Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
İyi niyetini gösteriyorsun! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Haziran 2019, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Sevgilinize gösterdiğiniz küskün tavırla kendinizi kandırdığınızı biliyorsunuz. Ona bir şeyleri anlatmak için başka bir yol denemelisiniz. Bu oyunu fazla uzatmamanız sakıncalı olabilir..

Yeteneklerinizalanınızda kendini gösterme şansına sahip. Ama bazı insan ilişkileri sizin huzurlu bir çalışma ortamı içinde olmanızı önlüyor. Yine de sorun yaşadığınız ilişkileri hayatın birincil problemi gibi görmemelisiniz.

Önünüzde düşünceli günleriniz var. Bugünü biraz masraflı geçirmeniz, bu açığı nasıl kapatacağınızı düşünmenize yol açabiliyor. Sıkıntınızın bitmesi bazı küçük nedenlere bağlı olabilir. Yakında böyle bir şaşkınlık yaşayabilirsiniz.

Tam yerine oturtamayıp sonradan iç tartışmalarınızda bocaladığınız bazı davranışlarınızla objektif hesaplaşmalar içine girmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaşınızla ilişkinizin geldiği yerden hiç memnun görünmüyorsunuz. Onun, olacağına varsın gibi bir tavır içine girmesi sizi iyice kızdırıyor. Bu akşam konuşmak için uygun olabilir. Bir tanıdığınızın ailesindeki sağlık sorununa çok üzülüyor, ilginin ötesinde bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Yakında çok özlem duyduğunuz birini görme fırsatınız olabilir.

30 Haziran 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 00:08'de boşluktaki Ay, İkizler burcuna giriş yapıyor. Sizlerin aktif olacağı bir gün başlıyor. Dostlarınızla beraber vakit geçirebilirsiniz. Onlarla birlikte olmak hem enerjinizi hem de psikolojinizi yükseltecektir. Şans da bugün sizlerle olacak. Mutlu bir güne hazır olun. Girdiğiniz ortamlarda insanlar dönüp bir daha size bakabilir.

30 Haziran 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İyi niyetini gösteriyorsun!Haziran ayının son günü Ay, değişken burçta hareket ediyor. Hayatına yön verme zamanı geldi. Neden bugün dersen gezegenlerin seyri seni destekliyor ve sen de kendine inanmalısın. İlişkinde hiç ummadığın bir konuda sevgilinin seni desteklemesi çok farklı düşünceler içine girmene neden olacak. Çocuk sahibiysen onların gelişimini destekleyecek kursların araştırmasını yapabilirsin. Gün içerisinde arkadaşlarınla buluşabilir, bolca alışveriş yapabilirsin. Tüm bunlarla birlikte annenle geçmişte yaşadığın tartışmaların bir benzeri yeniden başına gelebilir. Ailevi konularda sana çok yüklenildiğini düşüneceksin. Her ne olursa olsun, iyi niyetini ortaya koymaktan kaçınmayacaksın.

30 Haziran 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerde kıskançlık konusu yüzünden duygusal anlamda gergin bir gün geçirebilirsiniz. Beklentilerin sizi yormasına izin vermeyin.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumluluklar ya da sizi meşgul eden şeyler daha fazla öne çıkabilir. Maddi konularda daha az üsteleyici olmaya çalışmalısınız.

30 Haziran 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda sürdürülebilir bir ilişki için mantıklı olmanız gerekmekte. Sürdürülemez olan her ilişkinizle bağınızı koparmaya cesaretli olun.

30 Haziran 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal alanda hareketli bir gün sizi bekliyor. Arkadaşlarınızla görüşebilirsiniz. Yenilikçi yönlerinizi, görüş ve fikirlerinizi gösterme fırsatınız olabilir, fikir tartışmaları ve paylaşımlara açık bir gün.

30 Haziran 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi hep odakta tutun. Özellikle grup çalışmalarında ve dışarıdan birinin yönlendirdiği etkinliklerde aklınızı odakta tutun. Bugün yeni bir başlangıç yapacaksınız.

30 Haziran 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burcunda seyahat eden Ay, arkadaşlarınızla bol iletişim kuracağınız bir güne işaret ediyor. Sosyal çevrenizde herkes can kulağıyla sizi dinlemek ister. Fakat bazen lüzumsuz yere boş laf edilen ortamlarda vakit geçirmek zorunda kalabilirsiniz. En iyisi günü sakin ve huzurlu bir ortamda sevdiğiniz kişiyle keyifli bir yemek yiyerek tamamlayın.

30 Haziran 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Daha çok sosyal ilişkilerle ilgili konularla bu sıralar uğraşacaksınız. Hareketleriniz ve sözlerinizde dikkatli olmanız gerekiyor. Kendinizi kapana kıstırılmış hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızda heyecanlarınızı ve duygularınızı bastırmakta zorlanacaksınız.

30 Haziran 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Adım atmakta, hareket etmekte zorlanabilirsiniz. Kafanız karışık olduğunda uyuşuk oluyorsunuz. Aşk hayatınızda problemler varsa eğer, bunları kabul edin ve hayatınızda yeniye yer açın. Sabit bir burç olduğunuz için değişimi reddettiğinizi biliyorum. Rutin size her zaman daha kolay geliyor.

30 Haziran 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aslan; bugün yaşanan gelişmeler seni mutlu edebilir, ilişkilerde ve yaşamını ilgilendiren konularda taleplerin yerine gelebilir. Arkadaş çevrenizle birlikte yoğun ve hareketli bir gün geçirebilir, hayata umutla bakabilirsin. Fakat kararsızlıklar planlarının bozulmasına yol açabilir.

30 Haziran 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 00' 47" R
Ay
Aslan
10° 59' 29" R
Merkür
Koç
28° 19' 17"
Venüs
Boğa
18° 16' 57"
Mars
Koç
10° 29' 51"
Jüpiter
Boğa
27° 15' 19"
Satürn
Balık
17° 41' 56"
Uranüs
Boğa
23° 09' 30"
Neptün
Balık
29° 17' 47"
Plüton
Kova
02° 04' 22"
Chiron
Koç
21° 25' 14"
Lilith
Başak
24° 53' 40"
True Node
Koç
14° 53' 24"
Son Güncelleme : 14/05/2024 10:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>