Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Acelecisin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Haziran 2022, Perşembe

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşkta daha iyi iletişimler güzel sonuçlanabilir. Yeni konuşmalar, yeni insanlar daha iyi gelebilir sana. Aşka dair kapıları hemen kapatmaman en iyisi bugün. Bazı gelişmeler yavaşça kendini daha net belli edebilir çünkü.

Bugün sizin için yorucu bir gün olacak. Rutin işlerinizin yanı sıra başka insanların işleriyle de ilgilenmek zorunda kalacaksınız. Bu durum sizi bayağı bir sinirlendirecek.

İş konularında olaylara nasıl yaklaşacağın çok etkili olabilir. Yapıcı olup güzel sonuçlar üretmek, çevrendeki insanların sana daha iyi yaklaşmasına vesile olabilir. Takdir toplayabilirsin bugün.

Yoga ve meditasyon sadece lükse düşkünlere ait bir şey değildir. Herkesin kendi zihinsel bütünlüğünü doğru yola sokma gibi bir düşüncesi olabilir. Bugün bu konularda kendini eğitebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Planlı davranışlar seni daha da rahatlatabilir. Eğer kaygılara düşen bir yapın varsa, bir şeyleri önden hazırlamak veya planlamak seni rahatlatabilir. Bu planlamaları sosyal ilişkilerinde de kullanabilirsin.

23 Haziran 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bu, duygularınıza sahip olduğunuz kişilerin çabalarını ne kadar takdir ettiğinizi ve evet, onları ne kadar sevdiğinizi bilmelerini sağlamak için ideal bir zamandır. Başkalarını övmek için sık sık kendi yolunuzdan çekilmiyorsunuz ama bugün bunu yapacaksınız.

23 Haziran 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hiçbir konuda beklemek istemeyeceğin gibi acele şekilde alacağın kararların sonuçlarıyla da uğraşmak durumunda kalabilirsin. İnsanların sana olan yaklaşımlarını daha iyi anlayabileceğin bir gündesin. Uzun zamandır beklediğin bir ödemenin gün içerisinde gerçekleşmesi, seni rahatlatacak. Eğer çalışmayan bir Aslan burcuysan, hobi odaklı gelirlere odaklanabilirsin.

23 Haziran 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlık kontrolleriniz ve dinlenme ihtiyacınız bugünkü planlarınızı değiştirebilir. Beslenme ve uyku düzeninizdeki değişiklikler size zamanı daha verimli kullanmanızı sağlayacaktır. Çalışma arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz bu süreci daha iyi geçirmenize yardımcı olabilir.

23 Haziran 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili gelişmeleri rahatlıkla yönlendirebileceğiniz bir gündesiniz. Sosyal konular, arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz gündeminizi oluşturabilir. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler gün içinde ilerlemenizi kolaylaştıracaktır. Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Harcamalarınızı kontrol atına almanızda fayda var.

23 Haziran 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Manevi yönünüzü güçlendirmek için uygun bir gün. Günüzü tasarlarken mutlaka kişisel gelişim de ekleyin. Öğrenecekleriniz işinize yarayacak.

23 Haziran 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Konuşup kendini ifade etme düşüncesi seni heyecanlandırabilir. Belki rahatsızlık duyduğun bir adaletsizlik söz konusu. Eğer çevrenden birine kötü davranıldığını düşünüyorsan, o kişiye karşı oldukça koruyucu olabilirsin. Bu konuda bir şeyler yapmak için kışkırtılabilirsin bile. Sen yine de yardım etmek isterken çok da ileri gitmemeye dikkat et. Birine yardım etmekle ait olmadığın bir meseleye burnunu sokmak arasında ince bir çizgi vardır.

23 Haziran 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu, birisine yaslanmak veya ilişkilerine daha fazla enerji katmak için iyi bir zaman. Yüksek makamlardaki insanlar size olumlu bakıyor olabilir veya görevlerinizi yerine getirmek daha zevkli olabilir. Kendinizi pozitif ve ileriye odaklı hissediyorsunuz. Bazen bugün biraz fazla uyarılmış ve belki biraz asi hissedebilirsiniz, ancak aynı zamanda yeni fikirlere ve olasılıklara çok açık olabilirsiniz.

23 Haziran 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karşı cinsle aranızda önleyemeyeceğiniz bir çekim gücü gelişebilir. Özgürlüğünüzü ifade etme konusunda oldukça cesaretli davranacaksınız. İkili ilişkilerinizde çılgın bir gününüzdesiniz. Arkadaşlarınızın tekliflerine hazır olun.

23 Haziran 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem kendi içinizde hem de yaptığınız işlerde büyük bir rahatlık içindesiniz. Başkaları da bunun farkına varacak ve bu rahatlığınız yakınınızdaki kişilere de bulaşacak. Sizinle aynı kafa yapısındaki kişilerle bağlantı kurmak için bu fırsattan yararlanın. Planlarınızı başkalarının fikirlerini de katarak zenginleştirin ve bu odaklanmış enerjinizle harekete geçin. Eskiden ulaşılmaz sandığınız hedefler artık çok yakınınızda olacak.

23 Haziran 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün güne yorgun olarak başlayabilirsiniz. Ama ilerleyen saatlerde kariyer hayatınıza odaklanabilir, kendinizi iyi hissedebilirsiniz. Yine de kariyerinizde ego çatışmaları yaşayabilirsiniz.

23 Haziran 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kişisel gücünüzü karşı tarafa aktarabileceğiniz vebirliklerin önem kazanacağı bir gün. Bugün, hiçbir şekilde engellere takılmak istemiyorsunuz. Baskıcı davranışlardan hoşlanmadığınız için duygularınızın özgür kalmasından yanasınız. Maddi konularda aradığınız güven ortamını sağlayabileceksiniz.

23 Haziran 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 35' 37" R
Ay
Başak
00° 48' 29"
Merkür
Boğa
00° 18' 58"
Venüs
Boğa
20° 17' 56"
Mars
Koç
11° 44' 51"
Jüpiter
Boğa
27° 38' 32"
Satürn
Balık
17° 48' 51"
Uranüs
Boğa
23° 15' 13"
Neptün
Balık
29° 20' 12"
Plüton
Kova
02° 03' 48"
Chiron
Koç
21° 30' 18"
Lilith
Başak
25° 04' 34"
True Node
Koç
14° 52' 34"
Son Güncelleme : 16/05/2024 02:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>