Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kaygılarının önüne geçemiyorsun! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Eylül 2019, Pazartesi

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 60%

Şu anda özellikle ortaklıklar konusunda heyecanlı hissediyorsunuz. Özel biri kesinlikle sizi birlikte bir akşam geçirmeye davet edecek. Diğer yandan, profesyonel ve yaratıcı ortaklıklar hem sizin hem de takım arkadaşlarınızın güçlü bir şekilde inandığı yeni bir projeye işaret ediyor. Bu projede ilham almak için uzak veya yabancı ülkelerdeki olaylara bakabilirsiniz. Buradaki şeyler hayal gücünüzü genişletebilir.

Birisine öğretmenlik yapabilirsiniz. Kendinizi başkalarına rehberlik edebileceğiniz bir durumda bulabilirsiniz. Belki de deneyimleriniz, diğer insanların eksik olduğu konulara bilinçli bir bakış açısı sunabilir. Tecrübeleriniz hakkında konuşabilir ve uzmanlığınızı paylaşabilirsiniz. Ya da bir şeyle uğraşmakta olan bir arkadaşınıza koçluk yapabilirsin. Belki de hayatlarında bir meseleyi ya da yeni bir oyun planı yapmaları için onlara yardımcı olabilirsiniz.

Eğer bugün büyük bir işbirliğiyle çalışan bir savaş gemisinin kaptanı olsaydınız, önemli bir stratejik karar alırdınız. Piyasa payınızı arttırmanız ve üretim araçlarını geliştirmeniz gerektiğinin farkında fakat aynı zamanda, kendini yenilemeyen işlerin ölüme mahkum olduğunu da biliyor olurdunuz. Bugün, aklınızdaki en önemli konu!

Başkalarına karşı bugün müsait olabilecek misin? Çevrenden biri sana içini dökmek istiyor olabilir. Eğer bu kişiyle arandaki etkileşimin yüzeyselliği seni rahatsız ederse, bugünün atmosferinin ne tarz da olduğunu anlamış olursun! Evet, bugün müsaitsin, ama her şey için de değil! Şu anda vaktini çarçur edecek bir modda değilsin!Biraz mütevaziliğin size iyi geleceği günler vardır, ve bugün o günlerden yalnızca bir tanesi. Bunun sebebi gezegenlerin samimiyet ve tevazu hakkında sizinle konuşacak olup, yüzeysellik ve sosyal popülaritenin sebep olacağı tuzaklardan uzak tutacak olmasıdır. Bugün kimin ya da neyin iyi ya da kötü olduğunu daha az önemseyeceksiniz. Burcunuz bugün insan olmanın daha derin mevzularını önemseyecek ve onlara tutkuyla yaklaşacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çok az çabayla bile beklediğinizden çok daha fazla yol alacaksınız. Bu aralar yol seçeneğiniz epey fazla. Birinde trafik yoğun olsa bile iki blok ötede rahatça kullanabileceğiniz bir başka cadde olacak. Yakında şehir dışına ulaşıp biraz soluklanacak zamanınız olacak. Önemli olan daima hareket halinde olmak. Motorunuz çalışırken olduğunuz yerde saymayın, aksi takdirde bir santim bile yol almaksızın benzininizi tüketirsiniz.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 05:05-12:41 arası Ay, bugün boşlukta ilerliyor. Günün ilk yarısı gönderdiğiniz mesajlar, mailler havada kalabilir. Gittiğini tekrardan kontrol etmelisiniz. Haberleşme problemleri yaşanabilir. Saat 12:41 olduğunda Ay, Akrep burcuna geçiyor. Bu saat sonrasında daha huzurlu bir döneme giriyorsunuz. Ailenize odaklanacağınız bir süreçtesiniz. Akşam Ay ve Uranüs karşıtlığı nedeniyle evinizdeki elektrikli aletler sorun çıkartabilir.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kaygılarının önüne geçemiyorsun! Ay, öğle saatlerine kadar boşlukta hareket edecek. Halinden tavrından etkilenen biri bugün sana açılıyor. Gerekgerekse ailevi konularda kaygılarının önüne geçemiyorsun. Kendi işini yapmayı planlayan bir Aslan burcuysan, fikirlerine inandığın kişinin desteğiyle, netleşebilirsin. Özel sektörde, müşteri odaklı bir işte çalışıyorsan, bazı anlaşmazlıklar ve iptaller oluşabilir.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Cömert ve cesur yanınız ilişkilerinize ilham olacağı gibi aynı zamanda sizi bir kez daha kazanan ilan edecektir. Tutumlarınız ve bakış açınız bazı değişimlerin habercisi olabilir.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizi yakın çevrenizdeki değişiklikler etkileyebilir. İletişim içinde olduğunuz konularda yeni başlangıçlar olabilir. Gün içindeki hareketlilik sizi yorabilir. Ticari faaliyetler içinde olabilirsiniz. Zekânızı kullanmanız ve dikkatli olmanız gereken koşullar oluşabilir. İlerleyen zamanlarda kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eleştirilere açık olmanızda bir sakınca yok, bu durum kendinizin en iyi hali olmanız konusunda yardımcı olacaktır. Aşk hayatınızda hareketlenme söz konusu

30 Eylül 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ruhsal olarak geçici bir yalnızlık ve durağanlık hissedebilir, aile ve özel yaşamınızdaki ilişkilerinizde sınırlanma ve gerginlikler yaşayabilirsiniz. Kendinize vakit ayırarak, sakin ortamlarda bulunmak, ruhunuzu dinlendirmek ve evinizde zaman geçirmek bugün size iyi gelecektir.

30 Eylül 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenizdeki kişiler, ince mesajlarınızı almaya yetecek kadar hassas olmayacaklar. Bugün aklınızda ne olduğunu söylemek endişeli olabilirsiniz. Kontrolü elinize alın ve gerçek duygularınızı ifade edin.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjik ve istekli olacağınız bir gün. Sürpriz fırsatlarla karşılaşabilir, farklı istekler içine girebilirsiniz. Gelişmeler yapıcı ve olumlu. İş arkadaşlarınızla uyumlu çalışmalar yapabilir, davetlere katılabilirsiniz.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinize karşı daha farklı bir tutum sergilemeye başlayabilirsiniz. Hem kendinize hem de ona daha özgür bir alan tanımak istiyorsunuz. Uzun süredir kafanızı karıştıran konulardan bu şekilde uzaklaşmayı planlıyorsunuz. Kısa süreli ilişkilerde ani sonlanmalar söz konusu olacaktır.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; bugün ev ve aile fertleri ile ilgilenebilirsin. Aile içi bir gerginlikten dolayı alınganlık yapmadan ilk adımı senin atman sorunları daha kolay çözmeni sağlayabilir. Durgun bir ruh hali içinde olsan da; günün enerjisi nedeniyle evde tehlikeli işlerden kaçınmalısın zira ufak ev kazalarına açık olabilirsin.

30 Eylül 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 05' 53" R
Ay
Aslan
24° 39' 17" R
Merkür
Koç
29° 40' 41"
Venüs
Boğa
19° 39' 60"
Mars
Koç
11° 21' 21"
Jüpiter
Boğa
27° 31' 15"
Satürn
Balık
17° 46' 42"
Uranüs
Boğa
23° 13' 25"
Neptün
Balık
29° 19' 27"
Plüton
Kova
02° 03' 59"
Chiron
Koç
21° 28' 43"
Lilith
Başak
25° 01' 09"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>