Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Araştırıp Öğreniyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mart 2020, Cumartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 10%

Bu ne şans! Aniden bir mola verebilirsiniz ve bu da hayatınıza istediğiniz yoldan başlayabileceğiniz anlamına geliyor. Bu, aşk veyahayatınızla ilgili olabilir ya da uzun zamandır deneyimlemek istediğiniz yeni bir yaşam biçimi olabilir. Arkadaşlarınız bu süreçte önemli bir rol oynayabilir. Dikkatli hareketlerle ilerleyin. