Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Gündemini beklenmedik olaylar meşgul edebilir! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ekim 2019, Salı

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 40%

Kalbiniz ve kafanız bugün birlikte hareket ediyor, bu yüzden şu an içinize doğan hislere güvenin. Kendinize ve başkalarına karşı nazik olun. Duygularınız hakkında mantıklı değerlendirmeler yapabildiğinizi ve sözlerinizin ekstra hassas olduğunu göreceksiniz. Bu enerjilerin birleşimi son derece güçlü, bu nedenle bu zamanı en iyi şekilde değerlendirin.

Yeni teknolojiyi keşfetme konusuna karşı koymayın. İşinize yarayabilecek bazı bilgisayar parçaları veya ağ sistemleri olabilir. Bazen dünyanın nasıl değiştiğini göremezsiniz. Bu değişimler hakkında daha gerçekçi olmanız gerekiyor. Teknolojinin getirdiği yeni araçları ve felsefeleri benimsemeyi başarabilirseniz, başarınızı artırabilirsiniz. Bugün bu düşünceler aklınızda olabilir, bu yüzden biraz araştırma yapın.

Bugün, yeni tanıştığınız ilginç bir insandan sorra sizi heyecan verici fiziksel bir tutku sarabilir. Çok belli etmemeye çalışın - genelde kendinizi ele vermeyi pek sevmezsiniz! - Ayrıca, bu kişinin fazla inatçı olduğunuzu düşünmesini istemiyorsunuz. Odaklanın ve objektif olun. Sonrasında düşünün, bu tutkunun peşinden gitmek iyi bir fikir mi?

Doğuştan gelen yaratıcılığının açığa çıkması için harika bir gün. Sanat bugün senin için her şeyden daha önemli olacak. Hatta sana şu aralar hiçbir şeyin sanat kadar keyif vermediğini düşünebilirsin. Çizim, heykel, el işleri ile bu yaratıcılığına somutlaştır. Sanat aktivitelerine girişmenin sana çok iyi geleceğini göreceksin!Reddedilme, karşılaşabileceğiniz bir risktir. Her yerden gelebilir, ama arkadaşlarından gelmeli, böylece onların iyi gün dostu olup olmadıklarını ya da hiç dostun olmamış olduklarını anlarsın. Eğer bazı insanların tatsız buldukları bir şey yaptıysanız, bunu size söylemelerini beklersiniz. Gerçek bir arkadaş, nasıl hissettirdiğini bilmenizi sağlar ama seçimlerinize de saygı duyar, ebir iyi gün arkadaşıysa sizi eylemlerinizle yargılayacak ve ortamdan ayrılacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İsteğinizi yerine getirme konusunda girişken ve ısrarcı olmalısınız. Diğer insanlara sümsüğün teki olmadığınızı gösterin. Fikirleriniz son derece önemli, dolayısıyla onlara en çok önem veren insanlar tarafından duyulmaları gerek. Söyleyeceğiniz her şeyin, özellikle etrafınızdakilerin yardımını aldığınızda gerçeğe dönüşebileceğine inanın. Fırsat diğer insanlarlabirliği yapmakta yatıyor.

8 Ekim 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay, Kova burcunda seyrini sürdürüyor. İlişkinizde şanslı ve güzel bir gün geçirebilirsiniz. Aranızdaki problemleri konuşmak, çözümlemek için olumlu bir gündesiniz. Saat 21:26'dan itibaren Ay, boşluğa giriyor. Venüs Akrep burcuna bugün geçiş yapıyor. 1 Kasım'a kadar aile içinde sevineceğiniz durumlar oluşabilir. Yeni bir birey katılabilir. Yeni bir ev satın alabilirsiniz.

8 Ekim 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gündemini beklenmedik olaylar meşgul edebilir! Ay, akşam saat 19:05'e kadar boşlukta hareket ediyor. Herkesin kendi kararlarına göre hareket ettiği, inatçı olunabilecek bir gün… Rutinden uzak bir gün yaşarken, gündemini beklenmedik olaylar meşgul edebilir. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Aslan burcuysan, evlilik fikrine sıcak bakmaya başlayabilirsin.

