Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Emeklerinin önem kazandığı bir gün! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ekim 2019, Cumartesi

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 60%

Çoğu zaman, güçlü görüşlere sahip olmak ve yaklaşımınızda bağımsız ve istekli olmak iyi bir şeydir. Ancak, bu tutumla insanları kendinize yaklaştırmayı umarken onları sizden uzaklaştırabilirsiniz. Aşk hayatınızda başa çıkmanızın zor olabileceği inatçı ama hassas bir tutum var. Sevgilinizde daha duygusal bir yaklaşım sergilerken diğer şeylere karşı daha zihinsel bir tavır takınıyorsunuz.

Cazibeniz tamamen kendi başınıza çalışmaktan geliyor olabilir. Bir raporda, belgede veya tam konsantrasyon gerektiren bazı karmaşık hesaplamalar içinde kaybolabilirsiniz. Bu arada, etrafınızda sosyal bir enerji olacak ve insanlar sizi rahatsız etmeye çalışacaklar. Öğlen yemeği davetlerini geri çevirirken arkadaşça davranmaya çalışın. İşlerin yapılması konusunda sabırsız olsanız bile, başkalarına karşı huysuz davranmak ya da bir şeyler yapmak zorunda değilsiniz!

Bugün çok heyecanlı ve hevesli hissedebilirsiniz çünkü size çok yakın olan eski bir arkadaşınız mahallenize taşınabilir. Bu kişiyle hemen görüşüp daha fazla vakit geçirmeyi dört gözle bekliyorsunuz. Bu belki de birlikte yeni bir işe başlama fikrini de ateşleyebilir. Ancak bu fikri arkadaşınıza sunmadan önce her şeyi dikkatlice düşünün. Bekleyin, önce yeni evine bir yerleşsin!

Bugün harikulade insanlarla tanışabilir ve hayatını harika bir yöne sevk edecek, sarsıcı bilgilerle karşılaşabilisin. Yeni yaşam tarzı seçeneklerini değerlendirmeye başlayabilirsin. Bir grup ya da organizasyon, muhtemelen spiritüel ya da metafizikle ilgili, sana bir anda çekici gelecek ve katılmayı düşüneceksin. Ayrıca hayatındaki partnerle müthiş konuşmalar yapmaya hazır ol. Kitaplar, dergiler ve diğer yayın mecraları da seni aydınlatabilir.Bulutlarda gezinme ve ayaklarınızı sapasağlam yere basma isteği arasında gidip geliyorsunuz. Hayatınızdaki farklı durumlar farklı tepkileri gerektiriyor. Dolayısıyla, her yaraya aynı merhemi süremeyeceğinizi unutmayın. Yaklaşımınızı, durumlara göre belirleyin. Bugün son derece ciddi ve pratik olmanız gereken anlar da hayalperest ve yaratıcı olmanız gereken anlar da olacak. İşin sırrı ne zaman hangisi olacağınızı bilmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün tüm günü dışarıda geçirmek ya da telefonunuzu kapatıp kendinize zaman ayırmak için ideal bir gün. Arkadaşlarınız ve akrabalarınız aşırı stresli olabilir ve yapacağınız telefon görüşmeleri yanlış anlaşılmalara, gereksiz kırgınlıklara mahal verebilir. Eğer insanlarla konuşmak zorundaysanız, sohbetiniz kısa ve gündelik olsun. Mükemmele yakın bir günü mahvetmek istemezsiniz.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay, hareketine Oğlak burcunda devam ediyor. Ay-Uranüs arasındaki olumlu kontak sayesinde günün başında çalışma hayatınıza dair sürprizler yaşayabilirsiniz. Uğraş verdiğiniz işlerin olmadığını düşünürken tam tersi güzel haberler alabilirsiniz. Ay ve Güneş arasındaki gergin açının etkisiyle bulunduğunuz çevrede sinirlerinize hakim olmakta zorlanabilirsiniz. Özellikle kardeşlerinize, akrabalarınıza karşı ani çıkışlar yapabilirsiniz. Size üstünlük kurma çabaları bardağı taşırabilir.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Emeklerinin önem kazandığı bir gün! Ay, toprak burcunda hareket ediyor. Verdiğin emeklerin daha da önem kazandığı bir gün! İyi niyetini suistimal etmeye çalışanlara karşı tepkini ortaya koyacaksın fakat bunu biraz daha sakin bir şekilde yapman senin için iyi olacaktır. Kendi işini yapıyorsan, alım-satım işleri ile ilgili önemli anlaşmalara imza atabilirsin. Ailenin var olan sorunlarına kalıcı çözümler arayacağın bir gün.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ilişkilerinizde manipüle edildiğinizi düşünebilirsiniz. Biraz daha esnek ve değişime açık olmanız bazı gerçekleri anlamanıza yardımcı olacaktır. Baskı yaratan taraf olmaktansa üzerinize oynanan baskıcı tavırları sizler tüm karizmanızla dönüştürebilmeyi seçin.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sağlığınıza daha fazla özen göstermeniz gereken bir gündesiniz. Özellikle sizi meşgul eden konular ya da düzensizlikler yüzünden yorulabilirsiniz.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başkalarına karşı çok güvensiz hissedeceğiniz lakin çok güvenilir olacağınız bir gündesiniz. Sezgilerinizi dikkate aldığınız sürece dostlarınızla paylaşım yapın...

