Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Haziran 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz adına sorun yaşamaktan vazgeçmelisiniz. Onu kendi problemlerinizle bunalttığınızı düşünüyorsunuz, ama o size yakın olmaktan son derece mutlu. Bugün bunu bir kez daha dile getirebilir.

Bugün çalışmanızın parasal karşılığıyla ilgili olumlu sinyaller alabilirsiniz. Hiç yakınmadan çalıştığınız için, bazıları sizin ne kadar çokyaptığınızın farkına varamıyor olabilir. Ama becerikliliğinizi gören ve takdir edenler de var.

Maddi zorlukları aşmak üzeresiniz, para durumuzda hızlı bir değişiklik olabilir. Yüz yüze geldiğiniz harcamaların bazılarından vazgeçmeniz mümkün değil, ama bazılarından belli bir zaman için vazgeçebilirsiniz.

Çevrenizdekilere kırıcı davranışlarda bulunabilirsiniz. Gündelik sorunlar sizi bazen agresif yapabiliyor. Kontrollü davranmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlığa önem veriyorsunuz. Sağlam dostluklarınız var. Bu dostluklar, size bugünlerde mutlu sürprizler yaşatabilir. Ummadığınız bir kişiden göreceğiniz özensiz bir davranış, sıkıntı yaratabilir. Buna dikkat etmelisiniz. Son derece hareketli, bir o kadar da huzurlu bir gün sizi bekliyor. Bugün, her zamankinden farklı duyarlılıklar gerekebilir.

10 Haziran 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Pazar günümüz, saat 07:04 Ay-Boğa burcu geçişiyle başlıyor. Maddi konularda sakince düşünmek gerekiyor. Genel olarak üzerimize sorumluluk yüklenmesinden pek hoşlanmayız. Rahat etmek, huzur bulmak ihtiyacımız gayet yoğundur. Geleceğimiz veya şu anki durumumuzla alakalı düşündüğümüzde, güvence olgusu ister istemez öne çıkar. Saat 09:14 Ay-Uranüs kavuşum etkisinde, güvenli, huzurlu, maddi-manevi anlamda doyumlu bir hayatın özlemi içindeyiz. Yeniden bir şeyleri yaşantımızda inşa etmekten yanayız. Saat 19:21 Ay-Satürn görünümü, saygınlık görmeyi arzu ettiğiniz gibi, sizin için oldukça değerli olan kişilere de yardımcı olmanız ve sevginizi hissettirmeniz kolaydır. Yalnız bütün bunların karşılığında beklentiniz, ne olursa olsun üzerinizde otorite kurulmaya kalkışılmaması ve bir durum varsa eğer, sizinle tatlı bir şekilde konuşularak halledilmeye çalışılmasıdır. Saat 20:21 Ay-Mars görünümü, kendimizi güvende hissetmek istiyoruz. Gerek ilişkimizde gerekse hayatın her alanında bizi baskı altına alan her şeyden uzaklaşmak niyetindeyiz. Saat 21:36 Ay-Kuzey düğüm görünümü, görev ve sorumluluk bilinciyle hareket etmenin önemini vurguluyor. Ancak kişi bundan memnun mu, yoksa mecburen mi katlanıyor. Eğer mecburen katlanıyorsa tabii ki pek mutlu olmayacaktır. Mübarek Kadir geceniz kutlar, her şeyin arzu ettiğiniz gibi olmasını temenni ederim. Huzur dileğimle,

10 Haziran 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş temposundan dolayı uzaklaştığın yeteneklerine yönelebilirsin. Eski sevgilini merak edip araştırabilirsin.

10 Haziran 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Haftanın son gününde özellikle gelecek ile ilgili duygularınızda birtakım endişeler ve ne olduğunu sizin de bilmediğiniz kaygı durumları duygu dünyanıza hakim olabilir ve sizleri hiç olmadığınız kadar bu noktada karamsar yapabilir. Bugün bu konuyla ilgili belli bir karar vermekten ve bu kararı uygulamaktan kesinlikle kaçınmalısınız.

10 Haziran 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi güvende hissetmek ve huzurlu olmak önemli. Bu yönde arkadaşlardan ve gruplardan destek bulabilirsiniz.

10 Haziran 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaşadıklarınızı dostlarınızla paylaşmalısınız. Çünkü karmaşık hayatınıza ancak onlar çözüm üretebilirler. Aşka kendinizi fazla kaptırmamanız gereken bir dönem. Yorgunluğunuzu partneriniz anlayışla karşılıyor ve size sahip çıkmaya çalışıyor. Onunla daha çok birlikte olmalısınız. Aksi halde ilişkiniz rutine girebilir dikkat edin.

10 Haziran 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca toplum içinde yetenekleriniz ve çalışmalarınızla ön plana çıkarken, aileniz, kurumlar ve çalışma arkadaşlarınızdan daha fazla destek görebilirsiniz. Aile içi ilişkilerde dikkatli olunması gereken bugün, hayatınızdaki erkeklerle güç mücadelesine girmemeye ve ev alım satımı gibi bir işiniz varsa ertelemeye çalışmanız faydalı olacaktır.

10 Haziran 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizin için yoğun ve keyifli bir gün. Yaratıcılığınız yüksek olduğu için kafanızdaki planları anlatmak isteyebilirsiniz. Yalnızlık ve sosyallik arasında gidip gelirken, başkalarının size müdahale etmesine izin vermeyin. İç sesinizi dinleyin.

10 Haziran 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün kariyerinizi anlatan 10. evinizi ziyaret edecek. Hafta sonunda ortaklıklar, kariyer ile ilgili gelecek planları ve özel hayatınızdaki insanla aranızdaki ilişkinin nasıl ilerlediğine büyüteç tutacaksınız. Duygudan ziyade akıl ve sağduyu ile kararlar almalısınız. Hem sizi hem karşınızdakileri mutlu kılacak ortak çözümler bulmalısınız. Aksi takdirde ilişkilerde gerilme meydana gelir.

10 Haziran 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak.

10 Haziran 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 38' 12"
Ay
Kova
26° 55' 32"
Merkür
Koç
17° 56' 17"
Venüs
Boğa
03° 48' 23"
Mars
Koç
01° 28' 50"
Jüpiter
Boğa
24° 29' 22"
Satürn
Balık
16° 46' 25"
Uranüs
Boğa
22° 28' 39"
Neptün
Balık
28° 58' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 12"
Lilith
Başak
23° 35' 26"
True Node
Koç
15° 21' 08"
Son Güncelleme : 02/05/2024 16:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>