Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Eskiyi özlediğini düşünebilirsin! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ekim 2019, Cuma

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 20%

Bugün sevgilinizle aranızda aşk sözleri akabilir. Birbirinizle açık ve dürüst iletişime kurmanız konusundaki engeller, geçtiğimiz birkaç hafta içinde ortadan kalktı. Ve ayrıca bugün duygularınızı ifade etmekte her zamankinden daha iyi olacaksınız. Fakat sadece çok abartmayın. Böyle zamanlarda bile, fazla duygusal olmak sevgiliniz için rahatsız olabilir. Dikkatli olun ve günün tadını çıkarın.

Bugün çok iddialı olmamaya çalışın. Bazen çok heyecanlanabilirsiniz ve insanlar sizi agresif olarak görebilir. Utangaç insanlar ise enerjiniz tarafından bunalmış hissedebilirler. Bugün sinirli hissedebilirsiniz, bu yüzden bu ekstra öfkenin bir kısmını yok etmek isteyebilirsiniz. Sert bir antreman ile toksinlerinizden kurtulun ya da herhangi bir hayal kırıklığınızdan kurtulmak için uzun bir yürüyüşe çıkın. Çok daha dengeli hissedeceksiniz!

Modern teknolojideki yeni ilerlemelere düşkün olduğunuz bir dönemin sonunda olabilirsiniz. Burcunuz genelde tutucu olmakla bilinir fakat aynı zamanda diğerlerinin pratik amaçlar için fazla radikal bulduğu fikirlerden beslenebilmek de burcunuzun özelliklerinden biri. Bugün, 21. yüzyıla yeni bir yol açmanın tam zamanı.

Bugün birisinin, görevini ayak sürüye sürüye yapışını izlemek adeta bir boyanın kurumasını beklemek gibi hissettirecek. Çünkü bu işi yapmanın daha hızlı ve daha iyi bir yolu olduğunu biliyorsun ama bu kişi yavaş ve zamanın keyfini çıkara çıkara hareket etmekte kararlı. Bu durum sende rahatsızlık ve hatta sinirlilik yaratacak ve olaya müdahale etme dürtüsüyle karşılaşacaksın. Sabırsızlığınla insanları kendinden soğutmamaya dikkat et.Bugün tüm günü dışarıda geçirmek ya da telefonunuzu kapatıp kendinize zaman ayırmak için ideal bir gün. Arkadaşlarınız ve akrabalarınız aşırı stresli olabilir ve yapacağınız telefon görüşmeleri yanlış anlaşılmalara, gereksiz kırgınlıklara mahal verebilir. Eğer insanlarla konuşmak zorundaysanız, sohbetiniz kısa ve gündelik olsun. Mükemmele yakın bir günü mahvetmek istemezsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi oldukça özgüvenli hissedebilirsiniz. Genellikle utangaç birisiniz ve kendiniz hakkında çok büyük şeyler düşünmezsiniz. Bugün kendiniz için bu düşüncelere karşı direnmeye çalışın, kişiliğinizi savunun. Eğer var olduğunuzu görürlerse insanlar size saygı duyacak! Çok ilginç yönleriniz var ve artık dünyanın sizin bu yanlarınızdan faydalanmasına izin vermelisiniz.

4 Ekim 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 10:33-20:43 arası Ay, hareketini boşlukta sürdürüyor. Aşk hayatınızla, çocuğunuzla ilgili belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Onlara ulaşmakta zorlanabilirsiniz. 20:43'te Ay, Oğlak burcuna geçiyor. Daha sakin ve içinize dönük bir akşam geçirebilirsiniz. Bugünden itibaren Mars Terazi burcuna giriş yapıyor. 19 Kasım'a kadar enerjinizi kardeşiniz veya akrabalarınız ile ilgili konularda harcayabilirsiniz. Belki de bir konuda yardımınıza ihtiyaçları olabilir. Eğitim hayatınızda da hakkınızı aramanız gereken durumlar oluşabilir.

