Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Çalışmalara Yoğunlaşacaksın Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Haziran 2022, Pazar

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 70%

Tam olarak bilmediğin şeyleri kafanda kurmamalısın bugün. Aşk konularında etrafında olan biten şeyleri net olarak görmen, kafanda kurmandan daha kıymetli olacak. Gereksiz çıkarımlarda bulunmamalısın.

Ortaya koyduğunuzhacmi ile dikkati çekiyorsunuz. İş çevrenizde oldukça iddialısınız. Bazen fazla iddialı davranıyorsunuz ve boyunuzu aşan işler üstünüze kalıyor.

Bugün maddi açıdan daha rahat olabilirsin. Yaptığın masrafları düzenli bir biçimde kaydettiğin sürece seni gerecek veya yoracak bir şey olmayabilir. Parasal açıdan daha keyifli etkilere kendini açabileceksin.

Dinlenmek günün önceliği olmalı. Yeni haftaya başlamadan önce bu haftanın yorgunluğunu atabilmelisin. Gereksiz yere yorulmamak ve kendini zorlamamak bugün daha iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yolculuklar yapabilirsin bugün. Ve bu yolculuklar sende stres ve yorgunluk oluşturabilir. Bu durumu kontrol altında tutabilmek için planlı hareket etmen en iyisi.

26 Haziran 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları bugünün gündemini parasal ve finansal konular oluşturacak. Geçmişten gelen konuların gün yüzüne çıktığı bugünde eski meseleleri biraz kurcalamak isteyebilirsiniz. Panik yapmadan sorunlara yaklaştığınız takdirde problemlerin kendiliğinden çözüleceğini fark edeceksiniz. Bu gece oldukça yoğun rüyalar görebilirsiniz ve onları bir yere yazmayı unutmayın. Çünkü mevcut durumunuz hakkında çok şey ortaya çıkarabilecekleri gibi gelecekteki projelere ilham verebilirler.

26 Haziran 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafında meydana gelen anlaşmazlıklar bazı korkular yaratıyor. Tartışmalardan uzak durmak istesen de seni tartışmanın içerisine çekmek isteyen kişilerle karşılaşabilirsin. Evde kendine ayırdığın vakit sayesinde bazı projelerin çalışmalarına yoğunlaşacaksın. İlişkisi devam eden bir Aslan burcuysan, sevgilinin sürprizi seni oldukça şaşırtabilir.

26 Haziran 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eşinizin ya da partnerinizin ailesiyle ilgili konular gündeminizde olabilir. Özel hayatınıza doğrudan etki edecek bu konuların seyrini sizin tutumlarınız belirleyecektir. Zor ve olumsuz yanlara odaklanmak, bir çözüm üretmiyorsanız size fayda getirmez. Yapıcı olmak, bazı endişelerinizi ya da yanılsamaları boşa çıkarabilir.

26 Haziran 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde arkadaşlar ya da grup olarak ilgilendiğiniz bir konuya daha çok zaman ayırabilirsiniz. Aşkta ya da çocuklarla ilgili işlerde ise yükler var.

26 Haziran 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hakkınızı korumak hususunda elinizden geleni yapabilir gerekirse her merciye başvurabilecek cesareti gösterebilirsiniz, çevrenize öncü olabilirsiniz.

26 Haziran 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendinizi sosyal olarak garip bir pozisyonda bulabilirsiniz. Son zamanlarda yaptığınız herhangi bir kaba ya da eleştirel açıklama, peşinizi bırakmayarak sizi rahatsız edebilir. Alaycı zekâ çok eğlenceli olabilir, ancak bazen bu keskin sınırları nasıl ifade ettiğinize dikkat etmelisiniz. Barışı sağlamak ve birine karşı bazı sempatinizi ifade etmek için ve özür dilemelisiniz. Biraz alçakgönüllü davranmaktan korkma!

26 Haziran 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyer cephesinde bir değişiklik, tam olarak ihtiyacınız şey olabilir. Gün, şimdi size ne kadar çok yönlü olduğunuzu herkese göstermek için mükemmel bir destek veriyor. İşleri alıştığınız gibi kitabına göre yapmak yerine, zamanınız ve enerjiniz üzerindeki talepleri karşılamanın yeni yollarını keşfetmeyi düşünün. Biraz hüner, size zirveye yükselmek için yeni bir umut getirebilir.

26 Haziran 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sizin sabit yönlerinizi bilenler, soru sormak söz konusu olduğu zaman, oldukça karamsar oluyorlar. Böyle durumlarda çalışma arkadaşlarınız size pek yaklaşmıyorlar. Bugün buna benzer bir durum içinde olmanız dikkat çekecek.

26 Haziran 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem fiziksel enerjiniz hem ruhsal kavrayışınız yüksek seviyelerde. Bu dönemde akıllıca kararlar alabilme kabiliyetinizden faydalanarak planlarınızı gerçekleştirmeye çalışın. Dikkat, işi tembelliğe vurursanız pek fazla sonuç elde edemeyeceksiniz. Bu dönemde karşılaştığınız her duruma uygun davranma kabiliyetiniz de var, yararlanın!

26 Haziran 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün arkadaşlarınızla sosyalleşebilir, bol bol eğlenebilirsiniz. Aşk sizi sosyal çevrenizden bulabilir ve çok iyi iletişim kurabilirsiniz. Yurt dışı, eğitimi seyahatlerle ilgili ise karşınıza fırsatlar çıkabilir.

26 Haziran 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Geçmişten ders almasını bilen ender kişilerden birisiniz. Bugün, dengeli ortamları tercih ederek seviyeli sohbetlerde bulunmayı istiyorsunuz. Karşıt düşüncelerin verdiği sıkıntılar yüzündenpotansiyeliniz düşüyor ve kendinizi mutsuz hissediyorsunuz. Maddi konularda güven arayışınız sürüyor ve beklemekten sıkıldınız.

26 Haziran 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 30' 30" R
Ay
Oğlak
12° 32' 01"
Merkür
Koç
16° 34' 17"
Venüs
Koç
29° 50' 11"
Mars
Balık
28° 59' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 13"
Satürn
Balık
16° 29' 30"
Uranüs
Boğa
22° 17' 36"
Neptün
Balık
28° 52' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 20"
Lilith
Başak
23° 13' 59"
True Node
Koç
15° 23' 09"
Son Güncelleme : 29/04/2024 11:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>