Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Koşuşturmaca İçerisindesin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Haziran 2022, Perşembe

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 90%

Sevdiğin insanla mecburi bir ayrılık yaşamanız gerekebilir bugün. Geçen zaman süresince iletişimi koparmamanız bu süreci atlatmanızı sağlayabilir. Tekrar bir araya gelince kaldığınız yerden devam edebileceğinizi bilmek bugün sana yetmeli.

Meslek yaşantınızda oldukça yoğun bir tempo içinde olabileceğiniz bir gün. Ön planda olmak sizin için önemli olabileceğinden bireysel çalışmalarınızla dikkat çekmek isteyebilirsiniz. Fiziksel bakımdan kendinize özen göstermeyi ihmal etmemelisiniz.

Maddi olarak sıkıntılardan uzak olman, kendini başka fırsatlar hakkında düşünmeye itebilir. Ancak yeni konularda çevrendeki negatif insanlardan uzaklaşmak fikri daha baskın da olabilir. Kaygı ve negatiflikle karar almamalısın.

Duygusal gerginlikler ve stres sende negatif bir etki bırakabilir. Baş ağrıları, kas tutulmamaları ve spazmlar daha fazla gündeme gelebilir. Bu konularda önlem alman gerekecek. Bolca su tüketmende o yüzden ayrı bir fayda olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İşlerinde başarıya ulaşmak için daha düzenli çalışmak isteyebilirsin, özellikle de bugün. Daha iyi planlanmış bir program seni başarıya daha kolay götürebilir. Alacağın kararlar, odaklandığın konular herkesin dikkatine girebilir.

30 Haziran 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sağlığınıza dikkat etmek istiyorsunuz. Bu yüzden yeni rutinler hazırlamaya başlayabilirsiniz. Sizin için uğurlu olduğunu düşündüğünüz günlerden birindesiniz. Plansız bir yatırım işine girişebilirsiniz. Günün sonuna doğru ailenizle vakit geçirmek isteyebilirsiniz.

30 Haziran 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üzerindeki kırgınlıktan kurtulmanın yollarını arıyorsun. Bunun için hayatı doludizgin yaşayan insanları görmeye bugünlerde ihtiyacın var. İlişkinde yaşadığın sorunları geride bırakman, ilişkine his anlamında daha farklı bir boyut kazandıracak. Günü gelen faturaları yatırmayı unuttuğun, son dakikada aklına gelebilir.

30 Haziran 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal açıdan yüzünüzü güldürecek haberler alabilirsiniz. Bu tek seferlik işlerden ziyade kalıcılığı olan ve daha önceki girişimlerinizi neticelendiren bir durum olabilir. Elinizdeki imkanları değerlendireceğiniz fikirleri, ince eleyip sık dokumanızda fayda var. Çevrenizdeki insanlarla iletişiminizin artması, fikirlerinizin ses getiriyor olması bunun heyecanına kapılmadığınızda daha işlevsel hale gelebilir.

30 Haziran 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yavaş yavaş Üzerinizdeki baskılar azalmaya başlayacak. İlerleyen saatlere kadar hazırlık yapmalı, eldeki işleri tamamlama çabası göstermelisiniz. Biraz dinlenmek ve Ay burcunuza geçtiğinde harekete geçmeniz çok faydalı olabilir. Dışadönük olacağınız bir akşam planlayabilirsiniz. Yakın çevre ile ilişkiler yanında, birtakım sunumların planlamasına girişebilirsiniz.

30 Haziran 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı konularda sakin kalmayı başararak bugün kendi kendinizi bile şaşırtabilirsiniz. Sizler için entelektüelliğe önem vereceğiniz bir gün olabilir.

30 Haziran 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Normalde bağımsızlık taraftarısın, ama bugün birisiyle takım oluşturmak isteyebilirsin. Yardım istemek her zaman sana göre değil. Genellikle işleri kendi kendine çözmeye çalışıyorsun. Fakat şu anda, ekstra çaba gerektiren bir durumda olabilirsin. Sana asistanlık edebilecek bir arkadaş bul. İşbirliğinden karşılıklı olarak olumlu etkileneceksin ve projen akıp gidecek.

30 Haziran 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kişisel geçmişiniz şu anda size ağırlık yapıyor olabilir. Bugün bazı şeylerle yüzleşmek size zihninizi veya ruhunuzu engelleyen her şeyi serbest bırakabileceğiniz bir alan sunabilir. Kırmak istediğiniz eski kalıplar veya olumsuz alışkanlıklar varsa, şimdi tam da bunu yapmak için çaba göstermenin tam zamanı. Her şey aniden hallolmasa da yola çıkmak dahi iyi gelebilir.

30 Haziran 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızda derinlik arayışı içindesiniz. Sorguladığınız konuların cevapları sizi tatmin etmeyebilir. Ailenizin ve sevdiklerinizin sizinle birlikte olmasını arzuladığınız bir gün. Sosyal yaşamınızdaki canlanma artıyor.

30 Haziran 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aile bağlarını güçlendirecek bir tavır içinde olacaksınız. Aileniz bu tavrınızı memnuniyetle kabul edecek ve planlarınızı sağlam bir şekilde destekleyecek. İlişkilerinizin pekişmesi aşk hayatınıza da yansıyor. Sevdiğiniz kişiyle çok daha yakınlaşabilirsiniz! Bu durumdan uzun ve kalıcı bir ilişki doğabilir.

30 Haziran 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün kendinizi yalnız hissedebilirsiniz ve duygusal olarak gergin olabilirsiniz. Gizli düşmanlarınızın açığa çıktığı bir gündesiniz ama her şey orata çıkacak. Ayrıca seyahat, eğitim, yurt dışı, hukuk konularında sorunlar yaşanabilir ve çalışma hayatınızdaki sorunlar sizi psikolojik olarak üzebilir.

30 Haziran 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizin onaylamayacağı ilişkiler içinde olabilirsiniz. Bugün, alışkanlıklarınızın sizi zorlamasına izin vermek istemiyorsunuz. Sıra dışı düşüncelerin farklı taraflarınızı ortaya çıkarmasına siz bile şaşırabilirsiniz. Maddi konulardaki beklentileriniz doğrultusundaki inisiyatiflerinizi çevrenize hissettirecek ve istediğiniz sonuca ulaşacaksınız.

30 Haziran 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 30' 27" R
Ay
Akrep
06° 54' 17" R
Merkür
Koç
16° 03' 19"
Venüs
Koç
23° 29' 58"
Mars
Balık
25° 01' 35"
Jüpiter
Boğa
22° 32' 40"
Satürn
Balık
16° 01' 11"
Uranüs
Boğa
22° 00' 10"
Neptün
Balık
28° 43' 04"
Plüton
Kova
02° 05' 12"
Chiron
Koç
20° 18' 41"
Lilith
Başak
22° 39' 45"
True Node
Koç
15° 37' 57"
Son Güncelleme : 24/04/2024 07:56

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>