Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Haziran 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

O, her zaman yeniliklere ve sürprizlere açık birisi. Siz de tam ona uygunsunuz. Çevrenizdekiler sizin birbirinizle olan yakınlığınızı konuşuyorlar. Yeni bir ilişkide yaşanabilecek bütün hoşlukları yaşıyorsunuz.

İş bağlantılarınızı dengede tutma mücadelenizde fazla umut bağlamadığınız yerlerden destek gelebilir. Bugünarkadaşlarınızla sosyal bir aktivite yaşayabilirsiniz.

İhtiyacınız olan bir şeyle ilgili fiyat araştırmasına girebilirsiniz. Kazancınızdan memnunsunuz, ama bir o kadar da harcadığınız için iki yakanız pek bir araya gelmiyor.

Özellikle yapacağınız konuşmalarda ve ikili ilişkilerde dikkatli olmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın çevrenizde yaşadığınız küçük bir sağlık problemi bugünlerde sizi tek ediyor. Sağlık konularındaki özensizliği hoş görmüyorsunuz.. Zorlu bir sürecin başındasınız. Ama sonuçta ulaşacağınız hedef bu zorlukların hepsine değecek. Ağır adımlarla, fakat istikrarlı gideceksiniz. Umutsuzluğunuzu giderebildiğiniz zaman hedefin ne kadar yakınınızda olduğunu göreceksiniz.

11 Haziran 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 08:15 Ay-Jüpiter karşıtlığı,hayatımız, sorumluluklarımız tabii ki çok önemli. Ancak ailemizin desteği ve onlarla birlik ve bütünlük duygusu hepsinden önemli. El ele sorunlar çözülmeli, gönül gönüle yürünülmelidir. Biz bugün böyle düşüneceğiz. Kimse kusura bakmasın. Saat 11:23 Ay-Neptün görünümü, hayalini kurduğunuz her şeye hem maddi hem de manevi anlamda ulaşmak istersiniz. Yaşam, ölüm, bilinmeyen konular ilginizi çekebilir. Değişik yerlerde olmayı, sorumluluklardan uzaklaşmayı, rahat etmeyi arzularsınız. Parasal konular ve güvenli birhayali kafanızın içinde dolanır durur. Bu enerji altında insan yanılmak istemez, ruhsal anlamda güvende olmak ister. Saat 18:31 Ay-Pluto görünümü, güven ve istikrarlı bir yaşam sürmek için öncelikle hayatınızı garanti altına alacak şekilde derinlemesine düşünmenin önemini işaret ediyor. Tabii ki maddi ve manevi anlamda sağlam olanı tercih etmemizi sağlayacak. Kafamızda soru işareti uyandıran hiçbir şeyden hoşlanmayacağız. Yeni haftanın sizlere başarı, güzellik, mutluluk getirmesi dileğimle,

11 Haziran 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Biriktirdiğin işler bugün seni epey zorlayabilir ve gün içinde bu durumun pişmanlığını yaşayabilirsin.

11 Haziran 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte yaşadığınız bir ilişki tekrar gündem konusu olabilir. Sizinle tekrar bir araya gelmek isteyen bu kişi ile aranızda gergin konuşmalar yaşayabilir ve ona karşı eskisi gibi duygular hissetmediğinizi açık ve net bir şekilde ifade edebilirsiniz. Ancak sizler de hislerinizden emin olmalısınız.

11 Haziran 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşlerinize dair sorumluluklarınız artarken, hedeflerinizde doğru orantıda yükseliyor. Hedefleriniz konusunda kişisel yetenekleriniz kullanabilir, çaba sarf edebilirsiniz. Üstlerinizden alacağınız destekler sizi mutlu eder, motivasyonunuz artar. Babanız ve ailenizle ilgili konular gündeminizde olur. Sizden ilgi bekleyebilirler.

11 Haziran 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Farklı çevrelerden kişilerle tanışabilir ve yabancı ülkeden gelen kişilerle karşılaşabilirsiniz. Maddi fırsatları değerlendirmek için saygı duyduğunuz kişilerin görüşlerinden faydalanacaksınız. Güzel yatırım fırsatları karşınıza çıkarsa değerlendirmekten çekinmeyin. Evinizde rahat vakit geçirmek isteseniz de içinizden yükselen enerji sizi evinizin dışına çıkartacak.

11 Haziran 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Görev ve sorumluluklarınıza odaklanabileceğiniz bir gündesiniz. Başarılarınızla takdir ve beğeni toplayabilir, duygularınızı göstermekte sakınca görmeyebilirsiniz.

11 Haziran 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyalliğinizin arttığı bu dönemde günlük işlerinizde istediğiniz sonuçları almak kolay olmayabilir. Kendi gücünüzü ortaya koymakta zorlanabilirsiniz.

11 Haziran 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Daha dikkatli ve kararlı davranabileceksiniz. Geleceğe yönelik isteklerinizi sevdiğinize rahatça anlatabilir, planlarınızı onunla paylaşabilirsiniz. Fikirlerinizi uygulamak için enerjiniz yeterli olacak.

11 Haziran 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

11 Haziran 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 27' 17"
Ay
Kova
24° 16' 11"
Merkür
Koç
17° 50' 18"
Venüs
Boğa
03° 34' 32"
Mars
Koç
01° 20' 11"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 44"
Satürn
Balık
16° 45' 27"
Uranüs
Boğa
22° 28' 01"
Neptün
Balık
28° 58' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 34"
Lilith
Başak
23° 34' 11"
True Node
Koç
15° 20' 57"
Son Güncelleme : 02/05/2024 12:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>