Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Planların iptal olabilir veya ertelenebilir! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ekim 2019, Perşembe

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 100%

Kırılmış kalbinizin ruhunuzu da kırmasına izin vermeyin. Son zamanlarda bir kişilik çatışmasından dolayı biriyle yollarınızı ayırdıysanız, kötü duyguların sizi sarmış olması normal. Tek başınızayken ilişkideki yarım elma olduğunuz zamandan daha az değerli olduğunuzu hissetmeniz muhtemel ve kaçılması zor bir düşünce. Unutmayın ki, bu kadar zorluk yaşadığınız biriyle devam etmek sağlıksız bir karar olurdu. Genç yaşlarınızı bir düşünün. O zamanların üstesinden gelmiştiniz, bu sefer de yaparsınız.

Bugün işleri başarabilmek için tam olarak doğru miktarda disipline ve görev bilincine sahipsiniz. Zihniniz berrak olmalı, böylelikle zaman ve kısıtlanma duygunuzun, bulmacaları çözmenize yardımcı olmak için lehinize çalıştığını göreceksiniz. Üstlendiğiniz her işin tamamlanması için size yardımcı olacak güçlü bir iradeniz var.

Bir arkadaşınızla giriştiğiniz bazıgirişimleri bugün biraz sallantıda gibi duruyor. Bu projeyle ilgili heves ve üzüntü arasında gidip gelebilirsiniz. Proje muhtemelen iyi bir proje ve size istediğiniz başarıyı getirecek. Bugün olan şeyleri temel alarak, geleceğiniz hakkında negatif yargılarda bulunmayın. Birkaç gün içerisinde, tekrardan hepsi hepsi ilerleme kaydedecek. Metin olun!

Birine bakıcılık yapabilirsin. Arkadaşına büyük ağabeyi oynayabilirsin. Dostun ailesi veya sevgilisiyle sorunlar yaşıyor olabilir. Durum onu soyutlanmış hissettiyor gibi görünüyor. Onu elinden tutup yemeğe çıkarmalısın. Açılması ve konuşması için onu cesaretlendir. Kafasını boşaltıp modunu yenilemesi için ona yardım eli uzat.Bugün kendinizi oldukça özgüvenli hissedebilirsiniz. Genellikle utangaç birisiniz ve kendiniz hakkında çok büyük şeyler düşünmezsiniz. Bugün kendiniz için bu düşüncelere karşı direnmeye çalışın, kişiliğinizi savunun. Eğer var olduğunuzu görürlerse insanlar size saygı duyacak! Çok ilginç yönleriniz var ve artık dünyanın sizin bu yanlarınızdan faydalanmasına izin vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün gündelik hayatın sıkıcı zincirlerini kırmak için muhteşem bir gün. Nereye gideceğinizi bilmiyorsanız endişelenmeyin. İç sesinize kulak verirseniz hangi yolu tercih ederseniz edin doğrusu o olacaktır. Güçlü ve düzensiz tavırlarınız belki de varak istediğiniz yere ulaşmanın en kestirme yoludur.

3 Ekim 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay, Yay burcunda ilerlemeyi sürdürüyor. Bugüne dahil olan iki tane değişiklik var. İlki, Plüton retrosunun bitiyor olması. Çalışma hayatınızda emin adımlarla zirveye çıkmaya başlıyorsunuz. Ayrıca bugün Merkür de Akrep burcuna geçiş yapıyor. 9 Aralık'a kadar ailenizi ilgilendiren bir konu hakkında haber alabilirsiniz. Bu ailedeki bireyin bir sağlık problemiyle ilgili bir durum da olabilir.

3 Ekim 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Planların iptal olabilir veya ertelenebilir! İletişim gezegeni Merkür, bugün itibariye su burcunda hareket etmeye başlıyor. Abartma günü; konuşmalardan, tüketilene kadar her şeyde aşırıya kaçılabilir! Bugüne dair planlarına bağlı kalarak günü geçirmek istesen de dış etkenlerden dolayı bu planlar iptal olabilir veya ertelenebilir. Akışını kestiremeyeceğin bir günün içerisinde olduğunu özellikle vurgulamak isterim.

