat ve iletişimlerinizin yoğun olduğu bugün alacağınız bazı haberler size önemli sorumluluklar getirebilirken aynı zamanda popülaritenizi yükseltebilir.

26 Haziran 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak için heyecan duyduğunuz bir gündesiniz. Yolculuklara çıkmak için planlar yapabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden kaynaklı programlardaki aksamalar biraz sizi rahatsız edebilir. Kabullenme içine girebilirsiniz. Gündelik kazalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir.

26 Haziran 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendi kendinizi dinginleştirdiğiniz taktirde duygularınızın kontrolünü elinize alarak enerjinizi istediğiniz yönde kullanabileceksiniz.

26 Haziran 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile büyükleriniz, kurumlar ve patronlarınızla ilgili geçici olarak mücadele enerjisi doğuran, kariyer konusunda yeni değişiklikleri desteklemeyen bir gün geçirirken, ikili ilişkilerinizde her zamankinden daha sabırlı ve toleranslı olarak, yaşamınızda sevgi enerjisini arttırmanız gereken bir gündesiniz.

26 Haziran 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün etrafınızdaki kişilere uyum sağlamak için yaklaşımınızı yumuşatmanız ve bazı ciddi değişiklikler yapmanız gerekebilir. Her söylenene alınmayın. Bugün size getirilen eleştiriler, sizin iyiliğiniz düşünülerek yapılacak.

26 Haziran 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Koç burcunda seyahat ederken, hızlı gelişen seyahat planı yorucutemponuza hareket katar. Uzaklardan alacağınız habere sevinip, aniden yeni başlangıçlara adam atarsınız. Seyahatte karşılaştığınız kişiyle aranızda bir elektriklenme meydana gelir. Akademik konularla ilgili araştırma yapmak için harika fırsatlar önünüze çıkacaktır. Medyayla ilişkilerinizi canlandırın.

26 Haziran 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir günde çok büyük gelişmeler beklemeyin. Elde edeceğiniz kazançlar yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Hatta zor günler geçirebilirsiniz. İlerlemek ve atılım yapmak için uygun bir zaman değil. Şu sıralar yakın çevrenizle ilgili ilişkileriniz ağırlık kazanacak.

26 Haziran 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaratıcı tarafınızı sayısal tarafınızla birleştirdiğinizde çok daha başarılı oluyorsunuz. Bazen sayılarla veya sayısal konularla ilgilenmekten rahatsızlık duyduğunuzu biliyorum ancak yine de günümüz şartlarında daha istekli olmanız da fayda var. Duygusal konuları didikleme eğiliminde olabilirsiniz. Ben ne kadar verdim o ne kadar verdi gibi toplama çıkarma işleriniz olabilir.

26 Haziran 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aslan; bugün fazla düşünmeden ve aniden başlatacağın projeler destek görmeyerek, çalışma arkadaşlarınla aranda gerilime neden olabilir. Görüş ve düşüncelerinde hırslı ve iddiacı olman anlaşmazlıklara yol açsa da cesaretini yitirmeden sevdiklerinin de desteğiyle harekete geçebileceksin.

26 Haziran 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 59' 54" R
Ay
Terazi
12° 40' 05"
Merkür
Boğa
05° 00' 18"
Venüs
Boğa
24° 38' 47"
Mars
Koç
14° 26' 16"
Jüpiter
Boğa
28° 28' 33"
Satürn
Balık
18° 03' 02"
Uranüs
Boğa
23° 27' 30"
Neptün
Balık
29° 25' 09"
Plüton
Kova
02° 02' 20"
Chiron
Koç
21° 40' 57"
Lilith
Başak
25° 28' 04"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 19/05/2024 15:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>