Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Haziran 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinize biraz daha avans vermeniz size kazandırabilir. Erken zorlanmaya başlamış görünüyorsunuz. Ama umutlu olmalı, mutlaka yapacağınız bir şeyler olduğuna inanmalısınız.

Başvurularınıza yönelik tercih sıralamanızdan alacağınız bir haber sizi hareketlendirecek. Yeni fırsatları değerlendirmede, koşullarınıza uygun düşmeyecek biçimde seçici bakıyorsunuz.

Daha güvenli bir işin ucundan tutup para problemlerinden kurtulacağınız günler hiç uzak değil. İş sorununuzu bitirmeden düze çıkamayacağınız çok belli. Ama üzülüp gocunmamalısınız, referanslarınız oldukça güven verici.

Planlarınızı başkalarıyla paylaştığınızda yapılan eleştirilerden etkilenmemeye çalışın. İyimser olmanız beklentilerinizde biraz hayalcilik gibi görünebiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ve yarını tek başınıza kafanızı ve ruhunuzu dinlendirerek geçirmek istiyorsunuz. Ama sevimli bir kalabalığınız olacak. Tıkandığınız konuların üstüne birileriyle, omuz omuza gitmenizde yarar olabilir. Kendinizce özelleştirdiğiniz birtakım konulara kimseleri ortak etmiyorsunuz. Oysa çevreniz bu tür paylaşımlara çok açık, bu anlamda elverişli dostlarla dolu.

8 Haziran 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 00:25 itibariyle Ay-Koç burcunda ilerleyecek. Her konuda kendimizi ön plana almamızı sağlıyor. Hırs verir ve başarma arzusu yoğundur. Liderlik gücünüzü bir çok alanda göstermenizi ve insanlar üzerinde etkili olunmasını sağlar. Fakat dozunu iyi ayarlamakta yarar var. Saat 13:55 Ay-Mars görünümü, kendi isteklerimizi partnerimize kabul ettirmek ve onun özgürlük sınırlarını biraz daraltmaya çalışmak anlamına gelir ki, buna partnerin itirazı olur. İlişkide genel olarak her iki tarafın da çabuk alevlenen ve yine çabuk sönen çıkışta bulunmaları mümkündür. Saat 13:57 Ay-Satürn görünümü, özgür olmak, dilediğimiz gibi kendimizi ifade etmek isterken, yapmak zorunda kaldığımız işler canımızı sıkabilir. Saat 16:20 Ay-Kuzey düğüm görünümü, bildiklerimizi açık ve net bir dille ortaya koymamızı sağlıyor. Tecrübelerimizi önemseyeceğiz. Fikirlerimizi başkalarıyla paylaşacağız. Kişisel anlamda gelişimimize önem vereceğiz. Arzu ettiğimiz bir yolda ilerlemeyi, özgür olmayı, seçimlerde bulunmayı tercih edeceğiz. Bereketli bir gün geçirmeniz dileğimle,

8 Haziran 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrende kıskanıldığın için arkadaş görünen düşmanlarını gösterecek gelişmelerle karşılaşabilirsin.

8 Haziran 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte yaşadığınız olayları unutmak ve geleceğe karşı yeni fikirler geliştirmek açısından gayet olumlu bir gün. Eskiye dair yaşamış olduğunuz bazı hayal kırıklıkları ve kötü tecrübeler sizleri fazlasıyla büyüttü. Tekrar aynı hataya düşmemek için gereken gayreti gösteriyor olmalısınız. Bugün sosyal çevre faaliyetleri ve iletişim trafiğiniz oldukça hızlı ilerleyebilir.

8 Haziran 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz yerlerde olmak isteyebilirsiniz. Bugün yaşam enerjisi ile dolusunuz. Hareket ve yeni başlangıçlar sizi heyecanlandıracak. Kendinize olan bu özgüveniniz, sorumlu olduğunuz konularda daha kolay risk alabilmenizi sağlayabilir. Önemli konularda, yeni başlangıçlarda dikkatli olmakta yarar var.

8 Haziran 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yabancılarla görüşmeler yapabilirsiniz. Yurtdışıyla ilgili konularda tartışmalara katılabilirsiniz. İnanç ve felsefe dünyanızı daha fazla paylaşabilirsiniz. Özellikle yabancı ülkelere seyahatler gündeme gelebilir.

8 Haziran 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içindehayatınızla ilgili yeni kararlar alabilir,görüşmeleri yapabilir veyaşamınız için yeni çıkış yolları arayabilirsiniz. Strese bağlı olarak sırt ve eklem ağrıları yaşayabileceğiniz bugün iletişimde çatışmaya açık bir enerjide olduğunuz için ilişkilerinizde daha sakin iletişim kurmayı tercih etmelisiniz.

8 Haziran 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Değişik yerler görmek ve maceralara atılmak isteyebilirsiniz. Planlarınızda dikkatli olun, gözden kaçırdıklarınız olabilir. İlerleyen saatlerde kendinizi daha güçlü hissedebilirsiniz.

8 Haziran 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün bilinçaltınıza ittiğiniz konularla adeta savaşırsınız. Para paylaşımlarınızda kurban rolünü oynamaktan vazgeçin. İyi niyetle kabul ettiğiniz bazı ödeme şartları ileride bütçenizi fena zorlar. Herkesin hayatını siz kurtaramazsınız. Başınızdakilere kol kanat germekle yetinmeyi öğrenmelisiniz. Aşırılıklar sonra pişmanlık getirir. Kredi almak için uygun bir gün değil.

8 Haziran 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Siz hiç yorulmaz mısınız? Arı gibi çalışıyor dinlenmeye hiç vakit ayırmıyorsunuz. Herşeyin bir yeri ve zamanı var. Böyle giderseniz sağlığınız bozulur. Gezin, eğlenin, değişik hobiler edinin. Sevdiğiniz de bundan şikayetçi. Sizin bir işkolik olduğunuzu düşünüyor.

8 Haziran 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 15' 58"
Ay
Kova
21° 31' 28"
Merkür
Koç
17° 44' 15"
Venüs
Boğa
03° 20' 09"
Mars
Koç
01° 11' 12"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 00"
Satürn
Balık
16° 44' 27"
Uranüs
Boğa
22° 27' 21"
Neptün
Balık
28° 57' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 55"
Lilith
Başak
23° 32' 53"
True Node
Koç
15° 20' 48"
Son Güncelleme : 02/05/2024 07:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>