Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Planlarını ertelemende fayda var! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ekim 2019, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 40%

Bırakın bugün aşkın ışığı parlasın. Kalbinizde ortaya çıkması gereken çok fazla tutku var. Romantik doğanızın dizginleri eline almasına ve yaratıcı doğanızın kendini göstermesine izin verin. Sevdiklerinizle ilgili kendinize güvenin. Cesaretinizi toplayın ve liderliği elinize almaktan çekinmeyin. Şefkatli ve sevecen olun ama bu rahatsızlık verici ve insanları sıkan bir düzeyde olmasın. İnsanları serbest bırakın!

Hem maddi hem de manevi yaşantınız şu sıralar mükemmel bir uyum içinde görünüyor. Kariyer hedefleriniz orada duruyor fakat siz onlara erişecek özgüveni kendinizde bulamıyor olabilirsiniz. Hayalgücünüz, sezgileriniz ve ilhamınız had safhada. Bugünkü kadar yüksek olmasalar da öyle olmaya da devam edecekler. Bu iki kutbu kaynaştırmak oldukça zordur fakat siz bunu başarmış gibisiniz. İlerlemeye devam edin!

Bugün bilgiler altında ezilmiş hissedebilirsiniz çünkü normalde cevaplayabildiğinizden çok daha fazla telefon ve e-mail alabilirsiniz. Bugün önceliklerinizi belirleyip onlara sadık kalma günü. Yoksa gününüzü giderek artan bir hızla sahanın dört bir yanını dolaşan bir tenis topu gibi geçirebilirsiniz. Gün boyunca derin nefes alın bu şekilde öfkenizi kontrol atlında tutabilirsiniz.

Bugün senin için güzel bir gün. Girdiğin her ortamda kabul göreceksin. Neşeli doğan ise zirvede! Atılganlık konusunda ise kendine has bir kapasiten var ve bu da enerjiyi rahatsız etmeden istediğini almana sebep oluyor. İnsanlar hassas ve anaç özelliklerine saygı duyuyor. Bu özelliklerin sayesinde de, bugün oyunu kazanacaksın.Gezegenler bugün mevcut durumunuz hakkında sizi kışkırtabilir, düşünmeye sevk edebilir. Karışıklıklardan uzak durmaya çalışmalısınız! Buna karşın, yükselen diğer olaylarla yüzleşmeye ihtiyacınız var. Olaylara karşısında farklı tavırlar takınmaya çalışın. Yaratıcı tarafınızdan yararlanmaya çalışmalısınız! Yeni şeyler denemekten korkmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bulutlarda gezinme ve ayaklarınızı sapasağlam yere basma isteği arasında gidip geliyorsunuz. Hayatınızdaki farklı durumlar farklı tepkileri gerektiriyor. Dolayısıyla, her yaraya aynı merhemi süremeyeceğinizi unutmayın. Yaklaşımınızı, durumlara göre belirleyin. Bugün son derece ciddi ve pratik olmanız gereken anlar da hayalperest ve yaratıcı olmanız gereken anlar da olacak. İşin sırrı ne zaman hangisi olacağınızı bilmekte.

6 Ekim 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün Ay, hareketine Oğlak burcunda devam ediyor. Ay ve Neptün arasındaki olumlu etkileşim sayesinde sağlığınızda daha iyi olacağınız bir gündesiniz. Duygusal hayatınızdaki olaylara gerçekçi yaklaştığınızda aradığınız cevabı bulacaksınızdır. Ay'ın Plüton ile yaptığı kavuşum sayesinde çalışma hayatınızda kendinizi ispatlayabilirsiniz. Gücünüzü kanıtlamanın vakti gelmiş olabilir.

6 Ekim 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Planlarını ertelemende fayda var! Ay, öncü burçta hareket ediyor. İş değişikliği yapma planın varsa gökyüzü bu planını bir müddet daha ertelemen konusunda seni uyarıyor. Para konusunda, biraz daha şanslı olacaksın. Etrafındaki kişilere, kendi edindiğin tecrübelerden bahsedebileceğin ortamlara girebilirsin. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Aslan burcuysan, evlilik fikrine sıcak bakabilirsin.

6 Ekim 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer alanındaki gelişmelere bir yenisini daha eklemek isteyebilirsiniz. Bugün kendinizi çeşitli bilgiler edinmek adına güçlü hissediyor, çevrenizdekilerle iletişime geçmek için sabırsızlanıyorsunuz. Aklınıza gelen parlak fikri bugün bir yere not almalısınız.

6 Ekim 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sağlığa dikkat. Hafta sonu olmasına karşın bazı sorunlar ya da meşguliyetler söz konusu olabilir. Duygusal konularda, sağlıkla ilgili konularda ciddi düşünebilirsiniz.

6 Ekim 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızla alakalı diğer konularda da lması gerekenin kararını çekinmeden alabileceksiniz. Bu çeşit bir yalnızlık ve size kendinizi korumayı öğreterek iyi gelebilir.

6 Ekim 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Detaylar, hesap işleriyle uğraşırken düzenli, planlı, stratejik davranabilirsiniz. Kaygı ve kuruntulardan uzak işlerinize odaklanırken zamanı doğru yönetmeyi ihmal etmemelisiniz.

6 Ekim 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birkaç heyecan verici fırsatla karşı karşıya kalacaksınız. Bu iyi haber. Kötü haber şu ki, bu fırsatlar sizi bayağı meşgul edecek ve birkaç günlüğüne gerçekten önemsediğiniz insanlardan ayıracak.

6 Ekim 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal ilişkilerinizde kurduğunuz diyaloglarda canınızı sıkan konular gündeme gelebilir.Uzun zamandan beri tamir görmesi gereken ilişkileri onarabilirsiniz. Hayatın getirdiği değişimlerin olumlu yansımasını zaman içinde fark edeceksiniz. Sağlığınıza özen göstermeli asla ihmal etmemelisiniz.

6 Ekim 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

6 Ekim 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aslan burcu maddi anlamda hız kazanacak, uzun süredir tırnaklarınızla kazıyarak emek verdiğiniz konularda hakkınızı alabileceksiniz. İletişim konusunda hem çok güçlü hem de fikirsel anlamda oldukça yaratıcısınız. Özgüvenli olduğunuz konularla partnerinizi etkilemeyi başarıyorsunuz.

6 Ekim 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; yoğun ve hareketli bir gün geçiriyor olabilirsin. İletişim kaynaklı sorunlar yaşayabilir ve yakın çevrendeki değişken koşullardan fazlasıyla etkilenebilirsin. Bugün rutinlerin ve sorumlu olduğun konular için ekstra bir çaba sarf etmen gerekebilir. Akşam saatlerinde içe dönüp huzur arayışı içinde olabilirsin.

6 Ekim 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 22' 49" R
Ay
Oğlak
10° 46' 22"
Merkür
Koç
16° 31' 55"
Venüs
Koç
29° 40' 26"
Mars
Balık
28° 53' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 23"
Satürn
Balık
16° 28' 48"
Uranüs
Boğa
22° 17' 09"
Neptün
Balık
28° 52' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 53"
Lilith
Başak
23° 13' 06"
True Node
Koç
15° 23' 28"
Son Güncelleme : 29/04/2024 08:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>