5 Ekim 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Mücadeleci ve savaşçı gezegen Mars bugün burç değiştirirken bu değişiklik hayatınızın iletişim ve yakın çevrenizle ilişkiler alanında hareket ve değişiklikler meydana getirebilir. Komşularınızla, kardeşlerinizle vearkadaşlarınızla sürtüşmemeye bu dönemde daha çok dikkat etmelisiniz. Ayrıca Mars'ın bu zararlı pozisyonunda söz ve konuşmalarınızın tonunu, dozajını ayarlamanız gerekebilir.

5 Ekim 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ilişkinizde ikilemde kalabilirsiniz. Aslında açık bir iletişim kurarak aklınızdan geçenleri paylaşırsanız, çözüme daha kolay ulaşacağınızı göreceksiniz. Yeni yollar elbet bulunur.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ikinci yarısında canlı, neşeli yapınızı çevrenizdekilerle paylaşarak geçirin. Gündelik hayatın stresini ancak böyle üzerinizden atarsınız.Partnerinizin baskıcı tutumu size sıkıntı verse de bunun geçici olduğunu unutmayın. Sevginizi cömertçe sunmaya devam ederseniz. Sevgiyle karşılık alırsınız. Hayatımızda olanlar her zaman bizim iyiliğimiz içindir.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Para kazanmak için yeterince motivesiniz. Aşk hayatınızla ilgili fikir çatışmaları tüm hayatınızı olumsuz olarak etkiliyor olabilir. Düşüncelerinizdeki ani değişimlerle siz de bu çatışmaları körüklüyorsunuz. Duygusal olarak daha sağlam ve topraklanmış vaziyettesiniz. Bazı yolculuklara ihtiyaç duyabilirsiniz.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan;hayatın için bir takım uğraşlar verdiğin ve düzenlemen gereken işlerine odaklandığın bir hafta sonu geçiriyor olabilirsin. Yakınlarınla kuracağın diyalog bir anda ego savaşına dönüşebilir, objektif kalmaya çalışmanda yarar var. İşleri bitirmenin telaşına kapılıp yorgunluk ve bitkinlik hissedebilirsin, sağlığına dikkat etmelisin.

5 Ekim 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 55' 53" R
Ay
Kova
02° 23' 16"
Merkür
Koç
17° 05' 59"
Venüs
Boğa
01° 38' 31"
Mars
Koç
00° 07' 38"
Jüpiter
Boğa
24° 04' 44"
Satürn
Balık
16° 37' 17"
Uranüs
Boğa
22° 22' 37"
Neptün
Balık
28° 55' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 41' 18"
Lilith
Başak
23° 23' 44"
True Node
Koç
15° 20' 48"
Son Güncelleme : 30/04/2024 22:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>