Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Hayatına çok özel bir insan girebilir! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ekim 2019, Pazartesi

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 60%

Bugün insanlarla çok iyi ilişki kurabileceğinizi ve onlarla iletişiminizin oldukça değerli olduğunu kanıtlayacaksınız. Kendinizi hakem pozisyonunda bulabilirsiniz, çünkü insanların anlaşmazlıklarını çözmek için aradıkları tarafsız bir akla sahipsiniz. Etrafınızdakilerin yaşamlarında aktif bir rol üstlenin ve bu cömertliğinizin kendi hayatınızı nasıl etkilediğini görün.

Eski gelenek ve görenekleri takip etmeniz gerektiğini düşünerek bugün kendinizi sınırlamamaya çalışın. Kendi yeni geleneklerinize başlamanın zamanının geldiğini anlayın. Şu anda sahip olduğunuz şey artık sizin için işe yaramıyor olmayabilir, bu nedenle şu anda mevcut olanla devam etmeniz konusunda kendinizi kısıtlamayın. Bu, yeni sınırlar çizmek ve yeni ufuklar keşfetmek için iyi bir zamandır.

İnançlarınız konusunda çok tutkulu olabilirsiniz. Doğruyu yanlışı ayırt edebiliyorsunuz ve diğer insanlarla fikrinizi paylaşmada sıkıntı çekmiyorsunuz. Bugün, cesur bir şekilde kendinizi ifade edebilirsiniz. Ahlaki etik duygularınız harekete geçecek gibi duruyor. Gördüğünüz veya duyduğunuz bir şey sizi kışkırtabilir. Devreye girip olaylara farklı bir şekilde bakmayı insanlara göstermek isteyebilirsiniz.

Her ne kadar güçlü bir vücuda ve zihne sahip olduğun doğruysa da, bazen kendine ekstra dikkat etmen gereken zamanlar olur. Bugün ise bu düşüncenin farkına varmak için uygun bir gün. Bu, sağlık sorunları yaşayacağın anlamına gelmiyor; fakat gezegenler şu anda bol aktiviteli bir sürecin içindeler; ki bu da en önemli varlığına dikkat etmeni öneriyor: bedenine!Bugün lüks eşyaların cazibesine kapılabilirsiniz. Güzel bir zevkiniz var. Bütçeniz biraya yetse bile siz yine de kaliteli şaraplar istiyorsunuz! Bugün kendinize özel bir bir şeyler ısmarlamak isteyebilirsiniz. Pahalı bir restorana öğle yemeğine gidin. Ya da güzel ve eşsiz olan bir eşya satın alın. Muhtemelen lüks bir tükenmez kalemle yazı yazmaktan keyif alacaksınız. Ya belki de belgelerinizi yeni bir deri evrak çantasına yerleştirmek hoşunuza gider.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her şey sizin için biraz kafa karıştırıcı olabilir. Hepsini anlamlandırmaya çalışmayın. Aslında bu, tam olarak imkansız. Ne yaparsanız yapın kendiniz olmaya çalışın. Yaratıcı doğanızın bir yıldız gibi parlamasına izin verin. Diğer insanlar oldukça yumuşak başlı olabilir bu yüzden her konuda önderlik etmekten çekinmeyin. Ama yine de, diğerlerinin ihtiyaçlarını göz ardı etmediğinizden emin olun.

14 Ekim 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saatler 00:07'yi gösterdiğinde 20 derece Koç burcunda dolunay meydana geliyor. Ardından 00:58-19:23 aralığında Ay, boşlukta ilerliyor. 19:23'te ise Boğa burcuna geçiş yapıyor. Dolunayda seyahatlerinizde çok dikkatli olmalısınız. Pasaport, bavul, çanta gibi eşyalarınıza göz kulak olun. Gecikmeler yaşanabilir. Akademik hayatınızda da gergin zamanlar yaşayabilirsiniz. Jüpiter'in şansı ise sizi aşk hayatınızda buluyor. Çocuklarınızla ilgili de sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Dolunayın detayları için tıklayabilirsiniz.