8 Ekim 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınızla ilgili endişeli davranışlar gösterebilirsiniz. Uyku düzeninizi ve beslenme şeklinizi düzenlemeniz, ayrıca etrafınızdaki stres faktörlerini azaltmanız sizi düzene sokacak ve endişenizi azaltacaktır. Hijyen konusundaki takıntınızın sizi çok yormasına izin vermeyin.

8 Ekim 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde sorumlu olduğunuz konularda daha fazla yönelebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul etmeye başlayabilir. Çalışma hayatınızdaki işlerinizi daha iyi hale getirmek için çabalayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte zaman geçirmek size iyi gelecektir. Sosyal konularla ilgilenebilirsiniz.

8 Ekim 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kötü giden olaylara çok fazla takılı kaldığınız bir dönemden geçiyorsunuz. Etrafınızda sizi üzen kişilerin pişmanlık ve geri dönüş haberlerini alabilirsiniz

8 Ekim 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Fikir danışmak, soru sormak, danışmanlık almak, karşınızdaki kişinin bilgi ve tecrübesinden yararlanmak için uygun bir gün olabilir. İlişkilerinizde denge, uyum, birliktelik ruhu arayışınız artabilir.

8 Ekim 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bazı beklentilerinizi veya değerlerinizi zorlayan fikirlerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Sizi zorlayan insanlara ters cevap vermeyin. Kendinizi savunmak geri tepebilir.

8 Ekim 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kova burcunda seyahat eden Yeni Ay, size farklı kazanç kapıları açar.Elinizdeki işlerin aracılığıyla yeni insanlarla tanışıp, değişik sektörlerdenalabilirsiniz. Danışmanlık kariyerinizi geliştirirsiniz. Hayat arkadaşınıza bugün daha fazla ilgi göstermelisiniz. Venüs'ün Akrep burcuna yerleşmesiyle ev ortamında dile gelmemiş düşünceler su yüzüne çıkabilir.

8 Ekim 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşkta aceleci davranmanız hata yapmanıza neden oluyor. Her dürtünün peşinden koşmak yapınızda var ama zaman zaman olayları iki kere düşünmelisiniz. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere neden olabilir. Düzensiz ve yetersiz uyku yaşam enerjinizi alıp götürüyor.

8 Ekim 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çevrenizle olan ilişkilerinizi sağlamlaştırmak, problemli olanları çözümlemek, başkalarının ihtiyaçlarını karşılamak adına uygun bir gün. Hayatınızda değiştirmek istediğiniz birçok konu hız kazanacak. Değişim başlamıştı. Özellikle maddi anlamda sınıf atlayabilirsiniz. Aşk hayatınızdaki sınavları verebiliyor veya veremiyor olmanız geleceğinizi şekillendiriyor olacak.

8 Ekim 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; Aile içi ilişkileri düzenlemek ya da evini güzelleştirmek isteyeceğin bir dönemdesin. İkili ilişkiler ve ortaklıklarda karşına yeni ve beklenmedik fırsatlar çıkabilir. Yakın çevrene odaklanabilir, var olan pürüzleri iyileştirmeye çalışırken bilgi alışverişleri ve yolculukların önemli katkısını görebilirsin.

8 Ekim 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 08' 14" R
Ay
Oğlak
07° 26' 55"
Merkür
Koç
16° 27' 37"
Venüs
Koç
29° 21' 57"
Mars
Balık
28° 42' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 53"
Satürn
Balık
16° 27' 28"
Uranüs
Boğa
22° 16' 18"
Neptün
Balık
28° 52' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 35' 02"
Lilith
Başak
23° 11' 26"
True Node
Koç
15° 24' 07"
Son Güncelleme : 29/04/2024 02:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>