Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Ailen Gündemin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Temmuz 2022, Çarşamba

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 70%

Aradığın aşkı bulmak konusunda sıkıntı yaşamak seni üzmemeli bugün. İleride karşına seni heyecanlandıracak fırsatlar çıkacak zira. Burcundaki etkiler aşk konusunda yeni kapıları işaret ediyor. İleriye odaklanman daha iyi olabilir.

İş yaşamınızda şahsına münhasır denilen tiplerdensiniz. Kendinize özgü prensipleriniz var. Çalışma anlayışınız sizinleilişkisi olanları zorluyor. Bugün ya da yarın beklemediğiniz bir aksaklığa hazır olun.

İş ortamında senin önderliğine ihtiyaç duyulabilir bugün. Sorumluluk almaktan kaçmamak kariyerin için önemli bir adım olacak o yüzden. Yeni şeyler öğrenerek kendini bu konuda donatabilir, daha cesur adımlar atabilirsin.

Bugün çok hareketli bir gün geçirebilirsin. Gün içinde enerjini sık sık yenilemen gerekecek o yüzden. Bitki çayları tüketmek ve kafein ile şekerden uzak durmak genel olarak sana daha iyi bir enerji sağlayabilir. Vücudunu gereksiz yere yormamalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü evde geçirmek senin için daha iyi olabilir. Ertelediğin ev işleriyle ilgilenmek için fırsat bulabilirsin. Ev ortamında konforunu artırmak senin için daha da öncelikli bir hal alabilir.

13 Temmuz 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İşle ilgili konuların bugün dikkatli bir şekilde ele alınması gerekiyor, çünküyaptığınız kişilerden bazıları aşırı derecede hassas olabilir. Zaman ayırın ve kendi çıkarlarınız için olduğu kadar onların çıkarları için de çalıştığınızdan emin olmak için çaba gösterin.

13 Temmuz 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne başlarken, birkaç negatiflik ile karşılaşsan da olayları pozitif açıları ile değerlendirmesini yapacaksın. Tatil dönüşünde dağınıklığı üzerinden atıyorsun. Bugün akşam saatlerinde toprak burcunda Dolunay meydana gelecek. Akşam saatlerinde gerçekleşecek Dolunay, ailevi konuları gündeme getirebilir.

13 Temmuz 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçsel karmaşalarınızdan kurtulmak için gereken motivasyonu bulabilirsiniz. Duygusal olarak sizi beslemeyen her şeye yeni bir tavır sergiliyorsunuz. Bazı insanların kötü niyetli düşüncelerinin ortaya çıkması, bu tavrınızı belirlemede önemli bir etken olacaktır.

13 Temmuz 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş ortamında gelişen olayları iyi yönetmeniz ve biraz da sakin olmanız gereken bir gündesiniz. Çatışmalar sizi yorabilir. Size hizmet verenlerle sürtüşmeleri bir kenara bırakmalı, becerilerinize güvenerek toparlayıcı olmalısınız. Zamanı daha dikkatli kullanarak detaylı işleri tamamlamaya gayret edin. Büyük yeniliklerin başladığı yurt dışı odaklı konularda sürprizler olabilir.

13 Temmuz 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi ifade etmek ve tartışmak için enerji bulamayabilirsiniz. İçe yönelmenin sizde kişisel farkındalıklar yaratacağı keyifli ve sakin bir gün olabilir.

13 Temmuz 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hiçbir şeyi ciddiye alamayan bir ukala damgası yemiş olabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz durum ne olursa olsun, onu bir tür şakaya çevirebiliyorsunuz. Esprili tavırlarınız çevrenizdekilerin moralini yerine getiriyor. Ama yine de bu tavrı abartmamak konusunda dikkatli olun. Sürekli şaka yapmanızdan rahatsız olan insanlar olabilir. Orada bir yerde, ciddi bir yanınızın da oldığunu bilmelerine izin verin.

13 Temmuz 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün lüks harcamalar yapmaya meyilli olabilirsiniz. Ara sıra ödüllendirilmeyi hak ediyorsunuz, ancak bunun için bütçenizi sınırlandırmazsanız birikimlerinizin bir anda yok olma yolu vardır. Bir satın alma işlemi yapmaya karar verirseniz, bu uzun süre kullanacağınız bir şey olmalıdır. Bugün en iyisi büyük harcamalar ve kararlara varmaktan kaçınmaktır.

13 Temmuz 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yeni bir projeye atılmanın stresini yaşıyorsunuz. Kendinizle sürekli içsel savaş yaşamanın yorgunluğunu taşıyorsunuz. Daha sakin olmalı ve kendinize zaman tanımalısınız. Göreceksiniz, her şey sizin lehinize gelişecek.

13 Temmuz 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır aradığınız iç huzuruna sonunda kavuştunuz. İçinizdeki bu kuvvet dışınıza da yansıyarak, sağlam ve güvenilir bir insan izleniminizi artırıyor. Bundan etkilenenveya özel hayatınızdan kişiler, sizden yardım isteyecek. Yardım edebileceğiniz yerlerde edin, ama kendi hedefleriniz için çalışmaya devam etmeyi de unutmayın.

13 Temmuz 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İşler sizin için epey yolunda gidecek. Egonuzun bu aralar fazlasıyla güçlü olduğunun farkında olmalısınız. Bunun tehlikesi elbette benmerkezci davranıp ailenizi ve arkadaşlarınızı ihmal etme olasılığınız. İletişim hatlarını açık tutun. Göreceksiniz ki siz havalanmaya hazır olduğunuz müddetçe size gaz verecek bir şey mutlaka bulunacaktır.

13 Temmuz 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çok yönlü kişiliğinizi vurgulamak istiyor ve çalışmalarınızda başarılı bir grafik çiziyorsunuz. Kaprisli değilsiniz ama karışık işlere de tahammülünüz yok. Hayallerinizi yaşama geçirme konusunda acele etmezseniz sonuç alabilirsiniz.

13 Temmuz 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 10' 01" R
Ay
Aslan
12° 57' 01" R
Merkür
Koç
28° 30' 38"
Venüs
Boğa
18° 28' 44"
Mars
Koç
10° 37' 10"
Jüpiter
Boğa
27° 17' 35"
Satürn
Balık
17° 42' 37"
Uranüs
Boğa
23° 10' 03"
Neptün
Balık
29° 18' 01"
Plüton
Kova
02° 04' 19"
Chiron
Koç
21° 25' 44"
Lilith
Başak
24° 54' 43"
True Node
Koç
14° 53' 08"
Son Güncelleme : 14/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>