3 Ekim 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer planlarınızda ani bir yön değişikliği kararı içinde olabilirsiniz. Plüton'un bugün ileri hareketine dönüş yapmasıyla birlikte acele etme iç güdüsü içinde olabilirsiniz. Acele karar vermeyin.

3 Ekim 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilgilendiğiniz konulara yaratıcılığınızı katabilirsiniz. Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Sevdiklerinizle program yapmak size iyi gelecektir. Hobileriniz için harcama yapabilirsiniz. Öğleden sonra çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız sizi yorabilir. İş arkadaşlarınızla organize olmaya çalışın.

3 Ekim 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partneriniz kendisini sizin hayatınızda önemsiz hissedebilir. Kariyer odaklı tutkularınızın peşinden gidiyordunuz şimdi ikisini de dengeye oturtmaya çalışabilirsiniz.

3 Ekim 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aileyle ilgili konularla meşgul olacağınız bir gün olabilir. Geçmişe ait konular ve anılar gündeminize gelebilir. Politik, diplomatik yönlerinizi ortaya çıkarabilir, özellikle aileye ilişkin problemleri çözüme kavuşturabilirsiniz. 

3 Ekim 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün biraz daha uyumlu olmaya çalışın. Kaynaklarınızın tükenmiş olduğunu ve havlu atmak istediğinizi düşünüyorsunuz. Henüz pes etmeyin. Bunun sizi durdurmasına izin vermeyin.

3 Ekim 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür Akrep burcunda seyahat ederken, size yeni bir ev ya da toprak aldırabilir, evinizi oldukça değerli bir fiyata satabilirsiniz.Aile içinde yaratıcılığınız için çok önemli bir gün olabilir. Fırsat kapılarını açabilecek zihne ve perspektife sahip olacaksınız. Yatırım planları yapma zamanı.

3 Ekim 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Onun çok fazla üstüne düşüyorsunuz. Bazen bu ilgiden bunalıyor. Kendi doğrularınızı empoze etmeniz ilişkinizi çıkmaza sokuyor. Yakıcı bir sevgi veriyorsunuz ama ateşin dozu biraz yüksek. İşteki hırsınızın meyvesini yakında toplayacaksınız.

3 Ekim 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün olaylara olumsuz tarafından bakma eğiliminde olacağınız gibi, tüm gün sanki üstünüze bir fil oturmuş gibi hissedebilirsiniz. Maddi anlamda gelir-gider düzenlemesi yapmak için çok uygun zamanlar. Para biriktirmeye başlayabilirsiniz. Dilimde tüy bitti. Ben yine de söyleyeyim. Bazı insanlar çok güzel. Fakat siz ayağınıza kadar gelen kısmetleri kaçırabiliyorsunuz.

3 Ekim 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aileyle ilgili konularla meşgul olacağınız bir gün olabilir. Geçmişe ait konular ve anılar gündeminize gelebilir. Politik, diplomatik yönlerinizi ortaya çıkarabilir, özellikle aileye ilişkin problemleri çözüme kavuşturabilirsiniz. 

3 Ekim 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 54' 39" R
Ay
Boğa
01° 06' 03" R
Merkür
Koç
20° 56' 11"
Venüs
Boğa
09° 14' 16"
Mars
Koç
04° 52' 18"
Jüpiter
Boğa
25° 31' 26"
Satürn
Balık
17° 08' 24"
Uranüs
Boğa
22° 43' 55"
Neptün
Balık
29° 06' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
21° 01' 48"
Lilith
Başak
24° 04' 46"
True Node
Koç
15° 23' 59"
Son Güncelleme : 07/05/2024 02:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>