Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Fikirlere Saygı Duyuyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Temmuz 2022, Salı

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 90%

Uzun zamandır haber beklediğin birinden sevindiren mesajlar alabilirsin bugün. Uzun zaman sonra bu kadar mutlu olmak senin için çok daha iyi olacak. Aşka dair umutların tekrar yeşerebilir.

İş konulu olmayan yakın, sıcak ilişkilerin,hayatını sekteye uğratacağı yolundaki düşünceleriniz bugünlerde biraz yumuşayabilir. Akşam saatlerinde yenilikçi fikirlerinizi gündeme getirme fırsatınız olacak.

Yeni fırsatları değerlendirmek için adım atmaktan çekinmemelisin bugün. Bazı şeyleri yaparken yeni şeyler öğrenmen gerekebilir. Yaptıklarından ders çıkarıp öğrendiklerini uygulayarak daha başarılı olman mümkün olabilir bugün.

Yanındaki insanların seni karamsar bir ruh haline sokmasına izin vermemelisin bugün. Sana kötü enerji yükleyen insanlardan uzaklaşmakta yarar var o yüzden. Enerjini kendin belirlemeli, günün tonuna kendin karar vermelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yapmak istediklerin hakkında aşırı düşünmekten vazgeçmen gerekebilir bugün. Aşırı planlayıp detaylarda kaybolmak sana düşündüğün rahatlığı veya mutluluğu yaşatmayabilir zira. Karşına çıkacak olaylardan daha çok keyif alman için bir şeyleri olduğu gibi yaşamalısın.

12 Temmuz 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir pembe dizi olarak hayatın, bir başka sıcak ve şehvetli bölümle devam ediyor. Bir insan ya da olay yüzünden tansiyonlar yükselirse şaşırma. Muhtemelen bugün, sana detaylara dikkat etmen gerektiğini hatırlatacak bir bölüm yaşanacak. İstediğinde daha umursamaz ve spontane olabilmeni sağlayacak bir atmosfer havaya hakim.

12 Temmuz 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İkili ilişkilerde sahip olduğun keskin çizgilere yön vermek isteyebilirsin. Farklı fikirleri de dinleyecek ve onlara saygı duyacaksın. Aynı anda birden fazla konu ile meşgul olacağın bugünde, bu kadar çok uğraş seni yorabilir. Kardeşi olan bir Aslan burcuysan, kardeşinin çocuk beklediğini öğrenebilir, onun sevincine eşlik edebilirsin.

12 Temmuz 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde mevcut durumunuzu değiştirmeniz gerekebilir. Zorlansanız da bazı değişikliklere ayak uydurmanız bu durumun getirilerini de arttırabilir. Kendi içinizde verdiğiniz mücadeleyi pozitife dönüştürmek için ailenizden destek alabilirsiniz. Parasal konularda detaylara ve gerçeklere önem vermeniz gereken bir gündesiniz.

12 Temmuz 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün günlük hayatın yüklerinin arttığını hissedebilirsiniz. Kendinizi hırpalayacağınızortamı, organize edilmesi gereken konular ağırlık kazanabilir. İşte haklarınızı korumakta zorlanabilir, kendinizden çok vereceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Ancak üzerinde çalıştığınız konularda tecrübelerinizi ortaya koyma şansınız var. Bedensel olarak sizi yıpratan koşulları ve sağlınızı dikkate alın.

12 Temmuz 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızı daha sakin ve olaylardan uzak geçirmeye niyet edebilirsiniz ancak fazla olan sosyal çevreniz, problemli çalışma arkadaşlarınız sizi bırakmayabilir.

12 Temmuz 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başarıya doğru giden yolda bir sonraki adımınız hazmetmekte zorlanacağınız büyüklükte bir lokma olabilir. Belki de bu adım, yanında huzursuz hissettiğiniz biriyle baş etmenizi gerektirebilir. İstediğinizi elde etmek için olmadığınız biri gibi davranmak zorunda kalacağınızı biliyorsunuz. Derinlerdeki hassasiyetiniz, bu ikilemin aşırı derecede farkında ve bu yüzden tüm bu süreçle ilgili aşırı duygusal hissedeceksiniz ki bu da sizi tüm planı uygulamaktan alıkoyabilir.

12 Temmuz 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün aklınız muhtemelen biraz spekülatif görünen alanları keşfetmeye her zamankinden daha meyilli olacak. Sizin için anlam ifade eden şeylerin değiştiği bir dönem yaşayabilirsiniz. Genellikle şüpheci olma eğiliminde olduğunuz konularda şimdi bilgi edinmek istiyorsunuz. Yeni sınırlar keşfetmek için ilerleyin ancak mantığınıza bağlı kalmaya çalışın.

12 Temmuz 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Görüşeceğiniz konu sizin için ekonomik avantajlar sağlayabilir. Bu nedenle karşınızdaki kişiye karşı bilgiçlik taslamayın. Konuya da çok hakim olabilirsiniz. Alçakgönüllü davranmakla çok şey kazanacaksınız. Unutmayın.

12 Temmuz 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerekgerekse özel hayatınızda, sosyal çevrenizle son derece uyumlu bir ilişki içerisindesiniz. Bu rahat ve elverişli dönemi insanlarla sosyal bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Böylece, gelecekte bu kadar keyifli olmayabilecek dönemler için de hazırlık yapmış olursunuz.

12 Temmuz 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün çalışma hayatı, yanınızda çalışanlar, evcil hayvanlarınızla ilgilenebilirsiniz. Partner ya da ortakla bazı konularda anlaşmazlıklar yaşanabilir. Diz, eklem, deri rahatsızlıkları yaşayabilirsiniz.

12 Temmuz 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, hak ettiğiniz ödülü almak için sınırlarınızın üzerinde bir performans sergileyeceksiniz. Üstün nitelikli kişilerden alacağınız destek sizin için çok önemli ve çalışmalarınızı olumlu etkiliyor. Uykunuza özen göstermelisiniz.

12 Temmuz 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 18' 28" R
Ay
Aslan
14° 43' 59" R
Merkür
Koç
28° 41' 04"
Venüs
Boğa
18° 39' 30"
Mars
Koç
10° 43' 50"
Jüpiter
Boğa
27° 19' 39"
Satürn
Balık
17° 43' 14"
Uranüs
Boğa
23° 10' 34"
Neptün
Balık
29° 18' 14"
Plüton
Kova
02° 04' 16"
Chiron
Koç
21° 26' 11"
Lilith
Başak
24° 55' 41"
True Node
Koç
14° 52' 56"
Son Güncelleme : 14/05/2024 18:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>