Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Aşk sandığın kadar uzakta olmayabilir! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ekim 2019, Çarşamba

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün bir haçlı seferine çıkan Aslan Yürekli Richard gibi hissedeceksiniz. Size ne oldu böyle? Çözülmesi gereken acil bir konu mu var? Muhtemelen kendiniz için belirlediğiniz zorluğu çoktan kabullendiniz bile. Her halukarda, büyük miktarda enerji harcamanız gerekebilir. Beyaz atlı prensiniz kim acaba?

Bugün el işlerinde pratik olabilirsiniz. Çok sayıda küçük ev işleri yapabilirsiniz. Bunlardan bazılarını halletmeniz iyi olacak. Evde çalışıyorsanız, bazı eski eşyaları atmak veya gazeteleri geri dönüşüme yollamak isteyebilirsiniz. Bazı eski kıyafetleri bir ikinci el dükkanına götürün. Ayrıca oturup bazı faturaları ödeyebilirsiniz. Hesaplarınızı dengelemek ve şu anki para akışınızı takip ederek iyi hissedeceksiniz.

Bugün sözleşme imzalamak ya da büyük alımlar yapmak için uygun bir gün değil. Bir markete gidin, tabii ki bonfile deüil hamburger alın. Paranızı güvende tutun ve biriktirdiklerinizden istifade edin. Bugün hiç bir şey hakkında görüşme yapmayın. Teklif kulağa ne kadar iyi gelirse gelsin, pazarlık ne kadar zorlayıcı olursa olsun siz yolunuza bakın.

Bir kararla yüzleştiğinde, 'evet' diyebilirsin ve kendini bir şeye adayabilirsin, ya da 'hayır' diyip arkanı dönerek uzaklaşabilirsin. Her iki vakada da, kişiliğine saygı göstermiş ve enerjini tüketmemiş olursun. Eğer bir uzlaşıya kalkışırsan, unutma ki bu senin için düşündüğünden daha zarar verici olabilir. Günün sonunda bunu anlayabilirsin; tabi o zamanişten geçmiş olur...Bugün gündelik hayatın sıkıcı zincirlerini kırmak için muhteşem bir gün. Nereye gideceğinizi bilmiyorsanız endişelenmeyin. İç sesinize kulak verirseniz hangi yolu tercih ederseniz edin doğrusu o olacaktır. Güçlü ve düzensiz tavırlarınız belki de varak istediğiniz yere ulaşmanın en kestirme yoludur.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün biraz meditasyon yaparak ya da dua ederek kendinizi iyileştirmek isteyebilirsiniz. Daha üstün ve umut verici enerjilerle ilişki kurmaktan hoşlanabilirsiniz. İlham veren edebi eserler okuyarak zihninizi temizlemek faydalı olacaktır. Belki de hissettiğiniz stresten biraz uzaklaşmanız ve ona dışarıdan bakmanız gerekiyor. Dünyanın sizin etrafınızda dönmediğini fark edin! Devasa, muhteşem bir evrende yalnızca bir toz zerresisiniz.

2 Ekim 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, öğlen 12:45-14:44 aralığında seyrine boşlukta devam ediyor. 14:44'te ise Yay burcuna giriş yapıyor. Tam da bu andan itibaren aşk hayatınızda şanslı bir zaman dilimine giriyor olacaksınız. Özellikle gönül ilişkinizle ilgili eyleme geçecekseniz akşam saatlerini seçebilirsiniz. Çocuğunuz da gün için sizleri mutlu edecek haberler getirebilir. Her konuda bu öğleden sonra şansınız açık olacak. Geri planda kalmamalısınız.

2 Ekim 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk sandığın kadar uzakta olmayabilir! Etrafına iyi bak; aradığın aşk sandığın kadar uzakta olmayabilir. Bugün yaptıklarından çok düşüncelerin önem kazanacak. Kalbinin sesine göre hareket etmeden önce bir süre beklemende fayda var. Sevgilinle arandaki problemlere üstünkörü çözümler üretmeye gidebilirsin. Aslında sadece biraz da bir şeylere kafa yormadan, kendiliğinden hallolmasını istiyorsun.

2 Ekim 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Siz adımlarınızı atarken yolunuza çıkan bazı taşlara dikkat etmelisiniz. Düşmenize sebep olan taşları kenara koyarak ilerlemeniz bugün ikili oynayan kişilerin maskelerini düşürecektir.

2 Ekim 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ev hayatınızla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Ailenizle ilgili konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda akıcı koşullar söz konusu. Keyif aldığınız işlere yönelebilirsiniz. Farklı şeyler yapmak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Akşam saatlerinde güven hissiyatı içinde olabilirsiniz.

2 Ekim 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda ne istediğinizi biliyor olsanız da hayat sizleri süprizleri ile şaşırtabilir. Sağ duyunuza güvenmeniz gereken bir evreden geçiyorsunuz.

2 Ekim 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde özel hayatınız, dostlarınız, partneriniz ve ortaklarınızla iletişim sıkıntıları ve yanlış anlaşılmalar yaşayabileceğiniz, anlaşmakta zorluk hissedeceğiniz bir dönemde iken, 17.00 sonrasında ilişkilerde motivasyonunuzun yükseldiği, kendinizi daha rahat ifade edip, etkinlik ve görüşmelerde yer alabileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

2 Ekim 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Diğer insanların duygularına karşı duyarlı olun. Biraz yavaşlayın, her şeyi adım adım izleyin ve ayrıntılar konusunda çok dikkatli olun. Fark etmediğiniz ayrıntılar daha sonra başınızı ağrıtabilir.

2 Ekim 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta ortasına Yay burcunda seyahat eden Ay ile adım atıyorsunuz. Sizi duygusal açıdan rahatlatıp özgürleştirir. Dostlarla kültür kokan sohbetleri paylaşmak, sportif bir aktivitede rol almak, kreatif ve yaratıcı tarafınızı zenginleştirmek için bundan daha iyi bir gün olamaz. Hobinizi geliştirecek bir kursa yazılabilirsiniz. Yazın keyfini çıkarın.

2 Ekim 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

2 Ekim 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İkili ilişkilerinizde beklentiniz giderek artıyor. Yeterince ilgilenilmediğiniz konusunda düşünceleriniz var. Haksız da sayılmazsınız. Geleceğe soru işaretleri ile yol almamak için şimdiden sorunlarınızı çözümlemelisiniz. Bir şeyleri içinize atmak asla çözüm getirmeyecektir.

2 Ekim 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; sabah saatlerinde ailenle ilgili konularda aksilikler olabileceği ve ilginin evine kaydığı saatler geçirebilirsin. Günün ikinci yarısında heyecanının yüksek olduğu, aşk ve ilişkileri gündemin yaptığın bir gün olabilir. Sevdiklerini düşündüğünü göstermek için hediyeler alabilir fakat harcamalarında aşırıya kaçmamanda fayda olabilir.

2 Ekim 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 34' 08" R
Ay
Aslan
18° 01' 46" R
Merkür
Koç
29° 00' 34"
Venüs
Boğa
18° 59' 30"
Mars
Koç
10° 56' 14"
Jüpiter
Boğa
27° 23' 29"
Satürn
Balık
17° 44' 23"
Uranüs
Boğa
23° 11' 31"
Neptün
Balık
29° 18' 38"
Plüton
Kova
02° 04' 11"
Chiron
Koç
21° 27' 02"
Lilith
Başak
24° 57' 30"
True Node
Koç
14° 52' 39"
Son Güncelleme : 15/05/2024 00:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>