Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Haziran 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan dengeli olacağınız bir gündesiniz. Duygularınız olumlu ve kendinizi duygusal açıdan iyi hissediyorsunuz. Sevdiğiniz insana karşı anlayışlı davranacaksınız ve karşılıklı uyumu yakalamak sizin için oldukça önemli olacaktır. Duygusal anlamda sevgi hislerinizin arttığını hissedeceksiniz ve sevdiğiniz kişiyle hoş saatler geçirebilirsiniz. Ancak duygusal ihtiyaçlarınızı fazla abartmaktan ve isteklerinizi kabul ettirmek için ısrarcı davranmaktan vazgeçmelisiniz.

Daha önceden başlattığınız çalışmalarınıza bugün devam edebilirsiniz ve yarım kalmış bazı işlerinizi tamamlamaya çalışacaksınız. Düşüncelerinizi belli bir noktaya yönlendirebiliyorsunuz ve bu küçük bazı başarılar kazanmanızı sağlayacaktır. Aldığınız kararlarda sabit olacaksınız ve planladığınız şekilde hareket edeceksiniz. Buyaşamınızda yenilikler yapmaktan kaçınacağınız bir gündesiniz ve risklerden de uzak durmayı tercih edeceksiniz. Daha çok yavaş hareket edeceksiniz.

Maddi konularda oldukça dikkatli olacağınız bir gündesiniz ve çeşitli kazançlar elde etme şansınz olacaktır. Bugün yaptığınız girişimlerin sonuçları sizin için olumlu olacaktır.

Küçük bazı sorunlarınızdan bugün kurtulabilirsiniz. Olaylara dayanma gücünüz yüksek ve sabretmeyi biliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Oluşan şartlara zamanında uyum gösterme yönünde pek becerikli olmadığınız düşünülse de, bu sıralar bu tür bir gelişmede oldukça atik davranacaksınız. Değişiklik arzularınızı bazı konularda baskılamanız, biraz gerginliklere yol açabiliyor. Aileden birinin sorumluluk aldığı bir işte, ona yardımcı olma niyetiniz var. Bugün, bu konuda bazı plan değişiklikleri içine girebilirsiniz.

5 Haziran 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 13:53 olana dek Ay-Boşluk etkisi devam edecek. Normalde üstünde bile durulmayan meselelerin gözünüzde büyümesine neden olabilir. Oysaki yapılması gereken ilişkiyi kendi içinde rahat bırakmaktır. Sizi üzen, sıkıntıya sokan ve rahatsız eden kişi veya olaylar karşısında her şeyi bir kez daha gözden geçirmekte yarar var. Saat 13:53 itibariyle günün kalanında etkili olacak Ay-Balık burcu geçişi, özel hayatınızı ilgilendiren konularda ve aşkı yüreğinizin içinde değerlendirme biçiminizde çok daha ılımlı hissettirebilecek bu enerjiye ruhunuzu açınız. Size doğru yönelen güzellikleri buyur ediniz. Siz nasıl bakarsanız hayata, hayat size onu sunacaktır. O zaman gelin, güne uyanırken yaşamın ne kadar değerli bir armağan olduğunu hatırlayalım. Ay-Balık burcu seyir etkinliği başladığında seks, para, paylaşım konularında hayal kırıklığına uğramadan, kafanızın içindeki soruların cevap bulmasını istersiniz. Böyle anlarda acı çekmekten yorulan bedeninizin ve ruhunuzun şifaya kavuşmasını dileyiniz. Kendinize iyi davranınız ve umudun insan hayatındaki önemini düşünerek kendinizi kurbanmış gibi hissetmeyiniz. Her durumun mutlak bir çaresi vardır. Saat 15:57 Ay-Uranüs görünüm etkisinde insanların paylaşımcı, sevgi dolu ve şefkatli olmasını isteyeceğiz. Güven duymak, iyi bir yaşam arzumuz ön planda olacak. Alıştığımız şeylerden uzak kalmamak, huzur bulmak bizim için son derece önemli. Gün, güzellikleriyle bizleri mutlu etsin. Canı gönülden sevgilerimle,

5 Haziran 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hakkın olanı elde etmek konusunda kararlısın. Yatırım yapma kararı alabilir, atılım planları yapabilirsin.

