Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Sorunları Ertelemiyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Haziran 2022, Salı

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 60%

Hoşlandığın kişinin ne düşündüğünü merak edebilirsin. Bunu öğrenmenin en iyi yolu direkt ona sormak. Araya başkalarını soktukça hedeften uzaklaşman olası, bu hataya düşmemelisin.

İşinizde bir gelişme yok ama bu geçici bir durum. Büyük zevk alacağınız, yeteneklerinizle uyumlu yeni birimkanını, gene kendi yeteneğinizle gerçekleştireceksiniz. Ancak ilk adımı atmak için bir dostunuzun yardımına ihtiyacınız var; ona gidin ve açılın.

Bugün ileride olabilecekler için bugünden bazı hazırlıklar yapman gerekebilir. Bu hazırlıkları daha dikkatlice düşünerek toparlaman, daha sağlıklı programlamalar yapman maddi getiriyi de tetikleyecek.

Nasıl beslendiğine dikkat etmen gereken bir gün olabilir bugün. Bir sorun veya düzeltilmesi gereken mesele olduğu için de değil üstelik. Sadece bazı besinler sana daha fazla enerji verebilir. Mesela taze meyve tüketimine daha fazla özen gösterebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sağlığa öncelik verebilirsin bugün. Kendini biraz daha rahat ettirmek, dinlenmek ve zihnini boşaltmak daha iyi olabilir. Bugün keyfine bakacağın bir gün olmalı, bunun dışında kendine bir şeyler yüklememen gerekecek.

21 Haziran 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Üzerinde kontrolünüz olmayan olaylar ve sorunlar hakkında endişeleniyor gibisiniz. Neden? Niye? Olacakları durduramıyorsan, bunun hakkında endişelenerek, hatta düşünerek zamanını boşa harcamanın bir anlamı yok. Her şey sonunda yoluna girecek.

21 Haziran 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İsteklerini ve kendini daha fazla ihmal etmeyeceksin. Özellikle memnun olmadığın biryerinde çalışıyorsan, bugün yenibaşvuruları yapabilirsin. Sorunları ertelemek yerine zamanında çözmeye çalışmak yerinde olacak. Evli bir Aslan burcuysan, eşinle evin dekorasyonu ile ilgili değişiklik konusunda ortak bir karara varabilirsiniz.

21 Haziran 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal beklentileriniz ve etkileşimlerinize bir ad koymak isteyebilirsiniz. Karar almak üzere olduğunuz bir sürecin içinde olabilir, yeni adımlar da atabilirsiniz. Kendinize ve partnerinize zaman ayırarak, bir süredir hissetmediğiniz keyif ve mutluluğu bugün itibariyle hayatınıza daha çok dahil edebilirsiniz.

21 Haziran 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Tüm gün boyunca yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Uluslararası konulara yönelmek isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde yeni edindiğiniz uğraşlar için harcamalar yapabilirsiniz. Samimi ortamlarda bulunmak size keyif verecektir. Düşüncelerinizi paylaşmak için sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Akşam saatleri sizin için şanslı geçecektir.

21 Haziran 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mide sorunlarınıza karşı önlem almanız gereken bir gündesiniz. Nane çayları size çok iyi gelebilir. Beslenmenizden de mümkün olduğunca asidi çıkartmalısınız.

21 Haziran 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir azınlığın sözcüsüyseniz, bugün herkes size kulak verecek. Söyleyecekleriniz bazı yerleşik kanıları değiştirebilir. Bunu kendiniz için ya da başkası için yapmanızdan bağımsız olarak bugün sarf ettiğiniz sözler sizin için son derece faydalı olacak. Bu deneyimin meyvelerini yakın zamanda toplayacaksınız. Bu yüzden korkusuzca konuşun! Gelişiminizi engelleyen eski prensipleriden kurtulmanın tam zamanı!

21 Haziran 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün geçici olarak baskılanmış veya yönünün şaşırmış hissedebilirsiniz. Özellikle ortaklıklar ve hayatınızdaki önemli insanlarla ilgili önceliklerinizi düşünmek için zaman ayırmanız en iyisidir. Sorumluluklarınız hakkındaki bakış açınızı değiştirmek, mevcut çabalarınızı veya hedeflerinizi gözden geçirmek ve düzenlemek için önemli bir zamana giriyorsunuz. Doğru şekilde kullanırsanız, bir dönüm noktası yaratabilirsiniz.

21 Haziran 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendi doğrularına inan bir kişi olduğunuz için, çevrenizin telkinlerini dinlemek istemeyebilirsiniz. Başarıyı hedeflediğiniz bir gündesiniz ve sizden önemli bir performans bekleniyor. Gerektiğinde olayları denetleyebiliyorsunuz.

21 Haziran 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar bir kriz durumu yaşayabilirsiniz. Olayı daha da büyütmemek için elinizden geleni yapın. Olabilecek tatsız tecrübelere ve bunların yaratacağı hislere ılımlı ve sağduyulu bir şekilde yaklaşırsanız, sıkıntınız kalıcı bir hasar bırakmadan uçup gidecektir. Sağlığınıza dikkat edin.

21 Haziran 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün neşeli, mutlu hissedebilirsiniz. Yurt dışı, eğitim, hukuk, seyahatlerle ilgili ise önünüz açık ve karşınıza bugün şanslar çıkabilir. Kariyerinizle ilgili güçlü kararlar alabilirsiniz ve bu sizin çalışma hayatınızda güçlenmenize destek olacaktır.

21 Haziran 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızı gizlemek sizi rahatsız ediyor. Koruma içgüdünüz yüzünden, olumsuz tepkilerinizi yakınlarınızdan çıkarıyorsunuz. Bugün Ay'dan aldığınız etkiler sayesinde, daha cesaretli davranabilirsiniz. Paylaşım konusunda rahat davranmalı ve çevrenize güvenmelisiniz.

21 Haziran 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 34' 00" R
Ay
Başak
00° 28' 35"
Merkür
Boğa
00° 16' 53"
Venüs
Boğa
20° 15' 53"
Mars
Koç
11° 43' 35"
Jüpiter
Boğa
27° 38' 08"
Satürn
Balık
17° 48' 44"
Uranüs
Boğa
23° 15' 07"
Neptün
Balık
29° 20' 09"
Plüton
Kova
02° 03' 49"
Chiron
Koç
21° 30' 13"
Lilith
Başak
25° 04' 23"
True Node
Koç
14° 52' 33"
Son Güncelleme : 16/05/2024 01:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>