Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Merakını Gideriyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Haziran 2022, Salı

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 60%

Aşkını ifade etmek istiyorsan güzel şeylerden ilham alabilirsin. Keyifli bir film, güzel bir müzik, iyi bir kitap... Biraz içsel olsa da bazı şeyler, kendi içinde yaşanacak güzel gelişmeler aşkın yolunu açabilir senin için.

Tıkanıklık yaşadığınız konularda kendinize güveninizi yeniden kazanmalısınız. Bugünlerdeki dinamikliğiniz, işlerinizi çabuklaştıracak. Verimli görüşmeleriniz var.

Maddi açıdan daha doğru kararlar alabilirsin. Özellikle dekonularında daha keyifli şeylere odaklanman olası. İlham alacağın konular yeni projeler kurman için sana iyi gelebilir. Kazanç konularında daha farklı fikirlere kendini açabilirsin bugün.

Arkadaşlarınla keyifli bir gün geçirmek enerjini tazelemene vesile olabilir. Gereksiz negatifliklerden uzaklaşmak, keyifli ve sakin bir gün planlamak herkese iyi gelebilir. Bu konuda daha fazla çaba sarf edebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün algıların çok açık olacak. Odaklandığın her konuda güzel gelişmeler görebileceksin. Maddi veya manevi her konuda kendini daha da sağlama alabilecek davranışlar sergileyebileceksin. Bu tavırlar, çevrenden takdir de toplamanı sağlayabilir.

28 Haziran 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Mutluluk, başkalarını memnun etmeye çalışmaktan değil, derin bir içsel düzeyde doğru gelen şeyi yapmaktan gelir. Öyleyse kendinize sorun: Daha önce yapmadığınız neyi şimdi yapıyor olmalısınız? Devam edin ve başarılı olun.

28 Haziran 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kazanç konusunda birtakım aksaklıklarla karşılaşabilirsin. Eğer kendi işini yapıyorsan ödemelerde yaşayacağın aksilikler seni agresif yapabilir. Merakını gidermek adına kendini bazı araştırmaların içine bulabilirsin. Zamanın nasıl aktığının farkında olmayacaksın. İş konusunda plansız hareket edişin bu günlerde sana sıkıntılar çıkarabilir.

28 Haziran 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızın amacını, kurduğunuz ilişkileri ve içinize kapanmanıza neden olan konuları düşünebilirsiniz. Gerçekleri öğrenmek isteyebilir, bunları sağlayacak gelişmeler yaşayabilirsiniz. Tepki verirken en çok kendinizin etkileneceğini düşünerek, emin olarak hareket etmelisiniz.

28 Haziran 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün erken saatlerinde gelecek planlarınız üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Ancak öğleden sonra dinlenmek ve iç sesinize kulak vermek sizin için daha yararlı olabilir. Ancak gereksiz endişelerle talihsiz olduğunuz fikrine kapılmayın. Geçmişe dönmek, anılara odaklanmak size huzur verebilir. Önemli planların beklemede tutulması da gerekecek. İş ortamında devam eden konular,ilişkilerini onarma çabanız başkaları tarafından anlaşılmayabilir.

28 Haziran 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda içgüdülerinize güvenebilir. Aşkta ve savaşta her şey mübahtır ruhu ile girişeceğiniz hareketler sizi bugünlerde yorabilir ya da başınızı derde sokabilir.

28 Haziran 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazen görünen o ki, ne kadar uğraşırsanız uğraşın, bir türlü insanlara bakış açınızı kabul ettiremiyorsunuz. Bugün ise her zamanki rutinden farklı olarak güzel bir değişiklik olacak; arkadaşlarınız ve çevreniz fikirlerinizin değerini anlıyor ve insanlar tespitlerinizin dikkatli bir şekilde düşünülüp araştırıldığını fark ediyor olacak. Bu durum gelecekte daha fazla insanın sizi ciddiye almasını sağlayabilir, ki bu da muhteşem olur!

28 Haziran 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanlar şu anda hayatınızda bir şeyler eksiltmemeli, aksine katıyor olmalılar. Bazı arkadaşlarla toplanarak unutulmayacak güzellikte zamanlar yaşayabilirsiniz. Genel olarak bir şeyleri yönlendirmekten memnun olsanız da, şimdi herkesin fikir vermesine izin verin. Başka birinin gerçekten daha iyi önerileri olabilir.

28 Haziran 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünlerde para kazanma konusunda kişisel çabalarınızın önemi çok büyük. Ani gelişen şartlara karşı fırsatçı davranmaktan hoşlanmıyorsunuz. Bazı arkadaşlarınızın size getireceği teklifleri düşünmeden kabul etmemelisiniz.

28 Haziran 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İster yeni ister eski olsun, her türlü kişisel ilişki için umut vadeden bir dönemdesiniz. Çevrenizdeki kişilerle görüşmelerinizin, kendi fikirlerinizi zenginleştirdiğini ve esin kaynağı olduğunu göreceksiniz. Yine de, sadece bu bağlantılarınızın size faydalarını düşünmekle kalmayıp, duygusal düzeyde de ilişki kurun. Aksi takdirde bu bağlantıların faydası da, uyumu da fazla uzun sürmeyecek.

28 Haziran 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün içe çekilmek isteyebilirsiniz, duygusal olarak daha içe kapalı olduğunuz bir gündesiniz. Maddi kaynaklar, borçlar, ödemelerle, vergi ya da miras gibi konularda belirsizliklerin olduğu ve ilersiniz göremediğiniz bir sürece girebilirsiniz ayrıca sağlığınıza da dikkat etmelisiniz.

28 Haziran 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, iç disiplinin mükemmel gelişecek. Satürn'ün karşıt burcunuzda Ay'la yaptığı açı, duygusal konularda partnerinizle istediğiniz iletişim şartlarını sağlayabileceğinizi gösteriyor. Yaşam kalitenizi yüksek tutmak isteyeceksiniz. İç dengenizi istediğiniz gibi yansıtabileceğiniz ortamlar sizi bekliyor.

28 Haziran 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 45' 29" R
Ay
Oğlak
15° 58' 31"
Merkür
Koç
16° 39' 09"
Venüs
Boğa
00° 09' 11"
Mars
Balık
29° 11' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 49"
Satürn
Balık
16° 30' 53"
Uranüs
Boğa
22° 18' 29"
Neptün
Balık
28° 53' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 12"
Lilith
Başak
23° 15' 41"
True Node
Koç
15° 22' 34"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>