Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Sorumluluklarının Farkına Varmalısın Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Temmuz 2022, Pazartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 60%

Sevdiğin insanın seninle her zamankinden daha fazla ilgilenmesi seni mutlu edebilir. Birbirinize daha çok zaman ayırmak aranızdaki ilişkinin boyut değiştirmesine yardımı olabilir. Aşkta kalbini kıran bir şey olmayacak bugün.

İşleri biraz vakitsiz hareketlendiriyorsunuz. Ama aceleciliğinizi, müthiş programcı yeteneğinizle zararsızlaştırabiliyorsunuz. İş yaşantınızda, sonradan sancılar çektiğiniz sabırsızlıklardan kurtulmalısınız.

Yeniimkanları hakkında yapıcı düşünmeye devam etmen gerekecek bugün. Sürekli olumlu düşünmek uğraştığın işlerin geliştirilebilir yanlarını görmene yardımcı olabilir çünkü. Bu sayede daha farklı imkanlarla karşılaşma şansın olacak ileride.

Sindirim konusunda sıkıntı çekmemek için daha dikkatli olmak isteyeceksin bugün. Yediklerin konusunda daha dikkatli olmak senin için iyi olabilir. Sağlıklı beslenmek demek ne noktada hayır demeyi öğrenmek demek olabilir bu aralar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün başkalarına karşı daha anlayışlı olman gerekebilir biraz. Diğerleri olayları senin gördüğün gibi göremeyebilir zira. Bu onlara karşı kırıcı olmanı gerektirmemeli o yüzden. Empati yaparak karşı taraf için daha yapıcı olmak mümkün olabilir.

11 Temmuz 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün pek çok kişiyle iletişim kurmaya çalışabilirsiniz fakat hiçbiri müsait olmayabilir. Özellikle bir kadın arkadaşınıza ya da uzakta yaşayan bir akarabanıza ulaşamya çalışıp kendinizi telefon kovalamacası oynarken bulabilirsiniz. Bu durum sinirinizi bozabilir çünkü ona vermeniz gereken bazı iljginç havadisler olabilir. Pes etmeyin. Denemeye devam edin. Nihayet ulaşmayı başaracaksınız ve sizinle konuştuğuna çok sevinecek. Sizi evine bile davet edebilir!

11 Temmuz 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fazla üşengeç bir tavırda olman çevrendekilere zor anlar yaşatabilir. Sorumluluklarının bilincine varmalısın. Kariyerinde yeni başlangıç yapmayı düşüneceksin. Tatil gününü değerlendirebilir, CV’ni güncellemek isteyebilirsin. Eğer yakın arkadaşına bazı nedenlerden dolayı kalbin kırıksa arana mesafe koyacak, hata yaptığını anlamasını bekleyeceksin.

11 Temmuz 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş planlarınızı yeniden yapabilirsiniz. Bugünü detaylara ayırmak, kazancınızı doğru kullanmak ve iyileştirmek adına size yeni fırsatları da gösterebilir. Ne durumda olduğunuzu görmek, varmak istediğiniz noktayla ilgili destekler verebilir. Yemek düzeninizde daha sağlıklı seçimler yapmaya meyillisiniz.

11 Temmuz 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta başında keyif aldığınız hobiler ve çocuklarla ilgili uğraşlar peşindesiniz. Aynı zamanda devam eden yaratıcı çalışmalar ve buna bağlı olarak kısa yolculuklar sıklaşabilir. Hayatınıza yenilikler yapmak, kendinizi yaratıcı düşüncelerle ifade etmek için fırsatlar bulabilirsiniz. Ancak yakın çevre ile ilişkiler, kardeşlerle ilgili konularda bir takım stresler öne çıkabilir.

11 Temmuz 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanınızı etkin kullandığınız bir güne giriyorsunuz. İşinizde sözleşmeler gündeme gelebilir ancak düşünme zamanı bulmakta zorlandığınız için çekimser kalabilirsiniz.

11 Temmuz 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendinizi sosyal bir kasırganın ortasında bulabilirsiniz. Telefonunuz durmadan çalabilir ve birtakım beklenmedik ziyaretçilere ev sahipliği yapabilirsiniz. Bütün bu arkadaş çevresiyle uğraşırken biraz rahatlamaya çalışın. Biraz fazladan yiyecek içecek bulundurun ki herkesi doyurabilesiniz! Evinizi insanların sıcak karşılanıp mutlu hissedeceği hoş bir sosyal merkez haline getirin. Muhteşem bir ev sahibi olmanız mümkün, yeter ki isteyin!

11 Temmuz 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün birisi otoritenize meydan okuyabilir. Muhtemelen bulunduğunuz yere gelmek için çok çalıştınız ve uzmanlık alanınızda başkalarının saygısını bekliyorsunuz, ancak birileri yine de bilginize meydan okuyabilir. Sizi olduğunuzdan aşağı bir seviyeye indirmelerine izin vermeyin çünkü muhtemelen kiminle karşılaştıklarının farkında değiller ve her iki durumda da kavga etmeye değmez. Huzurunuza değer verin ve onların şüphelerinin sizi daha az nitelikli yapmadığını unutmayın.

11 Temmuz 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendi istediklerinizi yaptığınız için, hatalarınıza da kendiniz sahip çıkıyorsunuz. Tekrarlardan asla bıkmıyorsunuz. Yaşamı coşku içinde yaşayan ender insanlardan biri olmanız, sizi birçok konuda diğerlerinden farklı kılıyor.

11 Temmuz 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün size birçok soru sorulacak. Sık sık size danışarak tavsiyenizi isteyecekler ve hassas konularda dengeyi korumanız gerekecek. Ancak size duyulan bu güven sizi şımartmasın. Yoksa çevrenizdekilerle aranızdaki bu açık iletişimi hızla bencil amaçlar için kullanmaya başlayabilirsiniz. Etkileme gücünüzü başkalarına yardım etmek için kullanın. Bu sayede çevrenizden birinin kalbini kazanabilirsiniz.

11 Temmuz 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün aşk, flört, ilişki konularıyla ilgileniyorsunuz ve kariyerinizle ilgili ani gelişmeler tadınızı kaçırabilir. Ama beklenmedik bir ikramiye haberi de alabilirsiniz. Her şeye hazırlık olun. Ayrıca hayatınızın aşkı da ani olarak karşınıza çıkabilir.

11 Temmuz 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün sizi fark etmemek imkansız. Neşeli kişiliğinizle girdiğiniz her ortama hakim olacaksınız. Çevrenizin size olan yaklaşımlarını görmezlikten gelmeyin. Partnerinizle ortak çalışmalar yapacaksınız. İstemeden de olsa ona kızabilirsiniz.

11 Temmuz 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 24' 30" R
Ay
Aslan
16° 00' 11" R
Merkür
Koç
28° 48' 33"
Venüs
Boğa
18° 47' 12"
Mars
Koç
10° 48' 36"
Jüpiter
Boğa
27° 21' 07"
Satürn
Balık
17° 43' 41"
Uranüs
Boğa
23° 10' 56"
Neptün
Balık
29° 18' 23"
Plüton
Kova
02° 04' 14"
Chiron
Koç
21° 26' 31"
Lilith
Başak
24° 56' 23"
True Node
Koç
14° 52' 49"
Son Güncelleme : 14/05/2024 20:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>