Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Uyku problemleri yaşayabilirsin! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ekim 2019, Cuma

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün, sevgilinizle bir araya gelmek veya hatta uzun süre telefonda konuşmak için iyi bir gün değil. Telefon görüşmelerinizi kısa tutun ve birkaç gün içinde bir buluşma ayarlayın. Arkadaşınız çok stresli ve tedirgin bir durumda olabilir ve söylediğiniz e ufak şeye alınabilir. Bu da hoş olmayan bir kavgaya yol açabilir. Sabırlı olun!

Bugün geri adım atıp diğerlerinin önderlik etmesini isteyebilirsiniz. Bazı güçlü egolar kontrolü ele almak için mücadele ediyor olabilir. İş yerinde, şu anda taraf seçmemek en iyisidir. İsviçre gibi tarafsız kalmaya çalışın! Kendinizi dedikoduya dahil etmeyin. Etrafınızdaki kişiler şikayetçi olsa bile, olumlu bir tutum sergilemeye çalışın. Bütün bu olumsuzluklara katılarak kazanılacak bir şey yok. Ruhunuzu yükseltmek için ilham veren insanlarla kendinizi kuşatın.

Eski sandığınızı yeniden kullanılır hale getirmenin zamanı geldi. Özel bir inancınız alevlenmiş gibi görünüyor. Bunu tüm dünyaya yayma dürtüsüne karşı koyamıyorsunuz. Kesinlikle, hevesinizi paylaşın fakat bunu dikkatlice ve düşünerek yapın. İnsanlar çok fazla bilgi vermediğiniz zaman daha iyi tepki verirler. Bırakın kendi sonuçlarını kendileri çıkarsınlar.

Fiziksel sağlığına dikkat et. Tükenmiş ve yorgun hissediyorsan kendini zorlama. Her şeyden uzaklaşabileceğin bir gün ayarla ve kendini dinlendir. Bunu yapmak, virüslerle savaşmanı sağlayan bağışıklık sistemini destekleyecektir. Eğer bir gün ayarlayamıyorsan ya da izin alamıyorsan da, hastalığını da göz önüne alarak nasıl bir yol izleyebileceğini düşün.Bu gece sevdiğiniz kişiyi evinize davet ettiğiniz halde gelmemiş hatta telefonlarını bile açmamış olabilir. Bu da sizi son derece endişelendirmiş olabilir. Karamsar olmayın. Partneriniz iyi durumda. Ayrı kalmanıza sebep olan muhtemel sorun trafiktir. Gelmesi gerekenden çok daha geç olsa da, arkadaşınız yanınıza gelecek. Sakin kalın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşınız olduğunu düşündüğünüz birinin davranışlarından şüphelenmenize sebep olacak rahatsız edici rüyalar görebilirsiniz. Bu kişi tuhaf davranıyor olabilir, dolayısıyla siz de arkadaşlığınızın geleceğinden endişe duyuyor olabilirsiniz. Rüyanızdaki sembollere bakmak ve size vermeye çalıştıkları mesajlara odaklanmak yerinde olacaktır. Arkadaşınızla ya da sizinle igili ya da her ikinizi birden kapsayan bir şeyler söylüyor olabilirler. Bunu bir düşünün.

11 Ekim 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün Ay, Balık burcunda ilerlemesini sürdürüyor. Ay ve Neptün arasındaki kavuşum sayesinde bu sabah maddi olarak güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ay'ın Jüpiter ile yaptığı uyumsuz açıyla aşk hayatınızda gereğinden fazla olayları büyütebilirsiniz. Saatler 12:55'i gösterdiğinde Ay, uzun süre boşlukta kalıyor. Finansal işlemlerinizi, bankalardaki işlerinizi bu saatten önce yapmanızda yarar var.

