Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Haziran 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Günün ilk yarısında duygusal açıdan kendinizi dengeli hissedeceksiniz ve iyimser etkiler altında olacaksınız. Sevdiğiniz insanla düşüncelerinizi paylaşabilir ve karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise duygusal bir karmaşa yaşama ihtimaliniz olabilir. Duygusal hayatınıza ilişkin huzursuzluklar ve sizi sıkacak gelişmeler olabilir. Duygularınızı daha çok kendinize saklayacaksınız ve küçük sorunları içinizde büyütebilirsiniz.

İş yaşamınızda güne olumlu bir başlangıç yapacaksınız ve beklentilerinizi olumlu olarak değerlendirebileceksiniz. Enerjiniz olumlu ve sizde bunu iyi olarak kullanabileceksiniz. Planlarınız sizin istediğiniz şekilde yürüyecektir. Öğleden sonraki saatlerde ise işinizle ilgili olarak kendinizi isteksiz hissedebilirsiniz ve bazı işlerinizi erteleyebilirsiniz. Gerektiğinden fazla detayla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz ve dikkatiniz dağılabilir. Sizin dışınızda gelişecek sorunlar keyfinizi kaçırabilecektir.

Sabah saatleri size maddi kazançlar getirici bazı fikirler üretebilirsiniz ve bu konuda kararlı hareket edeceksiniz. Öğleden sonra ise maddi bazı endişeler yaşama ihtimaliniz olacaktır.

Eğer bugün yeni bir başlangıç yapacaksınız ve girişimde bulunacaksınız sabah saatlerini tercih etmeniz sizin için daha doğru olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok alakasız bir konuda sizi istemeden, bilmeden hataya yöneltenler var. Bu konuda etkilenmeye çok yatkın duruyorsunuz. Yakında içinizde biriken bir özlemi gidereceksiniz. İçinizin derinliğindeki sevincin nedeni bu olabilir. Çok özel bir hedefinize bu günler içinde ilk adımı atmak üzeresiniz. Ama bunun farkına varmanız gerekiyor.

4 Haziran 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 04:23 Ay-Güneş olumlu görünümü ileriye dönük olarak hem özel hayatınızı hem de yapmak istediğiniz işleri gözden geçirmenizi sağlar. Ne fazla duygusal düşünürsünüz ne de durumunuzu derinlemesine ele alırsınız. Sizin için önemli olan, birilerine göre değil, kafanıza göre hareket etmektir. Dışa karşı iletişimci davranırken, ortağınız veya partnerinizle mesafeyi korumaya çalışabilirsiniz. Eğer bu kişiler arkadaşça bir tutum sergiler, mantıklı ve akla yatkın şekilde size yanaşırlarsa siz de aynı şekilde davranmaya çalışınız. Saat 08:10-5 Haziran saat 13:53 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında, ciddi ilişkinizle alakalı konularda normalde üstünde bile durulmayan meselelerin gözünüzde büyümesine neden olabilir. Oysaki yapılması gereken ilişkiyi kendi içinde rahat bırakmaktır. Sizi üzen, sıkıntıya sokan ve rahatsız eden kişi veya olaylar karşısında her şeyi bir kez daha gözden geçirmekte yarar var. Yeni haftanın her birimiz için olumlu geçmesi dileğimle,

4 Haziran 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hırslı bir tavır içinde olabilirsin. Bu nedenle yapabileceklerinden daha büyük sorumluluklar alabilirsin.

4 Haziran 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel ilişkilerinize dair kafanızda henüz belli bir netlik kazanmamış duygu ve düşünceler bugün itibariyle yerini kesin ifadelere bırakabilir. Eş veya partneriniz tarafından sizden gizlenmiş ve sizin de şüphe duyduğunuz bazı olaylar önünüze gerçek bir şekilde yansıyabilir. Geçmişte bıraktığınız bir aşk hikayesinin tekrar canınızı yakmasına müsaade vermeyin.

4 Haziran 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sorumluluğunu üstlendiğiniz işlerde, anlaşmalar ve sözleşmelerle ilgili olumlu sonuçlar var. Yapacağınız grup çalışmalarında kendinizi güçlü hissedebilirsiniz. Bugün dengede kalmaya bakmalısınız. Karşılıklı konularda hassasiyet içindesiniz. İkili ilişkilerinizde denge arayışı içinde olmaya bakın. Otorite figürlerine karşı da dikkatli olmalısınız.

4 Haziran 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çalışma hayatınızda başarı için daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. İşlerinizi iyi hale getirmek için çaba sarf etmeniz gereken bir gündesiniz. Gelecek planlarınız değişebilir.

4 Haziran 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde hissettiğiniz duygular ile karşınızdaki kişilerden gördüğünüz davranışlar bir çelişki yaratabilir ve yaşadığınız süreçten emin olamayabilirsiniz, ne var ki bu geçici bir etkidir. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, iletişim ve yolculuklar konusunda şans ve fırsatlar elde edebilir, varolan ilişkilerinizde aşk duygusunu daha fazla hissedebilir ve kendinize olan güveninizi doruk noktada hissedebilirsiniz.

4 Haziran 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, özel ilişkilerinizde iniş çıkışlarınız olabilir. Arkadaşlarınızla olan konuşmalarınızda yaşadıklarınızı tarafsız bir şekilde dile getirmeye gayret etmeniz gerekiyor.

4 Haziran 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Neptün arasındaki olumlu etkileşim sizi spiritüel, ruhani toplulukların faaliyetlerine dahil edebilir. Diğer yandan sanat akımları ve etkinlikleri ilginizi çeker. Resim ve müzikle uğraşabilir, sergi ve konserlere gidebilir, kendinizi başka bir dünyada hissetme ihtiyacı duyabilirsiniz. Özel hayatla kararlar almak için bugün harekete geçmeyin.

4 Haziran 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Sabırlı olunuz. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz.

4 Haziran 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 50' 47" R
Ay
Başak
16° 13' 26"
Merkür
Boğa
01° 58' 50"
Venüs
Boğa
21° 53' 53"
Mars
Koç
12° 44' 17"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 56"
Satürn
Balık
17° 54' 11"
Uranüs
Boğa
23° 19' 44"
Neptün
Balık
29° 22' 03"
Plüton
Kova
02° 03' 18"
Chiron
Koç
21° 34' 15"
Lilith
Başak
25° 13' 13"
True Node
Koç
14° 54' 03"
Son Güncelleme : 17/05/2024 09:22

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>