4 Ekim 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eskiyi özlediğini düşünebilirsin! Ay, sabah saatlerinden itibaren boşlukta hareket ediyor. Eğer şu an mevcut bir ilişkin varsa, ona karşı istemeden de olsa soğuk davranabilir; eskiyi özlediğini düşünebilirsin. Fakat bu hissin çok da uzun sürmeyeceğini belirtmekte fayda var. Sevgilini eleştirmek için başka bir gün seçsen daha iyi olur? Çünkü bugün mantığın değil, kalbinbaşında!

4 Ekim 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili konular duygu dünyanızı bir anda değiştirebilir. Yöneticilerinizden gerekli değeri görmediğinizi düşünerek ani çıkışlar yapabilirsiniz. Daha sakin olmalısınız.

4 Ekim 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Uğraştığınız işlerde yaratıcılığınızı kullanmak için fırsatlar yakalayacaksınız. Çocuklarınıza zaman ayırabilirsiniz. Aşk hayatınız için olumlu koşullar söz konusu. Akşam zevk aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz.

4 Ekim 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde bağ koparmak ve istemediğiniz, artık size hizmet etmeyen toksik ilişkilerden arınmak için oldukça uygun bir gün. Ruhani yollar izleyebilirsiniz.

4 Ekim 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde hissettiğiniz duygular ile karşınızdaki kişilerden gördüğünüz davranışlar bir çelişki yaratabilir ve yaşadığınız süreçten emin olamayabilirsiniz, ne var ki bu geçici bir etkidir. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, iletişim ve yolculuklar konusunda şans ve fırsatlar elde edebilir, varolan ilişkilerinizde aşk duygusunu daha fazla hissedebilir ve kendinize olan güveninizi doruk noktada hissedebilirsiniz.

4 Ekim 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mutluluğunuz için hayati önemde olduğunu düşündüğünüz bir şey hayatınızdan ayrılmak üzere. Ancak bu, depresyona girmeniz için bir sebep değil. Yapmanız gereken bir geçiş döneminde bulunduğunuzu kabul etmek; her şey düşündüğünüzden daha iyi olacak.  

4 Ekim 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Terazi burcuna geçen Mars, diplomasi yapmak istese de olumlu bir sonuç elde edemez. İşler sürüncemede kalabilir.Bu dönemde diyaloglarınızda şartların değişkenlik göstereceğini ve çevrenizdekilerin kararsız tavırlarıyla karşılaşabileceğinize hazırlıklı olmanız gerekiyor.

4 Ekim 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

4 Ekim 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Son derece heyecanlı ve enerjik olacağınız bir gün. Hızla gelişen olaylar sizi harekete geçirecek. Sevdiğinizin ilgisi ve desteği ile kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Çok daha olumlu ve anlayışlı bir tutum içinde bulunabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte keyifli organizasyonlar yapabilirsiniz.

4 Ekim 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; bugün yakın ilişkide olduğun kişilerle, eve ve aileye dair konulardan dolayı çatışmalar yaşayabilirsin. Fakat bir yandan da romantik ilişkilerde hızlı ve beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Önümüzdeki süreçte yakınlarınla arandaki dengeleri korumakta zorlanabilir, bazı konularda arabuluculuk yapmak zorunda kalabilirsin.

4 Ekim 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 17' 07" R
Ay
Koç
21° 36' 49" R
Merkür
Koç
20° 25' 23"
Venüs
Boğa
08° 26' 33"
Mars
Koç
04° 22' 32"
Jüpiter
Boğa
25° 22' 19"
Satürn
Balık
17° 05' 16"
Uranüs
Boğa
22° 41' 40"
Neptün
Balık
29° 05' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 41"
Lilith
Başak
24° 00' 28"
True Node
Koç
15° 24' 41"
Son Güncelleme : 06/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>