Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Alacağın haber seni şaşırtacak! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ekim 2019, Pazar

Aşk 40%
Para 100%
Sağlık 60%

İlişkiler söz konusu olduğunda, çok sakin ve pratik bir yapıda oluyorsunuz. Yemek yapmak ve güzel, düzenli bir ev hayatınız olsun istiyorsunuz. Ama bazen büyük romantik anlar yaratma fırsatını kaçırıyorsunuz. Bugün, temizlik yaparak vaktinizi boşa harcamayın çünkü bu gece romantizm için harika bir gece. Sevgilinizle romantik bir akşam yemeği için dışarı çıkın. İşleri ve diğer sorumlulukları bir kenara bırakın. Birlikte samimi zaman geçirmenin keyfini çıkarın.

Bugün, diğer insanların ruh durumlarını hafifletmek için güzel bir gün. Nereye giderseniz gidin neşe saçmak için doğal bir yeteneğiniz var. Bugün baskılaryerinizde de yayıldığı için yeteneklerinize ihtiyaç duyulabilir. İş arkadaşlarınızı teşvik etmeye çalışın ve birkaç aptal şaka ile onları neşelendirin. Bir samimiyet duygusu inşaa ederek, herkese birlikte daha iyi çalıştığınız konusunda ilham olacaksınız. Ayrıca, arkadaşlarla işbirliği yapmak her zaman daha eğlencelidir!

Çevrenizden bir arkadaş ve bir grup üyesi sizi mükemmel bir haberi vermek için arayabilir. Bu haber sizin uzun süredir duymayı beklediğiniz bir haber olabilir. İş ve para konularını ilgilendirebilir fakat aynı zamanda sanatsal projelerle ilgili de bir proje gibi görünüyor. Kesinlikle dışarı çıkıp bunu kutlamalısınız. Ancak, sizinle beraber dışarı çıkmak isteyecek birini bulamayabilirsiniz. Yine de, gecenin keyfini çıkaracaksınız.

Güvenli ve mutlu bir moddasın. Pozitif göksel enerjiler seni destekliyo. Negatif alışkanlıklara ve düşüncelere artık daha az yöneliyorsun. Değişiklikler yapmak sana iyi hissettirecektir. Uzun dönem hedeflerinin bir listesini yapabilirsin. Profesyonel ve kişisel yaşamında ne yapmak istediğini düşün. Sonrasında hayallerini gerçekleştirmek üzere somut planlar yap.Bugün her şey sizin için biraz kafa karıştırıcı olabilir. Hepsini anlamlandırmaya çalışmayın. Aslında bu, tam olarak imkansız. Ne yaparsanız yapın kendiniz olmaya çalışın. Yaratıcı doğanızın bir yıldız gibi parlamasına izin verin. Diğer insanlar oldukça yumuşak başlı olabilir bu yüzden her konuda önderlik etmekten çekinmeyin. Ama yine de, diğerlerinin ihtiyaçlarını göz ardı etmediğinizden emin olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birtakım tuhaf telefon çağrıları alabilirsiniz, muhtemelen de tanımadığınız insanlardan. Gayri menkul yatırımları, özellikle de konut alımı ile ilgili olanlar, bu aralar başarılı olacak gibi görünüyor ya da bu alanda yeni bir yatırım yapmaya da karar verebilirsiniz. Bugün önsezilerinize kulak verin ve sakın her zaman devrede olan mantığınızın yolunuza çıkmasına izin vermeyin! Zihniniz bu aralar öte alemlerden gelen mesajlara özellikle açık olduğu için bundan en iyi şekilde faydalanmalısınız.

13 Ekim 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bugün hareketini Koç burcunda sürdürüyor. Ay'ın Satürn ile yaptığı sert açı nedeniyle öğle saatlerinde duygusal olarak karamsar bir ruh haline bürünebilirsiniz. Gerçekçi olayım derken fazla abartmamanızda yarar var. Güneş ve Jüpiter arasındaki güzel açı sayesinde eğitim hayatınızda şanslı bir gün geçirebilirsiniz. Beklediğiniz haberler varsa bugün olumlu sonuçlanabilir.

13 Ekim 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Alacağın haber seni şaşırtacak! Bugün saat 23:12'de ateş burcunda Dolunay gerçekleşecek. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan, sevgilin tarafından bencillikle suçlanabilirsin. Bazen çaba gösteren tarafın sadece kendisi olduğunu düşünen sevgilin, artık alttan almaktan vazgeçebilir. Gün içerisinde arkadaşından alacağın haber seni oldukça şaşırtacak.

13 Ekim 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sahip olduğunuz mülkleriniz ile ilgili alım-satım işleriyle ilgilenmeniz gerekebilir. Finansal anlamda ek bazı gelir imkanları ile karşılaşabilirsiniz.

13 Ekim 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz fırsatlar içindesiniz. Genel olarak şans sizin yanınızda ve yolculuklar içinde de olabilirsiniz.

13 Ekim 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınıza huzur getirebileceksiniz. Kariyer konusunda uç noktalarda istek duyuyor sevgi içeren konuları boşluyordunuz. Bu da yalnız hissetmenize neden oluyordu.

13 Ekim 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kalabalık ve sosyal ortamlarda bulunarak, davetlere ve organizasyonlara katılabilir, arkadaş çevrenizle keyifli zaman geçirebilir vehayatınız ile özel yaşamınızdaki görüşmelerinizden beklediğiniz sonuçları daha rahat elde edebilirsiniz.

13 Ekim 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişim iyidir. İletişim, ilişki sorunlarını giderir, devam eden bir sorun için farklı bir yaklaşım bulmanıza yardımcı olur ve bu eğlenceli olabilir. Ayrıca, ücretsizdir!

13 Ekim 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Koç burcundaki Dolunay, uluslararası alanınızda meydana geliyor.Kariyerinizi etkileyen kararlar alabilir, ilişkilere başlayabilirsiniz. Akademik konularda yeni projelere girişebilirsiniz. Ayrıca aşk hayatınızda heyecanlı bir dönem geçirirsiniz. İlişkiler, ortaklıklar ön plana çıkar.

13 Ekim 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

13 Ekim 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aslan burcu günü kendiniz için bir şeyler yaparak geçirmek isteyebilirsiniz. Uzun süredir sadece kendinize pek zaman ayırmıyorsunuz. Hep bir meseleniz var. Maddi anlamda güzel adımlar atma imkânınız var. İyi planlama ile zamanın gücünü kullanmalısınız. İletişimle ilgili işlerle uğraşan Aslan burçları için de güzel zamanlar.

13 Ekim 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; yayıncılık, eğitim ya da yabancılarla ilgili işlerinde birden hızlı ve olumlu gelişmeler yaşanabilir ancak hala seni zorlayan evrak işleri var. Sana angarya gibi gelse de ilerleme kaydetmek için bazı sorumlulukları yerine getirmelisin. Çıkacağın bir yolculuk fırsatları da beraberinde getirebilir.

13 Ekim 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 45' 05" R
Ay
Oğlak
15° 52' 56"
Merkür
Koç
16° 39' 01"
Venüs
Boğa
00° 08' 40"
Mars
Balık
29° 11' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 43"
Satürn
Balık
16° 30' 51"
Uranüs
Boğa
22° 18' 27"
Neptün
Balık
28° 53' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 11"
Lilith
Başak
23° 15' 39"
True Node
Koç
15° 22' 35"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>