Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Sorumlulukların Artıyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Haziran 2022, Cuma

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişiyle çözülmesi gerektiğine inandığın şeyler varsa bugün buna zaman ayırman gerekebilir. Bu durum daha yapıcı olup bir şeyleri yoluna koymana vesile olabilir. Bu etkiyi boşa harcamamalısın.

Sadece parlak fikirlerinizden söz etmeli, hak ettiğini elde edememiş, bu yüzden sorunlar yaşayan biri görüntüsü vermemelisiniz. Bugünlerde sizin için önemli olan bazı insanlarla görüşmeleriniz olacak.

İş v e maddiyat ile alakalı kaygılarını bir başka güne erteleyebilirsin bugün. Bazı şeyleri daha rahat bir kafa ile düşünmek sana çok daha iyi gelebilir. Bugün kendini bir şeyler için zorlamamalı, bir şeyler için zorunda gibi hissetmemelisin.

Bugün açık havada zaman geçirmek sana keyifli bir enerji katabilir. Bunun için ille de egzersiz yapmana da gerek yok üstelik. Bazen insan balkonda otururken ve temiz havayı içine çekerken bile iyi hisseder.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Keyifli bir gün geçirmek senin de hakkın! Eğer süreklibaşındaysan, sürekli çalışman bekleniyorsa bugün bu beklentileri yıkman gerekecek. Sevdiğin şeylere öncelik verebilirsin bugün.

24 Haziran 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sonunda kendi yolunu bulacağından hiç şüphen yok ama bu, rakiplerin seni durdurmaya çalışmasını engellemeyecek. Oyunu kazanmak için kullandığınız taktikler işe yaramıyorsa, ipucunu alın ve hemen değiştirin.

24 Haziran 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haftanın son mesai günü senin için oldukça yoğun geçecek. İş yerinde patronunla yapacağın konuşma sonucu sorumluluğunun arttığını hissedebilir, daha çok çalışman gerektiğinin farkına varabilirsin. Hata yapmamak için aceleci ve hırslı tavırlarını kontrol etmelisin. Eğer ilişkin yoksa, arkadaşların aracılığıyla tanışacağın kişi, sana kendini özel hissettirebilir.

24 Haziran 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Anlaşmak istiyorsunuz. Bugün, hem kendinizi anlatmak hem de karşınızdaki insanın düşüncelerini benimsemek için girişimlerde bulunabilirsiniz. Sorundan değil çözümden yana oluşunuz partneriniz ya da ortaklarınızı da aynı şekilde düşünmeye sevk edecektir. Duygusal ve hukuksal konularda hakkınızı alabilirsiniz.

24 Haziran 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili konularda en iyisini yapmak için mücadele edeceğiniz bir gündesiniz. Geleceğiniz için atılımlar ve yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Uğraştığınız işlerde alternatif planlar üretebilirsiniz. Bugün göz önünde olmaktan ve dikkat çekmekten hoşlanacaksınız. Üstlerinizle ilgili konularda dikkatli olmanızda fayda var.

24 Haziran 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş yerinizdeki olayların iç yüzünün farkında olsanız da diplomasiyi elden bırakmamanız gerekiyor. Diplomasi fikri aklınızın hep bir köşesinde olmalı.

24 Haziran 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Geçmişte fiziksel becerileriniz olduğunuz inanmayı reddetmiş olabilirsiniz, ama bugün onları reddetmek imkansız. Başkalarından hakkınızda gelen görüler, öngörüler ve bir takım telepatik mesajlar gün boyu aklınıza düşüp durabilir. Bunu garip bir şey olarak addetmemelisiniz, aksine bunu ruhsal gücünüzün bir kaynağı olarak düşünmelisiniz. Bu tarz yetenekler kendinizi düşünerek arttığı gibi başkalarını düşünerek de gelişir.

24 Haziran 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bazı düzenlemeler olabilir ve ilerlemeden hemen önce bir şeyler elde etmenizi sağlayabilir. Birinin size gösterilen ilgiyi kıskandığını düşünüyorsanız, ciddiye almamaya çalışın. Bugün birbirinizi anlamanın önünde engeller olduğunu kabul etmek yardımcı olabilir. İşe ve işle ilgili konulara odaklanmak da yararlı olabilir, ancak diğer sorunları da çözmeniz gerekebilir.

24 Haziran 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinize güveniyorsunuz. Duygusal konularda, onunla aranızda gizli bir yarış var. Dengelerinizi korumak için, kuralları siz koymalısınız. Sıra dışı konuların gündem kazanmasıyla bazı eski olayları artık arkada bırakacaksınız.

24 Haziran 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizdeki insanları motive edebilirsiniz. Ama kendi ihtiyaçlarınızı da göz ardı etmeyin, çünkü hedefleriniz bugün her zamankinden daha belirgin bir şekilde ortaya çıkacak. Enerjiniz bulaşıcı ve başkalarının da dikkatini çekeceksiniz. Fikirlerinizi coşkuyla kutlayıp eğlenmemeniz için hiçbir sebep yok. Ama bunu alışkanlık haline getirmeyin. Şu anda kendinizi formda hissetseniz de, hayatın zevklerine fazla kapılırsanız sağlığınız zarar görebilir.

24 Haziran 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün kariyer vehayatınızda kendinizi bugün güvende hissetmek isteseniz de bazı sorunlar yaşanabilir ve duygusal olarak kendinizi ifade ederken zorlanabilirsiniz.

24 Haziran 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, yaratıcılık konusunda değişik fikirleriniz ve ilginç uygulamalarınız olacak. Karşı tarafı ikna etme konusunda başarılı olacaksınız. Kişisel çekim gücünüzü çevreniz üzerinde deneyebilir ve istediğiniz başarıyı sağlayabilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilerin özel sorunlarıyla yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz.

24 Haziran 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 56' 32" R
Ay
Koç
16° 24' 17" R
Merkür
Koç
20° 09' 07"
Venüs
Boğa
08° 00' 23"
Mars
Koç
04° 06' 13"
Jüpiter
Boğa
25° 17' 20"
Satürn
Balık
17° 03' 32"
Uranüs
Boğa
22° 40' 26"
Neptün
Balık
29° 04' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 31"
Lilith
Başak
23° 58' 07"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 02:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>