11 Ekim 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uyku problemleri yaşayabilirsin! Ay, saat 12:55'ten itibaren boşlukta hareket ediyor. Duygularını yakın bir arkadaşınla paylaşman iyi gelebilir. Sanatla ilgileniyorsan, yurtdışında yapılan çalışmaları takip edebilirsin. Uyku problemleri yaşayabilirsin. Sürekli kafein tüketmek yerine, bitki çaylarına yönelmeni tavsiye ederim.

11 Ekim 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Miras gibi konularda bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz ayrıca gizli kalmış bazı konuları kurcalamak için yanıp tutuşabilirsiniz. Tedirgin duygular arasında kalmanız olası bir durum, bazı şeylerin çok üstüne gitmemeye çalışın.

11 Ekim 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı konular gündeminizi oluşturabilir. Endişe ve korku duyduğunuz olaylarla karşılaşabilirsiniz. Finansal konularınıza zaman ayırabilirsiniz. Yenilenme ihtiyacı içinde olabilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konularla uğraşacağınız zamanlar olabilir. İşlerinizde bürokratik engellere takılabilirsiniz. Gelecek yönünde yeni planlar yapabilirsiniz.

11 Ekim 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkilerde partnerinizi kontrol etmeye çalışmayın. Mesleki konularda olumlu tutum sergileyin. Olumlu düşünmek olumlululuk getirecektir. Pozitif olmaya çalışın.

11 Ekim 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden kendinizi ifade etme konusunda istediğiniz performansı elde edemeyebilirsiniz. Böyle bir etki altında önemli görüşmeler ve paylaşmak istediğiniz önemli konuları enerjisi daha rahat akan bir günde gerçekleştirmeniz faydalı olacaktır. Yakın çevre ilişkileri, seyahatler, eğitim, kardeşleriniz ve ilişkilerde iletişim konularında durağanlık, belirsizlik yaşayabilirsiniz.

11 Ekim 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün harekete geçmenizi isteyen güçlü bir güç var. Hem özel hayatınızda, hem kariyerinizde, her durumda zirveye çıkmak için zihninizin gücünü kullanın. Ne bekliyorsunuz?

11 Ekim 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün zihin yerine kalbinizin sesini dinlemelisiniz. Zira koşulsuz sevgi, yardımseverlik ve fedakarlık temaları kapınızı çalabilir.Fakat kanmaya ve kandırılmaya dikkat. Kalbinizi bunu hak edenlere açın. Cömertçe sevginizi ve aşkınızı paylaşın. Doğayla buluşun. Eğlence mekanlarına gidip neşelenin.

11 Ekim 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

11 Ekim 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aslan burcu maddi anlamdaki düzenlemelerinize duygusal yaklaşmamalısınız. Bir şeye ya ihtiyacınız vardır ya da yoktur. Kısa mesafede yolculuklar, yeni çevreler edinme ve yeni ortaklıklar söz konusu olacaktır. Kendinizle ilgili geçmiş gündemlerinizi ilişkinize yansıtmamalısınız. Her an her şeyi partnerinizle paylaşmak zorunda değilsiniz.

11 Ekim 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; prim, komisyon, kredi gibi gelirler elde etmen için karşına fırsatlar çıkabilir. Bir anda karar alarak borçlanabilir fakat kısa sürede bu kararından pişman olabilirsin. Sevdiklerine ya da keyiflerine yaptığın harcamalar bütçeni aşmana neden olabilir ya da gözü kapalı risk alabilirsin.

11 Ekim 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 25' 15" R
Ay
Oğlak
11° 19' 43"
Merkür
Koç
16° 32' 39"
Venüs
Koç
29° 43' 31"
Mars
Balık
28° 55' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 58"
Satürn
Balık
16° 29' 01"
Uranüs
Boğa
22° 17' 17"
Neptün
Balık
28° 52' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 01"
Lilith
Başak
23° 13' 23"
True Node
Koç
15° 23' 22"
Son Güncelleme : 29/04/2024 09:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>