14 Ekim 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatına çok özel bir insan girebilir! Ay, bugün 19:23'e kadar boşlukta hareket ediyor. Bugünlerde hayatına çok özel bir insan girebilir. Geçmişe “gör gününü” diyeceğin olayları hayatına sokacak bir haftaya giriş yaparken, geçen günlere yönelik serzenişlerinin “İyi ki bitti”lere dönüşeceğini göreceksin. İş arayışında olan bir Aslan burcuysan, umudunu kestiğin yerden olumlu dönüş alabilirsin.

14 Ekim 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızda bazı beklentiler içine girebilirsiniz. Bunları abartmadan, ortak bir noktada buluşabileceğiniz anlaşma ile sağlayarak ilerlemeniz doğru olacaktır. Karşınızdaki insanın da fikirlerini önemsediğinizi belirttiğiniz yaklaşımlar sergilerseniz günü başarılı sonuçlandırabilirsiniz.

14 Ekim 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde yeni şeyler öğrenmek için kendinizi motive hissedebilirsiniz. Özgürlüğünüzün kısıtlandığını hissettiğiniz durumlarla mücadele etme isteği içinde olabilirsiniz, sakinliğinizi korumakta fayda var. Seyahat planları yapmak kendinizi iyi hissettirebilir. Bugün sizin için hareket berekettir diyebiliriz. Kendinizi göstermeniz için fırsatlar yakalayabileceksiniz.

14 Ekim 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçinizdeki sıkıntılar ve strese karşı ayakta duramıyor hissediyor olabilirsiniz. Pes etmek üzere olduğunuz bazı konular var ancak pes etmek sizi mutsuz edecektir

14 Ekim 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzaklarla ilgili konular ve yolculuklar, geziler gündeminize gelebilir. Yaşadığınız ve gördüğünüz şeyler üzerinizde önemli ve derin etkiler bırakabilir. Gece yarısı meydana gelen dolunay uzaklar ve seyahatlerle ilgili gelişmelere ışık tutabilir.

14 Ekim 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün alışveriş krizine girebilirsiniz. Fazla para harcamadığınızdan emin olmanın en iyi yolu, yalnızca harcayabileceğiniz kadar parayı yanınıza almak ve kredi kartlarını evde bırakmaktır.

14 Ekim 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal ilişkilerinizde kurduğunuz diyaloglarda canınızı sıkan konular gündeme gelebilir.Uzun zamandan beri tamir görmesi gereken ilişkileri onarabilirsiniz. Hayatın getirdiği değişimlerin olumlu yansımasını zaman içinde fark edeceksiniz. Sağlığınıza özen göstermeli, asla ihmal etmemelisiniz.

14 Ekim 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğinize kapris yapmayın. O bundan hiç hoşlanmıyor. Dikkatli davranmanız gerekiyor. Çevrenizde inanamayacağınız gelişmeler olabilir. Bu yüzden hazırlıklı olmakta fayda var. Karamsarlığa kapılmayın. Çevrenizde tüm ilişkilerinizde aşama kaydedeceksiniz.

14 Ekim 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bazen en sert eleştirileri kendinize yapıyorsunuz. Kendinizi geliştirmek adına bu tutumunuz güzel olmasına rağmen, abarttığınızda özgüveninizi zedeliyorsunuz. Maddi anlamda çok şanslısınız. Hem güzel işler, ürünler ortaya çıkarıp hem de hakkını alabileceğiniz bir dönemdesiniz. Aslan burçlarının aşk hayatını ise yorumsuz geçmek istiyorum.

14 Ekim 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; zihnen oldukça yoğun ve karmaşık bir dönemden geçmiş olduğundan neyin doğru neyin yanlış olduğunu sorgulamak ve fikirlerini değerlendirmek için bugün uygun olabilir. Gün içinde başlangıçlardan uzak durmalı ve eksiklerini tamamlamalısın. Akşam saatlerinde sosyal ortamlara girebilirsin.

14 Ekim 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 45' 29" R
Ay
Oğlak
15° 58' 31"
Merkür
Koç
16° 39' 09"
Venüs
Boğa
00° 09' 11"
Mars
Balık
29° 11' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 49"
Satürn
Balık
16° 30' 53"
Uranüs
Boğa
22° 18' 29"
Neptün
Balık
28° 53' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 12"
Lilith
Başak
23° 15' 41"
True Node
Koç
15° 22' 34"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>