Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Haziran 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Günün ilk yarısı iç dünyanıza dönecek ve çevrenizden uzaklaşma eğilimine gireceksiniz. Hayatınızı ilgilendiren bazı konularda kaygılar duyabilir yersiz endişelere kapılabilirsiniz. Duygusal olarak kendinizi karamsar hissedeceksiniz ve sevdiğiniz insanla aranızda bazı sorunlar ortaya çıkabilecektir. Akşam üzeri saatleri duygusal açıdna rahatlayacaksınız ve yaşadığınız gerilimlerden kurtulacaksınız. Duygusal hayatınıza ilişkin küçük de olsa sevindirici gelişmeler olacaktır.

Günün ilk yarısı iç dünyanızda bir çok gerilim yaşayacaksınız ve bunu çevrenize yansıtacaksınız. Çevrenizle bazı münakaşalar yapabilirsiniz. Olaylardan etkileneceksiniz ve hassas tepkiler vereceksiniz. İş ortamınızda isteklerinizi çevrenizdeki insanlara kabul ettirmek sizin için önemli olacaktır. Öğleden sonraki saatlerde ise kendinizi daha dengeli hissedeceksiniz. Olaylara daha sakin ve tarafsız bakmayı başaracaksınız. İşinizle ilgili bazı sorunlarınızdan akşam üzeri saatleri kurtulabilirsiniz..

Maddi konularda günün ilk yarısı ortak kazançlar getirici bazı çalışmalar yapabilirsiniz ancak bu konuda çok dikkatli olmalısınız. Öğleden sonra ise bir maddi şans yakalayabilirsiniz.

Beklentilerinzi ve elde edebileceklerinizi iyi hesaplamazsanız bugün hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Umutlar bağlayıp gelişmesini beklediğiniz bir konu var. Konu şu günlerde sizi gerçekten umutlandıracak bir boyutta. Fakat olumlu değerlendirmeler şimdikinden daha fazla çabayı gerekiyor. Bu hafta sonu değerlendiremediğiniz fırsatları, hafta içinde yeniden yaratma çabalarınız olacak. Bu konudaki göstereceğiniz ısrarcılığınız göze batabilir.

3 Haziran 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 05:22 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, plan ve projelerin,girişim ve gruplarla bağlantıların doğru ve akıllıca yapılmasında destekleyicidir. Saat 13:21 Ay-Mars kavuşumu, ilişkide bir tarafın baskın oluşu sorun yaratabilir. Arkadaşça yaklaşım, birbirinizin özgürlük alanına saygı göstermeniz önemlidir. Burada eş veya sevgili kendi hedef ve isteklerini dayatabilir. Saat 18:56 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığınde, bilinçli olmak gerekir. Ne yapacağınızı bilmemek yanlış olur. Yatırım, harcamalarda geleceğe ve üretime dönük düşünmek lazım. Saat 22:05 Ay-Merkür görünümü ilişkideki paylaşımcılığı keyifli kılıyor. Her iki kişi de, birbirinin özgürlüklerine saygı duyarak hareket ederse, hakikaten güzel bir şeyler yaşamak, vakit geçirmek mümkün olacaktır. Bu görünüm, yeni biriyle tanışmanın, bir araya gelmenin de işaretçisidir. Sosyal aktivitelerde bir hayli ilgi uyandırırsınız. Söyledikleriniz başkaları tarafından ilgiyle dinlenilir. Güzel bakmasını bilen gözleriniz, her zaman güzelliklere şahit olsun. Mutlu Pazarlar dileğimle,

3 Haziran 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başkalarının işlerine karışmaman gerektiğini bilmelisin. Sırf bu yüzden başın ağrıyabilir. Herkesin hayatta kendi yükünü taşımak zorunda olduğunu bilmelisin. Başkalarının işlerine yardım etmek ile karışmak arasında fark olduğunu bugün bir kez daha görebilirsin. Herhangi bir kursa gidiyorsan, çalışmalarınla epey beğeni toplayacaksın. Bu durum özgüvenini tazelerken, seni daha çok çalışmaya itecek. İlişkisi olan ya da evli bir Aslan burcuysan, değer verdiğin kişiyle yapacağın tatil planı içine pek sinmeyebilir. Alternatifin varsa bunu dile getirmelisin. Belki karşı tarafta senin gibi hissediyordur, ne dersin? Uzun süredir ilişkisi olmayan bir Aslan burcuysan, yeni bir ilişkiye başlamak seni biraz korkutsa da, tanışacağın kişi bu fikrini tamamen değiştirebilir. Akşamüzeri yakın arkadaşınla uzun telefon görüşmesi yapabilir, buluşmak için tarih ayarlayabilirsin.

3 Haziran 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişten gelen ya da kadersel anlamda bazı olaylarla tekrar yüzleşebilir ve bu anlamda önünüze çıkan kişilerle önemli konuşmalar yapmak ve onların eskiye dair düşüncelerini tam olarak öğrenmek arzusunda olabilirsiniz. Eski aşk ve ilişkiler tekrar kapınızı çaldığında tekrar aynı hataya düşmemek için gayret sarf edin.

3 Haziran 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün başkalarından çok şey duyabilir, öğrenebilirsiniz. Eşinizle, yakın arkadaşınızla ilgili konularda daha gerçekçi olmaya bakın.

3 Haziran 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinize olan güveninizin yükseldiğini hissederek güne başlayacaksınız. Sürprizler sizi heyecanlandıracak. Yapabileceğinizden daha fazlasını yapabilmek için büyük bir gayret içinde olabilirsiniz. Ancak kendinizi fazla zorlamasınız iyi olacak. Acelecilik yüzünden ufak tefek kazalar olabilir. Gün içinde ilginç teklifler ile karşılaşabilir, değişik projeler yapabilirsiniz.

3 Haziran 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aile büyüklerinizin sağlık sorunları ile ilgili gelişmeler sizleri bir hayli mutlu edecek ve hayat sizler için farklı bir anlam kazanacak. Sizlere önerim bu dönem de her şeyin sizi geliştireceğini bilerek hareket edin.

3 Haziran 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eşiniz veya sevdiğiniz insanla ilişkinizde yüzeysellikten uzak durun. Kendinize sakladığınız ayrıntılar üzerinizde baskı oluşturabilir, çabuk sinirlenebilirsiniz.

3 Haziran 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yepyeni fırsatlarla karşılaşabilir, ilginç teklifler alabilirsiniz. Hem sosyal hem de kültürel faaliyetleriniz artıyor. Kararlarınızı uygularken bazı endişeler taşıyabilirsiniz. Moralinizi yüksek tutun.

3 Haziran 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Espirili ve neşeli bir gündesiniz. Bunu iyi değerlendirin. Dostlarınızı arayın ve onları eğlence yerlerine davet edin. Iş hayatınızda çok enerjiksiniz. Bu sayede isteklerinizi gerçekleştime imkanı bulacaksınız. Parasal yönden de durumunuz gayet iyi.

3 Haziran 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 45' 05" R
Ay
Başak
15° 03' 33"
Merkür
Boğa
01° 51' 06"
Venüs
Boğa
21° 46' 36"
Mars
Koç
12° 39' 46"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 32"
Satürn
Balık
17° 53' 47"
Uranüs
Boğa
23° 19' 24"
Neptün
Balık
29° 21' 55"
Plüton
Kova
02° 03' 21"
Chiron
Koç
21° 33' 57"
Lilith
Başak
25° 12' 33"
True Node
Koç
14° 53' 54"
Son Güncelleme : 17/05/2024 07:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>