Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Anlaşamadığın İnsanlardan Uzak Durmaya Çalışıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Şubat 2021, Çarşamba

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 90%

Bugün duygularınızı ifade etme günü. Birine karşı bir şeyler hissediyorsanız, ona açılmaya karar verebilirsiniz. Veya uzun süredir biriyle beraberseniz, bir süredir hissettiğiniz bazı önemli duyguları açığa vurabilirsiniz. Bugün, duygularınızı tam anlamıyla açık etmek için iyi bir zaman. Geri çekilmeyin. Kalbinizden geldiği gibi konuşmaya cesaret ederseniz, harika şeyler olabilir.

Bugün güçlü fedakarlık duygunuz devreye giriyor. Kendinizi başkalarına nasıl yardım edebileceğiniz konusunda hayal kurarken bulacaksınız. Bu dünyada bir fark yaratmak için yanıp tutuşuyorsunuz. Uzun bir süre boyunca kariyerinizin bu ihtiyacınızı karşıladığını düşündünüz, ancak artık durum böyle görünmüyor. İnsani bir seviyede doğrudan bir fark yaratmak istiyorsunuz. Bugün bunu soyut anlamda düşünmeyi bırakıp gerçek bir adım atabilirsiniz. En sevdiğiniz hayır kurumuna bir çek yazın veya daha iyisi orada çalışmak için gönüllü olun.

Bugün, sanatsal bir şeyler yapmak için ilham alabilirsiniz. Belki, bilgisayarda bir web sayfası tasarlayabilirsiniz. Ya da, bir seyehat veya kısa bir hikaye konusunda yaratıcı yazılar yazabilirsiniz. Şu anda, kendinizi güzel ve sıra dışı bir şekilde açıklama ihtiyacı hissedeceksiniz. Hayal gücünüze ses verin ve fikirlerinizi bastırmayın. Eğer düşüncelerinizi takip ederseniz, özel ve hatta belki kazançlı bir şeyler olabilir!

Birini disipline etmen gerektiğini fark edebilirsin. Çocukların varsa, fazla enerjileri gözüne çarpabilir. Bunu düzgünce dışa aktarmalarına yardımcı olacaksın. Onları dışarı egzersize çıkar. Ya da evde başkalarını rahatsız etmeden oynamalarını sağla. Çocuğun yoksa, yeğenin veya komşunun çocuğuyla ilgilenmen gerekebilir.Okumuş olduğunuz kitaplar ya da belki de aldığınız dersler ve kurslar sayesinde içinizde süregelen, hemen göze çarpmayan bazı değişikliklerin farkına varabilirsiniz. Farkına bile varmadan fiziksel, ruhsal ve duygusal ufuklarınızı genişletmiş olabilirsiniz. Bir bakmışsınız ki büyümekten fazlasını yapmışsınız; resmen dönüşmüşsünüz ve eski benliğinizden eser kalmamış. Bu durumu kabullenmeniz biraz zaman alabilir. Bir düşünsenize!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birçok sıcak ve sevgi dolu haber alabilirsiniz. Bunlar mesajlaşma ya da telefon görüşmesi veya belki de birkaç kartpostal gönderimi şeklinde olabilir. Bir süredir sesini duymadığınız, uzaklarda yaşayan arkadaşlarınızla telefonda arayı kapatmakla meşgul olabilirsiniz. Aile üyeleriyle ya da bir partnerle ilişkileriniz bugün destekleyici ve içten olabilir. Hal böyle iken, sahip olduklarınız için duyduğunuz şükran duygusu ön plana çıkabilir.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyal ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaşlar, ilişkiler ve ortaklıklar gündemde. Eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilir. Gün içinde para çıkışlarınız olabilir.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bulunduğun ortamlarda konforuna düşkün biri olabilirsin. Bu nedenle rahat edemediğin ortamlardan uzakta duruyorsun. İletişim anlamında anlaşamadığın insanlar ile denk gelmek sana yaramıyor. İlişkisi olmayan bir Aslan burcuysan aranızda duygusal bir paylaşım olan bir arkadaşın ile tekrar iletişime geçebilirsin.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün iletişiminizde duygularınız ağır basabilir. Duyguların ve hassasiyetinizin konuşmalarınıza yansıması, bazı sorunlarla uğraştığınızı işaret edebilir. Doğrudan anlatmalı ya da buna hazır değilseniz ona göre bir dil tercih etmelisiniz.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşiniz ile ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde iletişimi yoğun zamanlar geçirebilirsiniz. İş açısından verimli girişimler yapabilirsiniz. Yine de işler istediğiniz kadar hızlı ilerlemeyebilir. Yaptığınız işlerin sonuçlarını almak için bekleyebilirsiniz. Bu gibi durumlarda sakinliğinizi korumanız da fayda var. İkili ilişkilerinize özen göstermelisiniz.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fikir danışmak, soru sormak, danışmanlık almak, karşınızdaki kişinin bilgi ve tecrübesinden yararlanmak için uygun bir gün olabilir. İlişkilerinizde denge, uyum, birliktelik ruhu arayışınız artabilir.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca toplum içinde yetenekleriniz ve çalışmalarınızla ön plana çıkarken, aileniz, kurumlar ve çalışma arkadaşlarınızdan daha fazla destek görebilirsiniz. Aile içi ilişkilerde dikkatli olunması gereken bugün, hayatınızdaki erkeklerle güç mücadelesine girmemeye ve ev alım satımı gibi bir işiniz varsa ertelemeye çalışmanız faydalı olacaktır.

