Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Monotonluğa Son! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Haziran 2022, Çarşamba

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 70%

Aşk konularında içine sinmeyen hiçbir şeyi kabul etmemelisin. Seni mutlu etmeyen, aksine sürekli düşündürüp üzen bir durum içerisindeysen bunu sonlandırman en iyisi bugün.

Kararlı tavrınız size genellikle kazandırıyor. Ama bir konudaki ısrarınız, siziyaşamınızda dönüşü olmayan bir yola doğru sürükleyebilecek gibi. Kararlılık ve ısrarcılığı ayrıştırabilmeniz gerekiyor.

Parasal konularda hızlı hareket etmemelisin bugün. Daha kârlı olacağını düşünerek yapacağın masraflar seni gereksiz bir harcamaya itebilir. Bugün biraz durup gözlemlemek daha iyi olacak.

Kaygılar, gerginlikler, üzüntüler… Bugün bunlara bir sınır çekmek elinde olacak. Durduk yere enerjini düşüren kişi ve kişilerden uzak durmak, daha iyi etkileri hayatına çekmek çok daha etkili olabilir bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün maddi açıdan kendi elini kuvvetlendirmek baskın olabilir. Fazladan para harcamamak bu konuda iyi bir öncelik olacak. Gereksiz yere paranı çarçur etmek yerine mantıklı kararlar alarak daha sağlıklı tercihlerde bulunabileceksin.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir arkadaşınızın veyaarkadaşınızın sizi hayal kırıklığına uğrattığına inanmaya meyilli olabilirsiniz, ancak gerçekten var mı veya onlardan çok mu fazla şey bekliyorsunuz? Büyük olasılıkla ikincisidir, bu yüzden düşüncelerinizi kendinize saklayın, aksi takdirde onları aleyhinize çevirebilirsiniz.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Monotonluktan sıkıldığın bir gün yaşayabilir, hayatınla ilgili radikal kararlar alabilirsin. Uzun zamandır aklında olan ev ya da araba değiştirme fikri için araştırmalar yapabilirsin. Özellikle seni yakından ilgilendiren konulara epey kafa yorabilir ve radikal kararlar alabilirsin. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan, yapacağın sürprizle sevgilini şaşırtmak isteyebilirsin.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Üst üste gelen sorumluluklar, yeni planlar başta sizi yorsa da içinde önemli fırsatları da barındırıyor olabilir. Sağlığınıza, kendinize zaman ayırmaya gereken özeni göstermenizde fayda var. Zira hayatınızı önemli derecede etkileyecek konular için bugün fiziksel olarak zinde olmalısınız.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni şeyler öğrenmek için hevesli olabilir, ufkunuzu genişletmek isteyebilirsiniz. Uluslararası konular gündeminizi çokça meşgul edebilir. Maceracı yönünüz ortaya çıkabilir ve yeni yolculuklar planlayabilirsiniz. Gün içinde düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla organizasyon yapabilir, sınırlarınızı aşmak isteyebilirsiniz.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Şu anda manevi konular kafa yoruyor olabilirsiniz. Belki dini bir kuruma hizmet etseniz bu siz ilham kaynağı olacak. Ya da bazı derin düşünceleri ateşleyen bir şeyler yapıyor olabilirsiniz. Bir aile üyesiyle aranızdaki ilişkiyi gözden geçirmeyi bile düşünmüş olabilirsiniz. Bugün, bazı şeyleri aydınlığa kavuşturmak ve zorlu kişisel bir durumu iyileştirmek için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gereken bir gün.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bir ev almayı ya da yeniden dekorasyon, modelleme gibi alanlara yatırım yapmayı düşünüyorsanız, başlamak için yılın en uygun zamanı bu zaman. Gezegensel enerjiler sayesinde, pratiklik hayal gücü ile birleşerek hem güzel hem fonksiyonel bir ev hayal edebilmenizi sağlayacak. Yapabildiğiniz en kısa sürede, bir emlakçıyı arayın ya da iç mimari dergilerini karıştırın ve zevkinize hitap eden şeyleri tespit edin. Eğlenirken sonuç elde edeceksiniz.

22 Haziran 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yola çıkarken muhtemelen yanınızda birini isteyeceksiniz. Gün, beklediğiniz şekilde ilerlemiyor ve size dünyanın olasılıklarla dolu olduğunu hatırlatıyor ancak dışarı çıkıp onları aramanız gerekiyor. Her şeyi kendi başınıza yapmaktansa, bu yolculuğa bir çift olarak çıkmayı düşünün. Güvenebileceğiniz birini bulun ve ikinize de fayda sağlayacak güçlü bir ortaklık kurun.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gücünüzü, karşı tarafın isteklerini kısıtlamak için denemek isteyebilirsiniz. Ama baskıcı davranışlarınız karşısında, tepkisel bir hareketle karşılaşmanız mümkün. Duygusal konularda güven duymadığınız zaman, huzursuz olabiliyorsunuz.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu dönemi aileniz ve akrabalarınızla bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Akraba ilişkilerinize göstereceğiniz ihtimam, herkes tarafından sevinç ve memnuniyetle karşılanacak. Aile içinde eskiden kalan düşmanlıklar varsa, bunları çözmek için son derece uygun bir zamandasınız.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün seyahat, yurt dışı, eğitim, hukuk, inanç, hukuk konularıyla ilgilenebilir ve bu konularda harekete geçebilirsiniz. Ama bazı durumlar canınızı acıtsa da olanlardan ders alarak hayatınıza devam edeceksiniz.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Düşüncelerinizde ısrar etmeyi yeğlediğiniz gün içinde, kişisel başarınızın sizi mutlu ettiğini göreceksiniz. Çevrenizle iddialaşmayı sevmeniz, güven duygunuzun güçlü olduğunu gösteriyor. Öğleden sonra, üstlerinizle bazı konularda tartışma ortamı doğabilir.

22 Haziran 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 13' 55" R
Ay
Aslan
26° 19' 21"
Merkür
Koç
29° 50' 58"
Venüs
Boğa
19° 50' 15"
Mars
Koç
11° 27' 42"
Jüpiter
Boğa
27° 33' 13"
Satürn
Balık
17° 47' 17"
Uranüs
Boğa
23° 13' 54"
Neptün
Balık
29° 19' 39"
Plüton
Kova
02° 03' 56"
Chiron
Koç
21° 29' 09"
Lilith
Başak
25° 02' 04"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 17:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>