Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Başladığın İşi Bitiriyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Temmuz 2022, Çarşamba

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 80%

Bugün duygularını çok derinden yaşaman mümkün olabilir. Olası bir tartışmadan kaçınmak senin yararına olacak o yüzden. İlişkinin aşırı tepkilerden zarar görmemesini sağlamak için ekstra çabalara girebilirsin.

İş yerinizde arkadaşlarınızla sürekli tartışma halinde olmanız müşterileriniz tarafından olumsuz karşılanıyor. Bu konuyla ilgili yakında amirinizden bir ihtar alabilirsiniz.

İş konusunda karşına çıkan fırsatları daha iyi değerlendirmen gerekebilir bugün. Senin için neyin iyi olduğuna karar vermek ileride maddi olarak daha rahat olmana yardımcı olabilir. Bugünkü seçimlerinde dikkatli olman gerekebilir.

Harekete geçmek, bir şeyler yapmak senin için eziyet gibi gelebilir bugün. Ancak bu negatifliğe yenilmemek adına arkadaşlarınla birlikte zaman geçirmek için fırsatları değerlendirmelisin. Sevdiğin insanlara zaman ayırmak stresten arınmanı sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaşın yardımına ihtiyaç duyabilir bugün. Ona yardımcı olmak için fırsat yaratmak isteyebilirsin. Yardımın veya tavsiyelerin sayesinde insanların hayatlarında fark yaratman mümkün olabilir. Çevrene daha baskın bir etki bırakabilirsin.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Başkaları size kendi derinliğinizi aştığınızı söylemeye çalıştıkça, doğru yolda olduğunuzdan ve başarıya doğru gittiğinizden o kadar emin olursunuz. Bu kadar olumsuz olmalarının tek nedeni, gölgenizde kaybolmaktan korkmalarıdır.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yorulmak bilmeyecek ve başladığın her işi sonuca götüreceksin. Eğer eksik kaldığını düşündüğün bir alan varsa, bu konuda bir atılım söz konusu olabilir. Hayatında yapmak istediğin değişiklikler için bugün istediğin ortamı sağlayacaksın. Adımlarını sağlam şekilde atacaksın. Evli bir Aslan burcuysan, evle ilgili yapmak istediğin değişiklikler konusunda eşinle fikir ayrılıkları yaşayabilirsin.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçsel karmaşalarınızdan kurtulmak için gereken motivasyonu bulabilirsiniz. Duygusal olarak sizi beslemeyen her şeye yeni bir tavır sergiliyorsunuz. Bazı insanların kötü niyetli düşüncelerinin ortaya çıkması, bu tavrınızı belirlemede önemli bir etken olacaktır.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca düşüncelerinizi ortaya koymak adına daha kararlı bir tutum içinde olacaksınız. Kendinizi ve çalışmalarınızı tanıtacağınız konuşmalar, başkalarını ikna edeceğiniz sunumlar öne çıkabilir ve hayranlık uyandırabilirsiniz. İş ortamında yapılması gereken yazışmalar ve ilişkilerde ise önemli bir süreçten geçiyorsunuz. Zihinsel açıdan disiplinli olmanız gerekiyor.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda partnerinize gösterdiğiniz sevgi ve sadakat onun hoşuna giderek kendisi de bağlılık göstermek hususunda yeni adımlar atabilir.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aynı oyunun tekrar tekrar perdelenmesini istemiyorsanız, oyunculara katılmayın. Kurban rolüne bürünerek manipülasyona ve diğerlerince kontrol edilmeye davetiye çıkarıyorsunuz. Tekrarlayan bir örüntüyü durdurmak için sorumluluğu kabul edip iyileşme sürecinde önemli bir rol olynadığınızın farkına varmanız gerekiyor. Değişme gücü ve cesaretine sahip olduğunuzu unutmayın!

6 Temmuz 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkalarını memnun etme arzusu sizi yoruyor olabilir. Muhtemelen cömert bir insan olduğunuz ve arkadaşlarınızı ve ailenizi desteklemek istediğiniz için, sizden ne zaman isterlerse herkes için her şeyi yapmaya çalışırken kendinizi hırpalamış olabilirsiniz. Bu durum diğer herkes kadar ihtiyaç duyduğunuz dinlenme ve huzura kavuşmanızı engelliyor olabilir. Aldığınız her yardım talebini kabul etmekten vazgeçmenin zamanı gelmiş olabilir!

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenize kızdığınız anda, duygularınızı içinize kilitliyor, kimse ile konuşmak istemiyorsunuz. Bugün farklı bir gününüz. Onunla yaşadığınız olaylara, çekimser bir bakış açısı getirmeniz, ilişkinizin sınırlarını zorluyor.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik olaylara hazırlanın. Hoş sürprizlerle karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek. En önemlisi, partneriniz sizin için özel bir şey hazırlıyor. Ama beklentilerinizi fazla yüksek tutmayın ve gelen ne olursa olsun müteşekkir olun. Arkadaşlarınız size son derece olumlu davranacak. Özellikle olası partnerler sizi beğenecek ve ışıltılar saçan hareketlerinizin cazibesine kapılacaklar.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün eğitim konusuna yönelebilirsiniz ama kararsızlıklar yaşanabilir. Ayrıca kardeşler ve yakın çevreyle iletişimde sorunlar kendini gösterebilir. Seyahat kararı alırken dikkatli olmalısınız. Trafikte tartışma yaşayabilirsiniz.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugünyerinizde bazıları için sır olacaksınız. Olaylara yorum getirmek istemiyorsunuz. Yapacağınız çalışmalarda, aile içi olaylar sizi fazlasıyla meşgul ediyor. Kesin çözüm için gerekli zamanı kendinize tanırsanız, daha sağlıklı karar verirsiniz.

6 Temmuz 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 56' 36" R
Ay
Akrep
25° 08' 46"
Merkür
Koç
15° 58' 55"
Venüs
Koç
25° 19' 04"
Mars
Balık
26° 09' 59"
Jüpiter
Boğa
22° 53' 07"
Satürn
Balık
16° 09' 28"
Uranüs
Boğa
22° 05' 08"
Neptün
Balık
28° 45' 54"
Plüton
Kova
02° 05' 31"
Chiron
Koç
20° 23' 46"
Lilith
Başak
22° 49' 34"
True Node
Koç
15° 34' 35"
Son Güncelleme : 25/04/2024 19:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>