Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Motive olmakta zorlanabilirsin! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ekim 2019, Pazartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün ailenizle biraz zaman geçirmekten hoşlanabilirsiniz. Belki rahatlamayı ve çocuklarla oyun oynamayı düşünmelisiniz. Gerçekten sevdiklerinizle temas kurduğunuzdan emin olun. Bazen o kadar meşgul oluyorsunuz ki, gerçek bir sohbet için zamanınız olmuyor. Çocuklarınızla hayatlarında neler olduğunu konuşun. Veya sevgilinizin belli konulardaki duygularını öğrenin.

Modern bir kadın mısınız? Dünyanın gelişmesine yardım ediyor musunuz? Birileri bugün size bu tür hassas soruları sorabilir. Durumlara karşı nasıl tepki vereceğini bilen aktivist br kadın olsanız bile, olaylar karşısında çok itici olmamaya dikkat edin. Çalıştığınız yerde oynayacak bir rolünüz var. Bu hassas sorulara hiç dikkat etmeyin.

Parasal mevzular bugün sizin için korkunç görünüyor. Geçici bir aksilik yaşadınız fakat fazlasıyla kötümsersiniz ve resmin tamamını görmüyorsunuz. Elinize bir kağıt kalem alın, oturun ve birkaç figür çizmeye çalışın. Bu size iyi gelecek ve ilk başta olduğunuzdan çok daha iyi durumda olduğunuzu fark edeceksiniz. Ne pahasına olursa olsun, hayatınızdaki ters giden şeylerle başa çıkabileceksiniz. Sadece yapmanız gerekenlere odaklanın ve yapın!

Bugünü disiplinli ve sakin bir tutum sergileyerek geçirmek istiyorsun. Günün enerjisi insanları gergin yapabilir. Sen ise buna pek eyleme geçmeyerek tepki vereceksin. Sakince ve doğrudan, sorunlarla mücadele etmekten çekinme. İnsanların gözünün içine bak ve sağlam bir şekilde kendini ifade et. Çevrendekiler için bağlantılayıcı ruh sen ol.İsteğinizi yerine getirme konusunda girişken ve ısrarcı olmalısınız. Diğer insanlara sümsüğün teki olmadığınızı gösterin. Fikirleriniz son derece önemli, dolayısıyla onlara en çok önem veren insanlar tarafından duyulmaları gerek. Söyleyeceğiniz her şeyin, özellikle etrafınızdakilerin yardımını aldığınızda gerçeğe dönüşebileceğine inanın. Fırsat diğer insanlarlabirliği yapmakta yatıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gezegenler bugün mevcut durumunuz hakkında sizi kışkırtabilir, düşünmeye sevk edebilir. Karışıklıklardan uzak durmaya çalışmalısınız! Buna karşın, yükselen diğer olaylarla yüzleşmeye ihtiyacınız var. Olaylara karşısında farklı tavırlar takınmaya çalışın. Yaratıcı tarafınızdan yararlanmaya çalışmalısınız! Yeni şeyler denemekten korkmayın.

7 Ekim 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, 02:25-06:42 aralığında boşlukta ilerliyor. 06:42'den itibaren Ay, Kova burcuna giriş yapıyor. İkili ilişkilerinizin gündemde olacağı bir gündesiniz. Sevdiğinize karşı bir şeyler yapmak istiyorsanız öğleden sonraya bırakmayın. Günün ikinci yarısı gönül ilişkinizde sert etkiler altındayken partnerinizle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Merkür ve Uranüs arasındaki karşıtlık nedeniyle bugün kariyer hayatınızda hiç ummadığınız yönde haberler alabilirsiniz. Stresli zamanlar geçirebilirsiniz.

7 Ekim 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Motive olmakta zorlanabilirsin! Bugün Merkür, Uranüs karşıtlığı gerçekleşiyor. Yorgunluk ve halsizlik, günlük planları değiştirebilir. Sabırsız tavırların hayatın her alanına yansırken, motive olmakta zorlanabilirsin. Her cümlenin arkasında iyi ya da kötü bir niyet aramamaya özen göstermelisin. Olanlara seyirci kalmak sana göre değil.

7 Ekim 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızda bazı beklentiler içine girebilirsiniz. Bunları abartmadan, ortak bir noktada buluşabileceğiniz anlaşma ile sağlayarak ilerlemeniz doğru olacaktır. Karşınızdaki insanın da fikirlerini önemsediğinizi belirttiğiniz yaklaşımlar sergilerseniz günü başarılı sonuçlandırabilirsiniz.

7 Ekim 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konularda sıkışıklık yaşayabileceğiniz zamanlar var. İkili ilişkilerinizdeki düşüncelerinizde ısrar edebilir ve doğru olanı bulmak için çaba sarf edebilirsiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Uğraştıran durumlarla mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Aldığınız sorumluluklarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.

7 Ekim 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başkalarına gerektiği kadar önem vermeniz gerektiğini anlamanız gereken bir gündesiniz. Sınır çizmeyi öncelikle öğrenmeli ve huzuru aramaya başlamalısınız.

7 Ekim 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yolculuklar, eğitim, haberleşme, yakın çevre ilişkileri ve görüşmeler açısından fırsatlar elde edeceğiniz bugün, plan proje ve hedeflerinizin desteklendiği, kariyeriniz açısından pozitif fırsatlar elde edip, görüşmeler gerçekleştirebileceğiniz, arkadaş çevreniz ve ikili ilişkilerinizin desteğini alabileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

7 Ekim 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Söyleyemeyeceğiniz bir şeyler olduğunu mu düşünüyorsunuz? Paranoyanız bugün sizi doğru çıkarabilir. Günlük aktivitelerinizde biraz daha yavaş ilerleyin, gizli ajandası olan insanlar var.

7 Ekim 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevdiğinizle birlikte seyahate çıkabilir, keyifli vakit geçirebilirsiniz. Bazı kuruntularınız olsa bile bunları belli etmeyecek ve kontrollü davranmayı başaracaksınız. Parasal konularda yeni gelişmeler olacak.

7 Ekim 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun zamandır beklediğiniz atılımları gerçekleştirebilirsiniz. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak. Türlü yerlerden irili ufaklı para gelebilir. İyi bir yatırım yapabilirsiniz.

7 Ekim 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk tekamüldür derler. Bazı Aslan burçları aşkın varlığı, bazı Aslan burçları ise yokluğu ile tekâmül ediyorlar. İlişkilerdeki zorlanmalar, sizi, insanlara takındığınız tavrı oldukça değiştirdi. Kendinizle ilgili bir sürü karar aldınız ve vazgeçtiniz. Kendinize öncelik vermeli ve kendinize değer vermelisiniz. Harika! Ancak diğer insanlara da şans vermelisiniz.

7 Ekim 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; karşıt burcunda hareket etmekte olan Ay, bugün eylemlerinde başkalarının desteğine ihtiyaç duyacağına işaret etmekte. Üstünde çalıştığın anlaşmalar imzalanabilir,birliklerinin yardımıyla ortak projeler geliştirebilirsin. Fakat fikir birliğine varmakta zorlanabilir, muhalefetle karşılaşabilirsin.

7 Ekim 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 20' 47" R
Ay
Oğlak
10° 18' 37"
Merkür
Koç
16° 31' 18"
Venüs
Koç
29° 37' 52"
Mars
Balık
28° 52' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 54"
Satürn
Balık
16° 28' 37"
Uranüs
Boğa
22° 17' 02"
Neptün
Balık
28° 52' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 46"
Lilith
Başak
23° 12' 52"
True Node
Koç
15° 23' 33"
Son Güncelleme : 29/04/2024 07:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>