Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Çevrenden Özveri Bekliyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Temmuz 2022, Salı

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Gelecekte yaşamak istediğin ilişki ile ilgili hayaller kurmak güne damgasını vurabilir. Aşk hakkında daha fazla düşünme fırsatı bulacaksın bugün. Kendini bazı hayallere kaptırman olası, bundan kaçınmamalısın da.

İş konusunda enerjinizi doğru yönlendiremeye bilirsiniz. Gereksiz bulacağınız bazı işlerle zaman kaybetme riskiniz var. İş ortamında bir kişiyle bazı tatsızlıklar yaşayabilirsiniz. Genel olarak keyifsiz bir gün geçireceksiniz. Karşınıza küçük bir fırsat çıksa da bunu değerlendirmekte zorlanabilirsiniz. Daha çok ihmalkar tutumlar içine gireceksiniz ve içinizde bir şey yapmak gelmeyebilir. Yeni bir başlangıç yapmak için uygun etkiler altında olmayacaksınız.

Para konusunda aldığın kararları başkalarının değerlendirmesi senin yararına olabilir bugün. Bilgisine ve tecrübesine güvendiğin insanların yorumları senin için önemli olabilir. Bu tür fikir alışverişlerinde alınganlık etmemen en iyisi.

Stres atmak günün önceliği olabilir. Kafa dinlemek, kişisel bakıma zaman ayırmak, egzersiz yapmak... Seni ne iyi hissettiriyorsa ona odaklanman daha da olası bugün. Bunun keyfini çıkarmaya bakmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafındaki insanların seni önemsemediğini düşünebilirsin bugün. Ancak bu bir yanılsama olabilir. Geçici etkilerle negatif düşüncelere odaklanmamalısın. İnsanların gerçekte ne düşündüğünü anlamak için empati yapman gerekebilir.

5 Temmuz 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Son zamanlarda ortaklarınıza ve sevdiklerinize ulaşmak zorlaşmış olabilir. Ancak bu gerçekten endişe kaynağı değil. Bir olaya birden fazla perspektiften bakmak, bireysel sorunlara birden çok açıdan yaklaşmanıza yardımcı olacaktır.

5 Temmuz 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işinin sahibi bir Aslan burcuysan, planlı ve programlı ilerlemek senin için vazgeçilmez. Çalışanlarından ve ortaklarından da aynı özveriyi bekliyorsun. Gün senin için düzensiz şekilde başlasa da ilerleyen saatlerde kendini toparlayacaksın. Mücadele gezegeni toprak burcunda konumlanmaya başlıyor. Yeni tanıştığın bir arkadaşının sana karşı tavırlarını sorgulayabilirsin.

5 Temmuz 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hakkınız olanı teslim alacağınız bir gün olabilir. Korkularınızı, bu yüzden ertelediğiniz konuları düşünebilirsiniz. Bu da size her şeyle yeniden ilgilenmek için bazı olanaklar tanıyabilir. Parasal konularda toparlanmak ya da yatırımlarınızı gerçekleştirmek adına ailenizden gelecek desteklerle sizi kısa vadede rahatlatabilir.

5 Temmuz 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni planlar ve girişimler adına son derece disiplinli hareket edeceğiniz bir gündesiniz. İşle ilgili konular ve maddi kaygıların sizi yolunuzdan döndürmesine izin vermeyin. Geçmişten beklediğiniz paraları sorgulamanızda ve ödemeler dengenizi planlamanızda fayda var. Harcamalarınızı dengelemek, konsolide bir bütçe yapmak gerekebilir.

5 Temmuz 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dostane tutumunuz çevrenizin genişlemesine sebep olurken verimli arkadaşlıklar kurmak için uygun bir gün olduğunu görebileceksiniz.

5 Temmuz 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün karşınızda size fikirleriyle ateş açan bir birlik varmış gibi hissedebilirsiniz. Ne deseniz tam aksini ileri süren biri çıkıyor. Sağ gösterip sol vurarak saldırıyı savuşturabilseniz bile düşman yine çabucak en hassas noktanızdan vurabilir. Bu laf yetiştirme yarışı başta eğlenceli görünebilir, ancak kurşun geçirmez yeleğinizi giymeyi unutmayın. Aksi takdirde sizi yaralayacak bir söz işitebilirsiniz.

5 Temmuz 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün rutinler ve sorumluluklarla uğraşmak ile hayattan zevk almak için daha fazla zaman istemek arasında bir mücadele olabilir. Daha fazla çalışmazsanız sahip olduğun şeyleri kaybedebileceğiniz kaçırabileceğiniz fikri tamamen rahatlamanızı engelleyebilir. İnsanların size karşı oynayabileceği akıl oyunlarının üstüne çıkmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Başkasına bağlı olmayan eğlenceli bir şeyle zihninizi meşgul ederek kendi mutluluğunuzun sorumluluğunu almayı hedefleyin.

5 Temmuz 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşamın tüm yönlerinde olduğu gibiortamınızdan da zevk alabilmeniz için, çalışma yerinizin düzenli ve kullandığınız eşyaların da uyumlu olması gerekiyor. Ucuz değerlere önem veren kişilere bu yapınız ters geliyor olabilir.

5 Temmuz 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün takım çalışmalarında özellikle verimlisiniz. Diğer bir deyişle, en çetrefilli fikirleri bile hayata geçirebilecek gücünüz var. Hemhem özel yaşamınızda başkalarından özellikle kuvvetli bir destek göreceksiniz. İlişkilerinizi güçlendirmek için, hoşlandığınız insanlara bunu belli edin. Hayatınızın aşkıyla karşılaşma ihtimaliniz de var, bu yüzden gözlerinizi dört açın!

5 Temmuz 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün maddi kaynaklarınızla ilgili yeni kararlar alırken, para kayıpları, dolandırılma gibi durumlar yaşayabilirsiniz. Ama çalışma hayatınızdaki kişiler sizi maddi anlamda destekleyebilirler.

5 Temmuz 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizi sorgulamak için uygun bir gün değil. Duygularınızı onlara anlatmak için göstereceğiniz çaba, yanlış anlaşılabilir. Bugün yapacağınız en güzel şey, kendinizi göstereceğiniz özle ilgi olmalıdır. Dinlenmeye ihtiyacınız var.

5 Temmuz 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 17' 40" R
Ay
Akrep
16° 50' 57" R
Merkür
Koç
15° 59' 33"
Venüs
Koç
24° 29' 46"
Mars
Balık
25° 39' 04"
Jüpiter
Boğa
22° 43' 52"
Satürn
Balık
16° 05' 44"
Uranüs
Boğa
22° 02' 53"
Neptün
Balık
28° 44' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
20° 21' 28"
Lilith
Başak
22° 45' 08"
True Node
Koç
15° 36' 20"
Son Güncelleme : 25/04/2024 03:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>