10 Şubat 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda hayatınızın çok güçlü bir aşamasındasınız ve bundan en iyi şekilde yararlanabilmek için kendinizi liderlik pozisyonlarına koymaya devam etmeniz gerekiyor. Sakın çekimser kalmayın ve hamlelerinizi iyi ayarlayın.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

 Bugün yoğun enerjinizin, sizi hayli zorladığını hatta tempo kaybettiğini göreceksiniz. Maddi konularda sıkıntı yaşamak istemiyorsanız çok çalışmalı ve paranızı biriktirmelisiniz. Finans konularına disiplin getirmenin zamanı geldi. 

10 Şubat 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Para ile konular günün odak noktasında bulunacaklardır. Bütçenizde çeşitli değişiklikler yapabilir, gelir beklentilerinizi tekrar gözden geçirebilir, bazı harcamalardan vazgeçebilirsiniz. Alacağınız bu kararları daha faydalı hale getirmek konusunda işinin ehli bir kişi ile de biraraya gelmeniz mümkündür.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün kendinizi sevgi dolu hissedeceksiniz ve partnerinizin gününü aydınlatacaksınız. Finansal durumunuz yüzünden kendinizi üzmeyi bırakın. Daha sağlıklı beslenmeye ve egzersiz yapmaya başlamalısınız.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin gösterdiği anlayışsızlık ve ilgisizlik, aranızda bir soğukluk yaratıyor. Ama araya ayrılıklar da girse ilişkiniz devam edecek. İş yerinden bir dostunuz, mesleki bir sırrı sizinle paylaşabilir. Sonradan problemlerle karsılaşmak istemiyorsanız bunu saklayın, başkasına söylemeyin. Sizin niyetiniz iyi olsa bile belki duyduklarınız doğru olmayabilir. Parasal konulara yönelik isteklerinizin oluşması için zamana ihtiyacınız var. Bazı ufak sağlık problemleriniz olabilir.

10 Şubat 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 51' 56" R
Ay
Aslan
09° 06' 38" R
Merkür
Koç
28° 08' 29"
Venüs
Boğa
18° 05' 40"
Mars
Koç
10° 22' 51"
Jüpiter
Boğa
27° 13' 09"
Satürn
Balık
17° 41' 17"
Uranüs
Boğa
23° 08' 58"
Neptün
Balık
29° 17' 33"
Plüton
Kova
02° 04' 25"
Chiron
Koç
21° 24' 46"
Lilith
Başak
24° 52' 39"
True Node
Koç
14° 53' 41"
Son Güncelleme : 14/05/2024 07:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>