Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
İlerlemek İstiyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Haziran 2022, Pazartesi

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişiyle zaman geçirmek için önceliklerini belirlemen gerekebilir bugün. İlişki yaşamak istiyorsan bu konuda adımlar atman gerekecek kısacası. Sevdiğin kişiye zaman ayırman önemli bir konu olabilir.

Siz diğerarkadaşlarınız gibi bazı olaylara kayıtsız kalamıyorsunuz. İşinizi seviyor olmanız, işyerinizdeki gruplaşmalardan olumsuz etkilenmenizi engelliyemiyor. Duyarlı kişiliğiniz pek mutlu görünmüyor.

Yeniarayışı konusunda endişelenmene gerek kalmayacak bugün. Karşına farklı fırsatlar çıkabilir çünkü. Bunları nasıl değerlendirmek istediğin konusunda düşünmek sana çok daha fazla umut verecek.

Ailendeki ve çevrendeki insanların sağlığı için önlemler alman gerekebilir bugün. Virüs konusunda herkes bir şeyleri boşlasa da senin özenli olman önemli olabilir. Etrafındaki insanlar için temizliğe önem vermek sağlık için iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendini hesapta olmayan bir yoğunluk içinde bulabilirsin bugün. Bu geçici durumun seni gereğinden fazla strese sokmasına izin vermemelisin ama. Kendine güvenmek, karşına çıkan sorunlarla baş edebilmek için gereken gücü verebilir bugün.

27 Haziran 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugün hangi yöne gideceğinizi bilmediğiniz kararsız bir gün olabilir. Sürekli kendinizi ve hayatınızı düşünmekten bugün yorulduğunuzu hissedebilirsiniz. Özellikle geleceğe dair adımlar atmadan önce sakin kalmaya özen gösterin.

27 Haziran 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün büyük bir bölümünde sorumluluklarınla ilgilenmek isteyebilirsin. Kariyerindeki ilerleme hırsın, çevrendekiler tarafından rekabet girişimi olarak algılanabilir. Haftanın ilk gününden yaptığın programlar değişikliğe uğrasa da kendi çözümlerini kendin üreteceksin. Arkadaşların aracılığıyla katılacağın ortamlarda tanışacağın kişiler, beklemediğin teklifler ile kapını çalabilir.

27 Haziran 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yapamayacağınızı düşündüğünüz işler, ertelenen ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Bu konuda kendinize bir baskı uygulamanız ve içinde bulunduğunuz durumları değiştirmek için çaba göstermeniz önem arz ediyor. Zamanın nasıl geçtiği, hayatınızı nasıl yönlendirmeniz gerektiğiyle ilgili düşüncelerinizi netleştirip harekete geçebilirsiniz.

27 Haziran 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günlük planların ve ortak çalışmaların keyifli ilerleyeceği bir gündesiniz. Kendi kafa denginiz ancak değişik kişilerle arkadaşlık etmek isteyeceksiniz. Bu dönemde kafanızı kurcalayan gelecekle ilgili konularda sizi oyalayacak. Yeni önerilere açık olduğunuzda, arkadaşların fikirleri size yol gösterebilir. Sosyal organizasyonlarda yeni paylaşımlar gündeme gelebilir.

27 Haziran 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Adalet ve mutluluk için niyet ettiğiniz her konu başarılı sonuçlanabilir. Kalbinizden geçen niyetler olumlu ve bütünün hayrına olduğu sürece gerçekleşecektir.

27 Haziran 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün düşüncelerinizle ilgili gerçekçi bir bakış açısı takının. Zihninizi geliştirin fakat bunu rasyonel ve ayakları yere basan bir biçimde yaptığınızdan emin olun. Çevrenizdeki insanlar tepkilerinizi denemek için sınırlarınızı zorluyor olabilir fakat bu tavırlar sizi geri çekmesin. Zihniniz büyük ihtimalle dışarıdan gelen ve hareket kabiliyetinizi ölçmek isteyen bir etki sayesinde tam gaz çalışıyor olacak.

27 Haziran 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün her şeyi yarı yarıya yapacak bir durum yok! Gün, hedeflerinize odaklanmanıza yardımcı oluyor ve sorumlu doğru insanlarla bağlantı kurmak bu durumu daha da kolaylaşacak. Gelecekteki hedeflerinize ulaşmak için bugün yapmanız gerekenleri oluşturmaya odaklanın. Yolculuk uzun da olsa tek bir adımla başlar ve bu ilk hareketi yapmak için mükemmel bir zaman.

27 Haziran 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Her konuda mantıklı alternatifleri en iyi şekilde birleştirebilen birisiniz. İşinizle ilgili meydana gelebilecek gecikmelerde, tepkisizliğe yol açacak çevre etkileşimlerinden uzak kalın. Güven duygusu önemlidir.

27 Haziran 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinizdekiler size her zamankinden daha olumlu bir şekilde yaklaşıyor. Bu elverişli dönemi, ekibinizle birlikte zor işlere girişip başarmak için kullanın. Ekibinizde oluşacak dinamik sayesinde en çetrefilli işlerin bile kolayca üstesinden geleceksiniz.

27 Haziran 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün her yönden önünüz kesilmiş ve hiç çıkış yolu yokmuş gibi hissedebilirsiniz. Hayatınızdaki bir karışıklıktan sorumlu hissetmenize neden olan birtakım güçlü etkenler mevcut. Unutmayın ki söz konusu ortaklık olduğunda zıtlaşmak da uzlaşmak da her iki tarafın elindedir. Her şey için kendinizi suçlamayın.

27 Haziran 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal ilişiklerinizde yaşadığınız çatışmaları çalışma arkadaşlarınıza olumsuz bir şekilde yansıtabilirsiniz. Siz; denge insanısınız ve bu tür davranışlarınız çevrenizde tepki oluşmasına neden oluyor. Bugün, Ay'ın konumu; maddi konuların önem kazanacağını ve bir takım araştırmalar içinde olacağınızı gösteriyor.

27 Haziran 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 47' 06" R
Ay
Oğlak
16° 20' 55"
Merkür
Koç
16° 39' 41"
Venüs
Boğa
00° 11' 14"
Mars
Balık
29° 13' 01"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 12"
Satürn
Balık
16° 31' 02"
Uranüs
Boğa
22° 18' 34"
Neptün
Balık
28° 53' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 18"
Lilith
Başak
23° 15' 53"
True Node
Koç
15° 22' 30"
Son Güncelleme : 29/04/2024 18:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>