Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Sağlığına Dikkat Ediyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Temmuz 2022, Pazartesi

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 80%

Geçmişi geçmişte bırakmak aşk için önem kazanabilir. Zira hayatına girebilecek yeni kişiler için, geçmişte kalan negatifliklerden sıyrılman gerekecek. Bugün kendi içinde bir şeyleri hazmetmelisin.

İş yaşamınızda kafanızı sürekli meşgul eden biri var gibi. Onunla çok ciddiye aldığınız sorunlar yaşıyorsunuz. Ama bu sorunlar işle alakalı görünmüyor. Bir mesafe koymak, hatta builişkisini ortadan kaldırmak sizin yetkinizde görünmesine karşın, onun oradaki varlığını garip bir biçimde istiyorsunuz.

Tasarruf konusunu daha ciddiye alman gerekebilir bugün. Harcamalarına dikkat etmek, gelecek için daha farklı bir plan kurgulamanı sağlayabilir genel olarak. İleriyi düşünmek önem kazanabilir.

Bugün stresten arınmak ve kaslarını daha fazla hareket ettirebilmek önceliğin olabilir. Keyifli ve güzel bir gün geçirmek tamamen senin tercihin olabilir. Tek önemli olan ne kadar hareket edeceğini seçmek olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün duyguların ön plana çıkabilir. Karşına çıkan olaylarda duygularına güvenmek senin için daha iyi olacak o yüzden. Mantığın ile duygularının çatışmadığını görmek de seni memnun edecek.

4 Temmuz 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, koymuş olabileceğiniz sınırların arkasına saklanmayı bırakmalısınız. Gerçek güç, her durumda, özellikle de sevdiğiniz biri söz konusu olduğunda, ne hissettiğinizi söyleme cesaretine sahip olduğunuzu gösterebilmektir. Bir şey söylemeniz gerekiyorsa, söyleyin. İçinizde biriktirdiklerinizin dile getirene kadar çığ gibi büyüyüp sağlıksız bir tartışmaya dönüşmesini beklemeyin.

4 Temmuz 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sağlık konusunda önlem almak isteyebilir ve tükettiğin besinlere dikkat etmek isteyebilirsin. Bu yüzden de seçici davranmak isteyeceksin. Çevrendeki kişilerin ilişkilerine çok fazla müdahale etmemende fayda var. Çünkü sonradan kabahatli sen olabilirsin. Uzun süredir devam eden ve çıkmazda hissetmene sebep olan bir dava süreci varsa, bugün önemli gelişmeler yaşanabilir.

4 Temmuz 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Farklı kalıpları deneyimlemek, yenialanlarını araştırmak, sosyal mecralardaki duruşunuzu yenilemek isteyebilirsiniz. Aklınıza bunlarla ilgili birçok fikir gelebilir. Nasıl bir yol izleyeceğinizi çevrenizin de desteğiyle bulabilirsiniz. Özellikle de bir kadından gelecek öneriler fazlasıyla etkili olacaktır.

4 Temmuz 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi açıdan oldukça istikrarlı şartlarla karşı karşıyasınız. Bazı endişelerinize rağmen kazançlarınıza yönelik yeni hedefler peşine düşebilirsiniz. Ortaklaşa birkonusu, başkalarının desteği ile olumlu bir noktaya taşınabilir. Bütçenizi disiplin altına aldığınız son dönemin getirileri sizi memnun ediyor. Becerilerinizi ortaya koyacağınızhayatı açısından olumlu bir dönem yaşıyorsunuz.

4 Temmuz 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sezgilerinizin yol gösterici olduğu bir gün. Zamanı efektif kullanmanız akşam saatlerinin kendinize kalmasına vesile olabilir ve kişisel bakımınızı ön plana çıkartabilirsiniz.

4 Temmuz 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hala spirituel şeyler hakkında daha çok şey bilmen gerektiğini hissediyorsun. Bugün hayatının gidişatını düşünerek meditasyon yapabilirsin. Hayatının gittiği yön neresi? Mutlu musun ve kendini nereye ait hissediyorsun? Eğer hayatını doğru bir şekilde analiz edebilirsen, ihtiyacın olan cevaplara ulaşmak için gerekli şeyleri elde edebilirsin.

4 Temmuz 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün güveninizi ve iyimserliğinizi artıran, pekiştirici, destekleyici bir ittifak veya konuşma güçlü bir şekilde sonuçlanabilir. Gün ilerledikçe, tamamen farklı bir rotaya gidiyorsunuz. Arzu dolu düşünce, özellikle duygusal bağlar, ilişkiler ve mali konularla ilgili bir durumu görmeyi engelleyebilir. Sınırlarınızı zorluyorlarsa, insanlarla bazı sınırlar çizmeniz gerekebilir. Bir yön eksikliği kafanızı karıştırsa da bu durum geçicidir.

4 Temmuz 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir kere aşk duygusunu tanıdıktan sonra, hiçbir güç sizi kaçamak ilişkilere yöneltemez. Eğer, sevdiğiniz insan size her yönden güven veriyorsa, her geçen gün bağlılığınız artar. Sizin tek kusurunuz, kıskançlığınız.

4 Temmuz 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarının ihtiyaçlarına öncelik verdiğinizden, bugün takım ruhu içinde olduğunuz açıkça ortada. İş arkadaşlarınız da bunu fark edecek. Bu şekilde devam ederseniz çevrenizde itici güç olarak tanınacaksınız. Ailenizi de ihmal etmeyin; şimdi ihtilafları çözmenin tam zamanı. Çözüme giden yolu açmak sizin için kolay olacak. Aile bağlantılarınız sağlığınız açısından da faydalı olabilir, çünkü kendinizi iyi hissetmediğiniz zamanlarda ailenin verdiği güven ve geleneksel tedaviler hem çok işe yarayacak, hem hoşunuza gidecektir.

4 Temmuz 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün maddi kaynaklarınızla ilgilendiğiniz bir gündesiniz ama sosyal çevrenizden dolayı para harcayabilirsiniz. Dikkatli olmalısınız. Her söylenene inanmamanızı tavsiye ediyorum.

4 Temmuz 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Gelişen olaylara karşı değişik düşünceler üretmenize gerek yok. Bazıları farklı gibi görünse de temelde ihtiyaçların aynı olması, herkesi bir araya getiriyor. Onları sorgulamadan önce kişisel şartlarını gözden geçirmelisiniz.

4 Temmuz 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 54' 56" R
Ay
Başak
22° 47' 43"
Merkür
Koç
17° 01' 25"
Venüs
Koç
18° 57' 23"
Mars
Balık
22° 10' 31"
Jüpiter
Boğa
21° 41' 49"
Satürn
Balık
15° 39' 56"
Uranüs
Boğa
21° 47' 54"
Neptün
Balık
28° 35' 51"
Plüton
Kova
02° 04' 07"
Chiron
Koç
20° 05' 51"
Lilith
Başak
22° 15' 14"
True Node
Koç
15° 38' 05"
Son Güncelleme : 20/04/2024 15:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>