Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
İş Değişikliği İstiyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Temmuz 2022, Pazar

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 80%

Bütün ilgi ve dikkatinin bir insana yöneldiğini fark edebilir, buna şaşırabilirsin. Bu insanla aynı ortamda olmak heyecanlanmana sebep olacak çünkü. Zaman kaybetmeden hislerinden bahsetmek senin için çok iyi olabilir.

Bugün sizin için son derece verimli bir gün olabilir. Çalışmak için iyi bir bir bilgi birikimine sahipsiniz ve bu durum, günlük çalışmalarınız için size büyük katkı sağlayacaktır. Bu ayrıca hayatınızda daha uzun vadeli trendlere bakmak için mükemmel bir zamandır. Bundan beş ya da on yıl sonra hayatınızı düşünün ve şu anki hareketlerinizin geleceğini nasıl etkilediğini düşünün. İleriye gitmek için plan yapın.

Para konusunda sıkıntıdan uzak bir gün geçirebilirsin. Aklındaki yeni fikirler hakkında düşünmek, yeni planlar yapmak isteyebilirsin o yüzden. Kendini maddi konularda bir şeylere hemen zorlamaman en iyisi.

Dikkatini toparlamak her zamankinden zor olabilir. Bunun için kendini zorlamaman ve günü biraz rahatlamaya çalışarak geçirmen daha iyi olacak. Zihninin boşalması önemli bir konu olabilir çünkü.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafındaki insanların bencil davranışları seni daha çok rahatsız edebilir bugün. Kendi başına kalmak senin için daha iyi olacak o yüzden. Sana yararı dokunmayacak insanlarla uğraşmak yerine kendine yararlı olmaya çalışmak daha makul bir seçenek olabilir.

3 Temmuz 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları bugün adeta sizin gününüz olacak. Enerjisel olarak güçlü ve dinamik bir şekilde uyanacaksınız, gün boyunca saçtığınız ışık sayesinde dikkatleri üzerinize çektiğinizi göreceksiniz. Olumlu insanları ve durumları çekecek iyi bir ruh halinin tadını çıkarmalısınız.

3 Temmuz 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşların tarafından dışlandığını hissedebilirsin. Bunun nedenini öğrenmek ve yüzleşmek isterken, kendi kendine kuruntu yaptığını fark edeceksin. Eğer çalıştığı işten memnun olmayan bir Aslan burcuysan,değişikliği için çeşitli ilanlara göz gezdirebilirsin. Evli bir Aslan burcuysan, eşinin ailesinde sağlık sorunları olan bir aile büyüğü gündeme gelebilir.

3 Temmuz 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Her şeyden sıyrılıp sadece keyifli ve hareketli bir gün geçirmeye ihtiyacınız olabilir. Farklı organizasyonların ve çevrelerin içinde yer alabilirsiniz. Beklenti ve isteklerinizi belirlemek yerine öncelikle neyden keyif aldığınıza, sizi neyin beslediğini bulmaya çalışmalısınız. Kendinizin ve tutumlarınızın farkında olun.

3 Temmuz 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında Ay burcunuzda iken şahsi konularla, hassasiyetlerle ilgilisiniz. Öğle sonrasında maddi durumunuzu etkileyen konulara daha çok zaman ayırabilirsiniz.

3 Temmuz 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güzelliğinizi önemsediğiniz bir gün olacak. Başkalarına kendinizi kabullendirmek için değil kendinizi ve özgüveninizi yenilemek için değişime gitmelisiniz.

3 Temmuz 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

An itibariyla yoğun bir iletişim rüzgarı esebilir. Bir gün içinde onlarca e-posta alabilirsiniz. Ve bir sürü ziyaretçiniz olabilir! Sizi sekteye uğratacak hiçbir şeye elinizden geldiğince izin vermemeye çalışın. Bugün bitirmeniz gereken işlerin bir listesini oluşturun. Kendinize bir yol çizebilirseniz, gün içinde bazı bölünmeler dahi yaşasanız, kısa süre içinde her şeyi rayına oturtacaksınız.

3 Temmuz 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün başkalarından gelen eleştirilere karşı özellikle hassas olabilirsiniz. Kendine olan güveninizi aşılmaz bir kaleye dönüştürmeye çalışsanız bile, ara sıra kendinizden normalden biraz daha az emin olmanda sorun yok. Birisi aktif olarak güveninizi de kırmaya çalışabilir. Eleştirilerinin yapıcı olması amaçlanmış olsa bile, büyük ihtimalle bu şekilde karşılanmayacaktır. Gününüzü mahvetmelerine izin vermek yerine, kendinizi dünyanın zirvesinde hissettiğiniz zamanları hatırlayarak güçlendirin!

3 Temmuz 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yaşama pratik bir şekilde bakıyorsunuz. Gücünüzün farkındasınız ve başlangıçlar için yeterli cesarete sahipsiniz. Maddi konularla ilgili fırsatlar gündeme gelecek. Yaptığınız görüşmeler, başarılı olacağınızı gösteriyor.

3 Temmuz 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar özel bir güç ve dayanıklılık frekansı yaydığınızdan, insanlar yardım ve destek konusunda sizden medet umacak. Enerjinizi kullanarak başkalarına yardım etmeye çalışın, böylece sizin ihtiyacınız olduğunda da mutlaka onlar yardımınıza gelecektir. Ama kendi hedeflerinizi de gözden kaybetmeyin, çünkü şu anda onlara ulaşmak için gereken güce sahipsiniz.

3 Temmuz 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün maddi kaynaklar ve para konuları ön plana çıkabilir. Harcamalarınız artabilir.

3 Temmuz 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Olayları sürekli yargılayarak, duygusal tatminlerinizin çıtasını yüksek tutuyorsunuz. Yaşama felsefi baktığınız için çevrenizi yargılamaktan çekiniyor ve hoşgörülü davranmanız gerektiğine inanıyorsunuz. Ancak zorlanıyorsunuz..

3 Temmuz 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 18' 04" R
Ay
Akrep
16° 56' 07" R
Merkür
Koç
15° 59' 32"
Venüs
Koç
24° 30' 16"
Mars
Balık
25° 39' 23"
Jüpiter
Boğa
22° 43' 58"
Satürn
Balık
16° 05' 47"
Uranüs
Boğa
22° 02' 54"
Neptün
Balık
28° 44' 38"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
20° 21' 30"
Lilith
Başak
22° 45' 11"
True Node
Koç
15° 36' 19"
Son Güncelleme : 25/04/2024 03:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>