Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Ödemelerin canını sıkabilir! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ekim 2019, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Enerjik bir gündesiniz ve dünyayı ele geçirmeye hazırsınız! Son birkaç günde olanlar sayesinde güveniniz tam. Özelliklehayatınızda, başardığınız her şeyden gurur duymalısınız. Fakat aşk hayatınız da aynı şekilde etkileniyor olabilir. Neden durum hakkında proaktif olmuyorsunuz? Sevgilinizle başbaşa romantik bir akşam organize edin. Birkaç saat başbaşa kalmanın ilişkinizde yarattığı fark sizi çok şaşırtacak.

Bu an, evet deme anı. Kaderinize evet diyin. Biraz hayal kırıklığına uğramışsınız çünkü işler istediğiniz gibi ilerlemiyor. Ama şimdi tüm fırsatlar ayağınıza geliyor ve kendinizi işleri yoluna koyarken bulacaksınız. Gelin, gelin. Sadece korkuyorsunuz, hepsi bu. Fakat korkunuzun sizi ele geçirmesine izin vermek yerine, o enerjiyi işinize yarayacak bir avantaja dönüştürün.

İçinizdeki Ram yüzünden, hepimizin yolculuk yaptığı büyük nehre katılmak sizin için oldukça zor hale geliyor. Küçük akıntılar sizi götürürken tek başınıza yolculuk etmek istiyorsunuz. Ancak, bu günler diğerlerine katılmaya çalışmanız için uygun zamanlar. Bazı olaylar, topluluk halinde hareket etmenin faydalarını size hatırlatabilir.

Bazen insanların ağzından aslında öyle demek istemedikleri şeyler çıkıyor. Bugün başkalarının fikirlerini çok takmamalısın. Sana yakın birisi bir konu hakkında olumsuz yorumlar yapabilir ama bu modun geçici olduğunu bil. Yarın itibariyle, fikirleri değişecek! O yüzden anlamsız tartışmalardan ve üzücü çatışmalardan kaçın. Biraz mesafeli bir yaklaşım ve sessizce yapılan bir gözlem seni kurtarır.Bugün biraz meditasyon yaparak ya da dua ederek kendinizi iyileştirmek isteyebilirsiniz. Daha üstün ve umut verici enerjilerle ilişki kurmaktan hoşlanabilirsiniz. İlham veren edebi eserler okuyarak zihninizi temizlemek faydalı olacaktır. Belki de hissettiğiniz stresten biraz uzaklaşmanız ve ona dışarıdan bakmanız gerekiyor. Dünyanın sizin etrafınızda dönmediğini fark edin! Devasa, muhteşem bir evrende yalnızca bir toz zerresisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Biraz mütevaziliğin size iyi geleceği günler vardır, ve bugün o günlerden yalnızca bir tanesi. Bunun sebebi gezegenlerin samimiyet ve tevazu hakkında sizinle konuşacak olup, yüzeysellik ve sosyal popülaritenin sebep olacağı tuzaklardan uzak tutacak olmasıdır. Bugün kimin ya da neyin iyi ya da kötü olduğunu daha az önemseyeceksiniz. Burcunuz bugün insan olmanın daha derin mevzularını önemseyecek ve onlara tutkuyla yaklaşacak.

1 Ekim 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Akrep burcunda ilerlediği bir güne uyanıyorsunuz. Ay'ın yaptığı güzel etkileşimler nedeniyle ailecek sevineceğiniz haberlerle karşılaşabilirsiniz. Ay ve Neptün arasındaki güzel destekle birlikte şifa bekleyen birinin olumlu yönde gelişmeler sağladığını öğrenebilirsiniz. Venüs'ün Plüton ile yaptığı olumsuz açı nedeniyle gün içerisinde çevrenizde kurduğunuz iletişimin tonu sert olabilir. Eğitim hayatınızda karşılaştıklarınız sizi agresifleştirebilir.

