Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Şefkatli ve Korumacısın Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Temmuz 2022, Pazar

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşk konusunda güzel gelişmelerle karşılaşman olası. Eğer hayatında birisi varsa aranız hiç olmadığı kadar iyi olabilir. Birbirinizi daha iyi bir biçimde anlayıp geleceğe yön verebilirsiniz.

Ortaya çıkan problemin bir art niyetten değil küçük bir dikkatsizlikten kaynaklandığını düşünüyorsunuz. İş arkadaşınızla konuşmayı ve omuz omuza sorunu telafi etme yolunu seçeceksiniz.

Bir ortaklık gerektirecekplanları kurman mümkün olabilir bugün. Sorumlulukları ve görev dağılımını düzgün yapmak ileride daha az pürüz çıkmasını sağlayabilir. Programını dikkatli yapmak zaman alsa da buna vakit ayırabilirsin.

Daha aktif olmak için girişimlerin olabilir bugün. Yeni bir egzersiz planı denemekten çekinmeyeceksin. Ayrıca beslenme konularında da çevrendekilere göre yaşamaman daha iyi olabilir. İkramlara hayır diyebilmelisin mesela.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmişte kalan şeyler hakkında çok fazla düşünmemen gerekebilir bugün. Yaşanmış, bitmiş olayların seni rahatsız edip düzenini etkilemesine izin vermemelisin o yüzden. İleriye bakıp gelecek için umutlanmak sana daha iyi gelebilir.

10 Temmuz 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları bugün aklınız muhtemelen biraz spekülatif görünen alanları keşfetmeye her zamankinden daha meyilli olacak. Özellikle geçmişten gelen sorunların bir kez daha gün yüzüne çıktığını göreceksiniz. Bu sorunlarla mücadele etmek yerine onları akışına bırakın ve hayatla birlikte kendiliğinden çözüldüğünü göreceksiniz. Bugün özellikle akışta kalmaya özen gösterin.

10 Temmuz 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün boyunca ayak olacağın bir güne hazır mısın? Enerjik kalmak için besin değeri yüksek bir kahvaltı eşliğinde güne başlayacaksın. Evli bir Aslan burcuysan, eşinin ailesinde yaşanacak sağlık sorunu kaygılanmana neden olabilir. Şefkatli ve korumacı tavrın, çevrendekilerle arandaki güven duygusunu tazeleyecek.

10 Temmuz 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gelir gider hesaplarıyla ilgilenebilirsiniz. Ay başındaki durumunuzu bilmek ve kalan günleri buna göre yaşamak, sizi olası krizlerden koruyabilir. Kontrollü bir harcama yapmak, önceliklerinizi belirlemek birikim yapmakla ilgili fikirlerinizi uygulamanızı kolaylaştıracaktır.

10 Temmuz 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında bazı endişeler gündeme gelse de, öğle sonrasında kendinizi daha pozitif hissedebileceğiniz fırsatlar bulabilirsiniz.

10 Temmuz 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaş ilişkilerinizi çok önemseyebilirsiniz. Sosyalleşmek için oldukça iyi bir gün. Yeni yerler keşfetmek, sergi gibi etkinliklere katılmak vizyonunuzu geliştirebilir.

10 Temmuz 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Her zaman bitkilerle aran iyi olmuştur ve bugün biraz bahçe işleriyle uğraşmak keyifli hissettirecektir. Eğer sebzeler için evinin yakınında ekim yapabileceğin bir alan varsa, dışarı çık ve biraz sebze ek. Eğer şehirde bir apartmanda yaşıyorsan, camının önüne güzel saksılar koy. Birkaç zevkli bitki yetiştirmek ne çok zaman alır ne de nakit. Reyhan, kekik otu ve yaban sümbülü ekmeyi düşünebilirsin.

10 Temmuz 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda sorumluluklarınız canınızı sıkabilir. Görevlerinizi kontrol altında tutmak için elinizden gelen her şeyi yapıyor olabilirsiniz, ancak derinlerde bugünü dinlenerek ve işle ya da ev işleriyle uğraşmadan geçirmek isteyebilirsiniz. Bu yükümlülükleriniz normalde olduğundan daha sinir bozucu olabilir ama merak etmeyin! Daha sonra dinlenmek ve üstesinden gelmek zorunda olduğunuz yoğun görevlerden kurtulmak için zamanınız olmalıdır. Derin bir nefes alın, bu sadece geçici bir süreç.

10 Temmuz 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendi istediklerinizi yaptığınız için, hatalarınıza da kendiniz sahip çıkıyorsunuz. Tekrarlardan asla bıkmıyorsunuz. Yaşamı coşku içinde yaşayan ender insanlardan biri olmanız, sizi birçok konuda diğerlerinden farklı kılıyor.

10 Temmuz 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Özgüveniniz tam ve kendinizi sakin hissediyorsunuz. Hemhayatınızda hem özel hayatınızda işler yolunda gidiyor. Bu durum çevrenizdekilere de yansıyor, çünkü partneriniz ve ailenizle yakın ve dengeli bir ilişki içindesiniz. İçinizdeki dinginliği devam ettirmeye ve bu dönemi daha zor günlere hazırlanmak için kullanmaya çalışın.

10 Temmuz 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün aşk, çocuk, hobi, eğlence gibi konularla ilgilenebilirsiniz ve güzel bir gün geçirebilirsiniz. Kariyer hayatınızı olumlu etkileyecek ani gelişmeler yaşanabilir. Fırsatlarınızı kaçırmayın sevgili aslanlar.

10 Temmuz 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün yeni kararlar almak için uygun bir döneme giriyorsunuz. Sizden büyük kişilerin desteğini üzerinizde hissedecek ve rahatlayacaksınız. Sağlık konusunda metabolizmanızı destekleyecek bir beslenme şeklini tercih etmelisiniz.

10 Temmuz 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 41' 29" R
Ay
Aslan
06° 52' 45" R
Merkür
Koç
27° 55' 48"
Venüs
Boğa
17° 52' 20"
Mars
Koç
10° 14' 34"
Jüpiter
Boğa
27° 10' 36"
Satürn
Balık
17° 40' 30"
Uranüs
Boğa
23° 08' 20"
Neptün
Balık
29° 17' 17"
Plüton
Kova
02° 04' 29"
Chiron
Koç
21° 24' 12"
Lilith
Başak
24° 51' 26"
True Node
Koç
14° 54' 04"
Son Güncelleme : 14/05/2024 02:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>