Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Yeni Kararları Alıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Temmuz 2022, Cumartesi

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 60%

Sevdiğin insana karşı hislerinde ve düşüncelerinde dürüst olmak ileride yaşanacak güven sorunlarının önüne geçebilir. Çoğu şeyi en başından halletmek ilişkinin daha sağlam ilerlemesini sağlayabilir.

İşyerinizin bankeri gibisiniz. Borç vermediğiniz insan sayısı çok az. Dolayısıyla kaçınılmaz olarakçevrenizde en aranılan arkadaşsınız. Eleman olarak da puanınız epeyce yüksek.

Maddi sıkıntılardan uzak rahat bir gün geçirebilirsin. Kendin için harcama yapmaktan da çekinmeyeceksin ayrıca. İhtiyaçlarını gidermek gereksiz yere para harcamak demek değildir. Bunu asla unutmamalısın.

Dinlenmek senin de hakkın. Meditasyona, kişisel bakıma, rahat bir güne odaklanmak sana iyi gelebilir. Bugün haftanın yorgunluğunu üstünden atmak için biraz daha çaba gösterebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her işi yapmak zorunda olduğunu hissedip kendini yormaktan kaçınman gerekebilir. Yapılması gereken işler için sorumlulukları dağıtmak sana daha çok zaman kalmasını sağlayabilir. Kendine zaman yaratman önemli olabilir.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Haritanızın en hassas bölgesindeki Güneş, yıllık döngünün en altında olduğunuz anlamına gelir, bu da neden biraz bastırılmış hissettiğinizi açıklayabilir. Daha iyi zamanlar geliyor ve çok yakında burada olacak, bu yüzden bu hafta sonu kendinizi pozitif olmaya zorlayın.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni güne yeni kararlar alarak başlıyorsun. Aldığın kararlar çevren tarafından hoş karşılanmayabilir. Kendini zinde hissetmen ile birlikte işlere odaklanman oldukça kolay olacak. İşlerini erkenden bitirecek ve kendine bolca vakit ayıracaksın. Çocukları olan bir Aslan burcuysan, çocuklarının okul durumu ile ilgili konular gündemine gelebilir.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatın umutlu ve yaşanılır yanlarını bulmak isteyebilirsiniz. Arkadaş çevrenizden, dijital mecralarda yapacağınız araştırmalardan öğrenecekleriniz bu konuda size yol gösterecektir. Gerek maddi gerekse psikolojik olarak kendinize yeni hedefler belirlemek, bunları yazarak planlamak işinizi kolaylaştırabilir.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu hafta sonunda burcunuzda ilerleyen Ay, kişisel girişimlere işaret etmekte. Kendinizle, sağlık ve düzeninizle daha yakından ilgilenebilirsiniz.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş yerinize problemlerinizi taşımak hata olabilir. Normalde mantıklı karar verebilme yeteneğinizin üst düzeyde olması sizi kötü olasılıklara karşı farkındalık ile koruyabilir.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün işler kızışıp gerilim arttıkça dikkatleri üzerinizde hissedebilirsiniz. Egolar tavan yapacağı ve insanlar kendi bildiklerini okuma konusunda inat edeceği için tartışmaların çıkması muhtemel. Aklınızdan çıkarmamanız gereken şey ise işin içine beklenmedik durumların girebileceği ve bunun da bir sonraki adımınızı planlamayı zorlaştıracağı. Bu yüzden siz yalnızca işleri oluruna bırakın.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu sabah bir proje ya da uğraşla ilgili bir amaç duygusu ya da derin bir zevk hissetmek için harika. Biriyle zihinsel düzeyde bağ kurmak ya da titreşmek sizi motive edebilir. Yaratıcı dünyada iz bırakmak için fırsatlar olabilir. Ayrıca, yeni bir şeyler öğrenmek veya daha önce gözden kaçırdığınız başkaları hakkında takdir etmek için iyi bir zaman. Bugün karşılaştığınız biri ileride sizin için çok önemli biri haline gelebilir.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizin tepki vermesini istemiyorsanız, onların fikirlerini de almak zorundasınız. Bugün bireysel davranıyorsunuz. İşlerinizle ilgili yapmak istediklerinizi planlamalı ve daha sonra da duygusal yaşantınıza odaklanmalısınız.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaştığınız herkes size son derece sıcak ve olumlu yaklaşacak. Size verilen bu sevgiye siz de aynı ölçüde karşılık vermeye özen gösterirseniz, hayat boyu sürecek arkadaşlıkların temelini atmış olacaksınız. Hatta belki de meşhur “hayat arkadaşınızla” tanışabileceksiniz.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün kendinizi iyi hissediyorsunuz ama ani iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz ayrıca duygusal olarak sert tepkiler verebilirsiniz. Seyahat, eğitim, hukuk, yurt dışı konularında sorunlarla karşılaşılabilir ve tartışmalar yaşayabilirsiniz. Sağlığınıza ise dikkat etmelisiniz. Sosyal çevrenizdeki insanlardan dolayı maddi kaynaklarınızla ilgili kayıplar yaşanabilir. Bugün borç alıp vermek için pek uygun bir gün değil.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Girişimciliğiniz ve aktif yanınızla çevrenize örnek oluyorsunuz.Yapmayı planladığınız konularda yaratıcılığınızı engellemeyin. Partnerinizin sizden yapıcı bir davranış şekli bekliyor. Sindirim sistemi bozuklukları gündeme gelecek.

2 Temmuz 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 10' 01"
Ay
Akrep
24° 27' 39"
Merkür
Koç
26° 27' 20"
Venüs
Balık
21° 36' 49"
Mars
Balık
04° 58' 24"
Jüpiter
Boğa
16° 47' 44"
Satürn
Balık
13° 18' 08"
Uranüs
Boğa
20° 39' 43"
Neptün
Balık
27° 48' 32"
Plüton
Kova
01° 49' 34"
Chiron
Koç
18° 47' 37"
Lilith
Başak
19° 47' 50"
True Node
Koç
15° 36' 03"
Son Güncelleme : 29/03/2024 12:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>