1 Ekim 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ödemelerin canını sıkabilir! Ekim ayının ilk gününde Ay, su burcunda hareket ediyor. Cömertliğinle gönülleri kazanıyorsun ama yine aşırıya kaçmamaya dikkat etmelisin. Bütçe planlaması konusunda pekte başarılı olamayacağın bugün ailen tarafından kısıtlanabilirsin. Özellikle yeni kredi çekmiş ya da borç almış bir Aslan burcuysan ödemelerinin üst üste gelmesi canını sıkabilir.

1 Ekim 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızı şekillendirirken hedeflerinizi dikkate almalısınız. Niyetinin ne olduğunu bilmediğiniz kişilerin söylemleri sizi yanıltmasın. Emin olmadığınız ilişkilerden uzak durmanızda fayda var.

1 Ekim 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizi yakın çevrenizdeki değişiklikler etkileyebilir. İletişim içinde olduğunuz konularda yeni başlangıçlar olabilir. Gün içindeki hareketlilik sizi yorabilir. Ticari faaliyetler içinde olabilirsiniz. Zekânızı kullanmanız ve dikkatli olmanız gereken koşullar oluşabilir. İlerleyen zamanlarda kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

1 Ekim 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda partnerinizden anlayış bekliyordunuz. Bu anlayışı partnerinizden görebilirsiniz. Sevilmediğinizi hissettiğiniz kişilerle dikkatli olun.

1 Ekim 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sabah saatlerini sakin, sabırlı geçirmeye çalışın. Öğleden itibaren evinizle ve ailenizle ilgili yapmanız gerekenler gündeminizi meşgul ederken iç huzuru arayışında olabilirsiniz. Geçmiş olaylar, anılar nostaljik bir gün geçirmenizi sağlayabilir.

1 Ekim 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yaptıklarınızla diğer insanlar sizi bir çeşit rol modeli olarak görecek ve davranışlarını size göre düzenleyecek. Bu bir onurdur ama aynı zamanda büyük bir sorumluluktur. Bu nedenle buna göre hareket edin.

1 Ekim 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akrep burcunda seyahat eden Ay, eşinizle aranızdaki gerginliği iyice su yüzüne çıkartır. Sakin kalıp, öfkeli ortamın yatışmasını beklemelisiniz. Ayrıca eşiniz, dolaşım problemiyle ilgili bir sıkıntı yaşayabilir. Tahlil yaptırmakta yarar var. Ev içinde dekorasyon değişikliği yapmak sizi mutlu eder. Çok sevdiğiniz bir ressamın tablosu salonunuzu süsleyecektir.

1 Ekim 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

1 Ekim 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerli işlerde ve duygusal ilişkilerde kararsızlıklar, yanlış kararlar ve aldatılmalar söz konusu olabilir. Uzun süreli ilişkilerde bulanıklar söz konusu iken uzun soluklu ilişkilerde sonlanmalar ve büyük sınavlar söz konusu olabilir. Maddi anlamda dengeyi yeniden kurmuş olmanın mutluluğunu yaşıyorsunuz.

1 Ekim 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; bugün sakinleşip, akışta kalmayı seçtiğin günlerden biri olabilir. Gayrimenkul alım satımıyla uğraşabileceğin gibi tadilat işlerine de girişebilir, yaşam alanında değişiklikler yapmak isteyebilirsin. Zihin gücün ve yaratıcılığın sayesinde başarılı işlere imza atman mümkün. Ancak çalışma arkadaşlarınla sürtüşmeler yaşama ihtimalin var.

1 Ekim 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 50' 37" R
Ay
Aslan
21° 28' 34" R
Merkür
Koç
29° 21' 18"
Venüs
Boğa
19° 20' 31"
Mars
Koç
11° 09' 16"
Jüpiter
Boğa
27° 27' 31"
Satürn
Balık
17° 45' 36"
Uranüs
Boğa
23° 12' 30"
Neptün
Balık
29° 19' 03"
Plüton
Kova
02° 04' 05"
Chiron
Koç
21° 27' 54"
Lilith
Başak
24° 59' 23"
True Node
Koç
14° 52' 28"
Son Güncelleme : 15/05/2024 07:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>