5 Haziran 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi ve bir o kadar da yorulan ruhunuzu arındırma ve şifalandırma zamanı. Duygusal dünyanızda her şeyi daha iyi hissedeceğiniz bugün özellikle ilişkilerdeki hatanızı daha iyi anlayabilir ve kendinizi bu konuda bazı kararlar alarak iyileştirme noktasına gidebilirsiniz.

5 Haziran 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizle olan uyum ve iletişiminizi güçlendirebileceğiniz fırsatlar var. Daha akılcı yaklaşımlar sergilemeniz dengede kalmanızı sağlayacak. İfadelerinizde net olmanız beraberlik konusunda da olumlu etkiler yaratabilir. Dengede kalmaya bakmalısınız. Ortaklaşa konularda kişisel çatışmalara girmemelisiniz.

5 Haziran 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eşinize, sevgilinize ve ortağınıza bağlı hareket etmek durumunda olabilirsiniz. Tek ve yalnız olmaktansa her konuda yanınızda birisinin olmasını isteyebilirsiniz. İkili ilişkiler açısından oldukça hareketli bir gün geçirebilirsiniz.

5 Haziran 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hakkın olanı elde etmek konusunda bugün çok kararlısın. Yeni yatırımlar yapma kararı alabilir, ticaret ile ilgili atılımlar yapma planları içine girebilirsin. Her şeyin hesaplamasını yaparak kendini sağlama almak istiyorsun. Gün içerisinde iletişim kuracağın arkadaşının bazı sorunları karşısında nasıl tepki vereceğini şaşırabilirsin. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan, sevgilinle yaptığın planlarda bazı değişiklikler yaşanabilir. Bu durumu anlayışla karşılamaya çalışsan da sorgulamaya çalışman aranızda tartışma yaratabilir. Evliliğinde sorunları olan bir Aslan burcuysan, tüm sorunları konuşup halledebileceğin bir gün seni bekliyor. Yeter ki ne kadar samimi ve güven dolu olduğunu ona eşine yansıt. Uzun zamandır yeteneklerini ihmal ettiğini düşünerek, akşamı kendine ayırmak ve çeşitli konularla ilgili araştırmalar yapmak isteyebilirsin.

5 Haziran 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gelecek planlarınız ve aile düzeniniz üzerinizde gereksiz bir baskı yaratabilir. Öğleden sonra işlerinizdeki verimin sizi fazlasıyla mutlu ettiğini görecek ve çok rahatlayacaksınız.

5 Haziran 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün para kayıplarına dikkat! İnsanlar önceden verdikleri sözü tutmak istemeyebilirler. Kandırılmaya açık bir gündesiniz. Elden para almaktan kaçının, banka üstünden işlem yapın. Açık hesaplarda karışıklık çıkabilir. Düşüncelerinizi karşınızdakiler anlamakta zorlanır ya da siz onları bir türlü anlayamazsınız. Ortaklıklara onay vermeden önce iki kez düşünün.

5 Haziran 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

5 Haziran 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 51' 55" R
Ay
Başak
16° 27' 13"
Merkür
Boğa
02° 00' 21"
Venüs
Boğa
21° 55' 19"
Mars
Koç
12° 45' 10"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 12"
Satürn
Balık
17° 54' 16"
Uranüs
Boğa
23° 19' 48"
Neptün
Balık
29° 22' 05"
Plüton
Kova
02° 03' 18"
Chiron
Koç
21° 34' 19"
Lilith
Başak
25° 13' 20"
True Node
Koç
14° 54' 05"
Son Güncelleme : 17/05/2024 09:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>