Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Konsantrasyonun Artıyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Temmuz 2022, Cuma

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 60%

Mevcut ilişkin hakkında düşünecek zamanın olabilir bugün. Geçmişte olmuş bir olayın sonuçları hakkında düşünme fırsatın da olabilir hatta. Hataları gidermek ve sorunları çözmek önemli olabilir.

Genel olarak yolunda giden işlerinizin, son günlerdeki geçici teklemeleri sizi bu kadar düşündürmemeli. Çok istekli çalışıyorsunuz. Bu dahayatınızda size bir ayrıcalık kazandırıyor.

Bugün işte ve maddi konularda yükseldikçe çevrendeki negatifliğin arttığını da görebilirsin. Bazı insanların çekememezliği kendini belli edebilir. Bütün bunlara karşı dik durup emeklerinin değerini hatırlaman önemli olacak.

Gün içinde duygularınla başa çıkmakta zorlanabilir ve bunun fiziksel etkisini hissedebilirsin. Stresten uzaklaşmak için kendince zaman geçirmek ve keyif aldığın şeylere öncelik vermen önemli olabilir. Kendini kasmamak için bir şeyler yapmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün küçük şeylerden mutlu olmak sana yetecek. Etrafında fark ettiğin güzelliklerin hak ettiği değeri vermek seni mutlu edecek çünkü. Bu sayede her şeye daha olumlu yaklaşıp işlerin sürekli olumlu yanını da görmeye başlayabilirsin.

1 Temmuz 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları bugün duygusal bir sorunun sizi yanlış yönlendirdiğini fark edeceksiniz. İç sesinizi dinleyerek doğru yolu bulmaya çalışabilirsiniz. Bugünün gündem maddesini geçmişten gelen çözümlenememiş sorunlar oluşturacak. Sakin kalmaya ve kendinizi ifade etmeye özen gösterin.

1 Temmuz 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşine olan konsantrasyonun artıyor. Yaptığın işler patronun tarafından beğenilebilir ve taktir görürsün. Kendi işini yapan Aslan burcuysan, önemlibirlikleri bugün karşına gelebilir. Yatırım alanlarını genişletmek için teklifleri detaylıca düşünmek isteyeceksin. Eğer ilişkisi olmayan Aslan burcuysan, eski sevgilinden gelen mesaj kafanı karıştırabilir.

1 Temmuz 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda söz sahibi olabilirsiniz. Net ve anlaşılır bir tutum sergilemek, isteklerinizi elde etmenin önünü açıyor. Üşenmek veya ertelemek yerine elinize geçen fırsatları değerlendirmeye çabalamalısınız. Her şeyi usulüne uygun bir şekilde yapmak, hem yeni hafta öncesi sizi toparlayacak hem de kalıcı bir etki bırakmanızı sağlayacaktır.

1 Temmuz 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Burcunuzda ilerleyen Ay size yenilik ve heyecan arayışı getiriyor. Artık önünüze bakmak, başlattığınız konulara odaklanma zamanı. Kişisel açıdan heveslendiğiniz her konuda akıcı şartlar yaratılabilir. Yurt dışı ilişkilerin canlılık kazanması, yolculuk planlarının hızlanması söz konusu. Bu günlerdeortamında devam eden sorumluluklar da söz konusu. Organize olunması gereken ek işler olabilir.

1 Temmuz 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün ikna kabiliyetiniz çok yüksek olabilir olaylara adil yaklaşabilirsiniz. Üzüldüğünüz konuları içinize atarak dostlarınızla pek konuşmak istemeyebilirsiniz.

1 Temmuz 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün, seni son damlasına kadar tatmin edecek! Birkaç hafta önce, hatırlarsın, temel ilgi alanın konusunda oldukça girişkendin. Tanınırlık kazandığına dair hiç şüphe yok. Başarı kayıtlarıyla desteklenmiş, yeni çabaların çok daha rahat olacak. Bugün bütün maceralar için şanslı bir gün olduğundan, iki kez düşünme. Bir fırsat yakaladığını düşünüyosan hemen değerlendir!

1 Temmuz 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu zamanda önemli meseleleri ne kadar iyi idare ettiğiniz konusunda kendinizi bile şaşırtabilirsiniz. Gün, size planladığınızdan fazlasını sunabilir ancak bu sizin yararınıza olacaktır. Ortaya çıkan her sorunu halledebilirsiniz ve bu yeteneğinizi kanıtlamak ilerisi için çok iyi olabilir. Baskı altındayken sakin kalmanız her türden insanı etkileyebilir ve ileride size daha fazla sorumluluk getirebilir.

1 Temmuz 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yaşantınızda atılımlar söz konusu olsa da, siz biraz daha beklemelisiniz. Önemli gelişmelerin başlangıcındasınız. Maddi konularda şartlarınızı zorlamadan, isteklerinizi belli bir disiplin içinde gerçekleştirmelisiniz.

1 Temmuz 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün dünyaya kim olduğunuzu göstermenin zamanı. Çekici kişiliğiniz sayesinde takım çalışmasına özellikle yatkınsınız. Ne bekliyorsunuz? Bu dönem sona ermeden yararlanın. Sağlık açısından kendinizi tümüyle memnun ve rahat hissediyorsunuz. Ruh ve beden dengeniz, çevrenizdekilere olumlu etki etmenize yardımcı oluyor. Yakın arkadaşlarla ortak girişimlere başlamak için en uygun zaman.

1 Temmuz 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün kendinizi iyi ifade ettiğiniz, kendinizi ortaya koyarken zorlanmadığınız bir gündesiniz. Ayrıca seyahat, eğitim, yurt dışıyla ilgili fırsatlar karşınıza çıkabilir.

1 Temmuz 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Zeki ve hareketli yapınıza sivri diliniz de eşlik ediyor. Kendi düşünceleriniz doğrultusunda hareket etmek itiyorsunuz. İstediğiniz kişilerin dikkatini çekme konusunda zorlanmayacaksınız. Bugün, sosyal yaşantınıza ağırlık vermelisiniz.

1 Temmuz 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 41' 18" R
Ay
Başak
07° 57' 60"
Merkür
Koç
17° 35' 51"
Venüs
Koç
17° 24' 22"
Mars
Balık
21° 12' 06"
Jüpiter
Boğa
21° 24' 34"
Satürn
Balık
15° 32' 31"
Uranüs
Boğa
21° 43' 45"
Neptün
Balık
28° 33' 20"
Plüton
Kova
02° 03' 39"
Chiron
Koç
20° 01' 27"
Lilith
Başak
22° 06' 52"
True Node
Koç
15° 36' 27"
Son Güncelleme : 19/04/2024 09:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>