Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Duyguların Yoğunlaşıyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Kasım 2020, Cumartesi

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 90%

Bugün, aklınızı karıştıran herhangi bir ilişki konusunda derine ineceğiniz bir gün. Son zamanlarda sevilinizle aynı görüşlerde değilsiniz. Karşılaştığınız sorunlarla yüzleşin. Dürüst, sevgi dolu bir şekilde iletişim kurabiliyorsanız, iyileşme dönemi yaşayacaksınız demektir. Ya da bazı şeyleri birlikte çözmeniz gereken bir arkadaşınız olabilir.

İçgörünüz, yaratıcılığınız ve icat kabiliyetiniz tüm hızıyla ilerliyor ve yeni fikirler fazla fazla ve hızlı geliyor; bununla birlikte, kendinizi bu konuda çok fazla sıkıcı, sıradan görevlere yakalanmış bulabilirsiniz. Fiziksel enerji bol miktarda, böylece ev işlerine bakabilir ve zevk aldığınız şeyi yapabilirsiniz. Hızınızı ayarlamayı unutmazsanız, sonuçlar üretebileceksiniz. Çok sıkı çalışın, çok yorulacaksınız!

Sanki bir şey yapmanız gerekiyormuş gibi fakat hatırlamıyormuşsunuz gibi, bu tuhaf ve rahatsız edici his gün boyu başınızı ağrıtabilir. Bu konuda sakin kalmaya çalışın. Aslına bir şeyi unutmadınız hepsi sadece rahatsız edici bir düşünceydi. Bu düşünceyi pek umrunuzda değilse, arkanıza yaslanın ve hayal kurun. Sonra hayalinizi not edin. Neyle ilgili olduğunuz bir tek siz biliyorsunuz, özgür hissedin. Günün tadının çıkarın!

Havaya işleri hızlandıran canlı bir enerji hakim; o yüzden her şeye hazırlıklı ol. Çevrendeki insanların sebep olabileceği anlaşmazlıkların modunu aşağı çekmesine izin verme. Ayrıca herkesin senle aynı frekansta ya da dalga boyunda olduğunu düşünme. İnsanların modları ve tavırları seni şaşırtabilir. Hatta kendini bile şaşırtabilirsin. Böyle bir günde her şeyi ciddiye al!En son ne zaman elinize kağıt kalem aldınız? Bu bilgisayar çağında bütün o güzelliklerin yerini klavye aldı. Tıpkı yürümenin temiz hava almanın ötesinde faydaları olduğu gibi, kalemle yazarken eli ritmik şekilde hareket ettirmenin de farkına varamadığımız faydaları var. Elinizi kağıdın üzerinde gezdirmek size iyi gelebilir ve tuşlarla ulaşılamayan şeyleri açığa çıkarabilir. Denemeye var mısınız?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayat size muhteşem bir tren yolculuğu gibi görünebilir. Düzenli ve temiz tutmak için gayret gösterdiğiniz bu trende kendinize ait küçük bir kompartımanınız var. Yemekli vagona yakın olmanız kadar yanınızda bulunanlar da önemli. Ancak kendi küçük dünyanıza çok fazla kapılmayın ve gözünüz daima trenin güzergahı üzerinde olsun.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde ve yaşamınızda yönetici ve baskın olabilir; koşullara hakim olmak isteyebilirsiniz. İnatçılıktan ve yakıcı hırstan kaçınmalı, kariyeriniz, geleceğiniz için dilek ve isteklerinizi gerçekleştirmeye odaklanmalısınız.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşyerinde verimin artabilir. Üstlerin fazla mesai yapman için senden ricada bulunuyor. İstediğin yüksek pozisyon için bunu bir fırsat olarak görüyorsun. Sevgilisi olan bir Aslan burcuysan duygusal anlamda yorgunluk hissedebilirsin. Manevi olarak ailene bağlılığın artabilir.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda yaşadığınız sorunları ailenize yansıtıyor olabilirsiniz. Gerginliklerin huzurlu aile ortamınızda sorunlara neden olabileceğini göz önünde bulundurarak daha dikkatli olmalısınız. Paylaşmak ayrı bir konudur öfkeli davranışları sergilemek ayrı konu.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeniay öncesinde evde sizi meşgul eden konularla karşılaşabilirsiniz. Bazı şanssızlıklar ya da bitişler de gündeme gelebilir.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda şansınız devam ediyorken maddi konularda kendinizi cendere altında hissedebilirsiniz. Bu durumu netleştirebilmek için ihtiyaç listesi yapmalısınız.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Mars 10 Eylül'de başladığı geri hareketi bugün sonlandırıyor ve artık düze dönerek hız kazanıyor. 7 Ocak 2021'e kadar devam edecek olan bu süreçte uzaklar ve yurt dışı ve yabancılarla ilgili konularda daha çok çaba göstermeniz gerekebilir. Akademik ve eğitimle ilgili konular biraz daha uğraştırıcı olabilir.

14 Kasım 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Siz ve arkadaşlarınız bugün gerçekten iyi anlaşıyorsunuz. Hatta yoğun kişisel veya sanatsal projelerde bile birlikte olmayı ve eğlenmeyi diğer işlere nazaran daha kolay bulabilirsiniz!

14 Kasım 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Akrep burcunda devam eden seyahati ev ve aile hayatınızı ön plana taşıyor.Ailevi meseleler gündemde olacaktır, evinizin dekorasyon ve tadilat işleri için bugünü değerlendirebilirsiniz. Mars'ın 10 Eylül'den beri devam eden geri hareketi bugün itibariyle sonlanıyor. Yurt dışı bağlantılı işler, hukuk ve eğitim konularında bir süredir devam eden problemleriniz önümüzdeki günlerde çözümlenmeye başlayacaktır.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gelecek için gerçekçi ama iddialı planlar yapmak için kendi kendinizi net bir şekilde değerlendirin. Hayat kolay ve iyi değerlendirmeler yapa biliyorsunuz ama mevcut fırsatlardan tam olarak yararlandığınızdan emin olun.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Son zamanlarda duygusal yaşantınızla ilgili karışık düşünceler birbirini kovalıyor, huzur bulamıyorsunuz. Hayatta her şey olabilir, biraz da olayları akışına bırakın. Dost bildiğiniz bazı kimseler, sizi yarı yolda bırakabilirler. İş yerinizde herkesin sorun yaşadığı biriyle açıkça konuşma işi sizin üzerinize kalacak gibi. Paranın kıymetini anladınız ve para işlerinizde gittikçe daha akıllı davranıyorsunuz. Sağlığınızdaki ufak uyarılar ciddiye alınması gereken bir rahatsızlığın habercisi olabilir

14 Kasım 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 33' 21"
Ay
Kova
25° 44' 39"
Merkür
Koç
17° 53' 37"
Venüs
Boğa
03° 42' 14"
Mars
Koç
01° 24' 59"
Jüpiter
Boğa
24° 28' 12"
Satürn
Balık
16° 45' 59"
Uranüs
Boğa
22° 28' 22"
Neptün
Balık
28° 58' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 55"
Lilith
Başak
23° 34' 52"
True Node
Koç
15° 21' 03"
Son Güncelleme : 02/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>