Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kariyerinde Değişim Vakti Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Haziran 2022, Çarşamba

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 70%

Aklındaki insanın dikkatini çekmek için çok çaba harcaman gerekmeyebilir bugün. Girdiğiniz ortamlarda ortak zevklerinizin olduğunu fark etmeniz mümkün olabilir çünkü. Bu da iletişimin artmasına vesile olabilir.

Bugün motivasyon eksikliğinizin yanında hem fiziksel hem de zihinsel enerjinizin de düşük olması, rehavete kapılmanıza yol açabilir. Pek bir şey yapmak istemeyebilirsiniz ve herhangi bir şekilde çalışmak zorunda kalırsanız inanılmaz derecede rahatsız olabilirsiniz. Akşam sinemaya, bir gerilim ya da aksiyon filmi izlemeye gitmek iyi gelebilir. Bu tarz bir film izlemek kanın damarlarınızda yeniden hızla akmasını sağlar.

Bugün kendi fırsatlarını kendi başına değerlendirmelisin. Gereksiz yorumlarla kendi yolundan sapmaman gerekecek. Yararlı bulmadığın hiçbir yorumu işine katmamalı, kendine güvenerek hareket etmelisin.

Depresyon konusunda daha dikkatli olman gerekebilir bugün. Kendini melankoliye yatkın gördüğün anda temiz hava almak için yürüyüş yapman iyi bir değişim olabilir. Uzun ve zevkli bir yürüyüş sana çok daha iyi gelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün içindeki hareketlerini planlarken aşırıya kaçmamaya özen göstermeli, kendini biraz rahat bırakmalısın. Çok fazla plan yapmak hiçbir şey yapmamana sebep olabilir mesela. Hayatı biraz da akışına bırakmak zihnen rahatlamanı da sağlayabilir.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Her gün partinin kalbi ve ruhu olmak zorunda değilsin, bu yüzden bir veya iki saatliğine kendine zaman ayırma ihtiyacı hissediyorsan, sadece yap ve mazeret üretme. Nereye gideceğiniz ve ne yapacağınız tamamen sizin seçiminizdir.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabah saatlerinde su burcunda Yeniay meydana gelecek. 12. Evini etkileyecek Yeniay, bilinçaltında bulunan konuları gün yüzüne çıkarabilir. Ayın başındaki sosyal görüntünün tam aksi bir görüntü içerisindesin. İçsel baskılar ve kafa karışıklığı buna sebep vermiş olabilir. Eğer ticaretle uğraşıyorsan, işlerini büyütmek adına sektörel bazlı değişimler yapabilirsin.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önemli ve uzun vadeli planlar yaparken hızlı düşünüp hızlı adım atmak her seferinde iyi bir fikir olmayabilir. Mevcut durumunuzu ve gelir dengenizi iyi hesaplamalısınız. Destekler görebilirsiniz, ticari konularda şanslısınız. Haklılığınızı ortaya koyabilirsiniz.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aileye ilişkin sorunların alınabileceği bir gündesiniz. Duygusal açıdan sizi yoran konuları geri planda bırakma çabası da işin içinde olacaktır. Başkalarının sizden istekleri, manevi açıdan destek olacağınız çalışmalarda ise oldukça yararlı işler yapabilirsiniz. Size destek olması gereken kişilerle yaşanan sorunları esnek karşılayın. Zira bu dönemde sağlığınız her şeyden önemli olmalı.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İkili ilişkilerde kendinizi ifade etmekte zorlanabilir tutumunuzu daha politik göstermek zorunda kalabilirsiniz, samimiyetsiz olmak istemeyebilirsiniz.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrenizdeki insanların "önce ben" diyen ve size pek de doğru gelmeyen bir tavır içinde olduğunu görebilirsiniz. Belki de gidip kapılarını çalıp onları uyandırdıktan sonra "Diğerleri ne olacak peki" diye sormalısınız. Bu mesajı iletirken sızlanmamaya çalışın. Umutsuz bir şikayet size hiçbir şey kazandırmaz. Arkadaşça ve sevecen bir yaklaşımla fikrinizi belirseniz dünya ayaklarınızın altına serilir.

29 Haziran 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlerlemek tek başına etkileyicidir, ancak bunu yanınızda biri varken yaptığınızda daha faydalı olabilir. Bugün sizi "ben" yerine "biz" hakkında düşünmeye teşvik ediyor. Bir şeyleri kendi başınıza üstlenmeye çalışmazsanız kazanılacak daha çok şey var. Bunun yerine, size sunulan herhangi bir yardımı kabul etmeye çalışın ve karşılığında başkalarına yardım teklif edin.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars, kombinasyon burcunuz Koç’ta ilerliyor ve kişisel yeteneklerinizi, ortak ilişkilerinizle güçlü bir şekilde birleştireceğinizi gösteriyor. Hırslarınızın dorukta olduğu bir gün. Planlı ve disiplinli hareket etmeyi elden bırakmayın.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde idari becerilerinizi konuşturmanız gerekecek. İş arkadaşlarınızdan alacağınız fikirleri birleştirerek başarıyı yakalayabilirsiniz. Bunun özgüveniniz üzerinde de olumlu bir etkisi olacak. Arkadaşlarınız ayrıca, farklı kişilikleri bir araya getirebildiğinizden sizin yanınızda kendilerini rahat hissedecekler. Kendinizi formda hissettiğiniz için şimdi başkalarının sağlığıyla ilgilenmeye başlayacaksınız. Ama unutmayın; sizin de sağlıksız alışkanlıklarınız var ve onların da üzerinde çalışmanız gerekecek.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Açılar bugün yeni bir içe dönüş döngüsüne başlamak için çok uygun. İnişleriyle çıkışlarıyla hayatınızı gözden geçireceksiniz. Ayrıca geleceğiniz hakkında da düşüneceksiniz! Gelecek yıl bu zamanlar hayatınız sizce nasıl olmalı? Kolay görünmüyor bile olsa, bunu düşünüp aileniz ve arkadaşlarınızla olan ilişkinizi güçlendirmeyi düşünün. Bugün tekrar ve tekrar dengeyi bulmaya çalışacaksınız.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Cinsel enerjinizin güçlü olduğu bir gün. Karşı cinsle aranızda önleyemeyeceğiniz bir çekim gücü gelişebilir. Farklı davranış biçimleriniz, aile içinde bir takım yanlış yansımalara neden olabilir. Maddi konularda hak ettiğiniz kazançları elde edeceksiniz. Sadece ısrarcı tutumunuzdan vazgeçmeli ve acele etmemelisiniz.

29 Haziran 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 39' 49" R
Ay
Oğlak
14° 40' 16"
Merkür
Koç
16° 37' 16"
Venüs
Boğa
00° 01' 60"
Mars
Balık
29° 07' 14"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 27"
Satürn
Balık
16° 30' 22"
Uranüs
Boğa
22° 18' 09"
Neptün
Balık
28° 53' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 36' 52"
Lilith
Başak
23° 15' 03"
True Node
Koç
15° 22' 47"
Son Güncelleme : 29/04/2024 15:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>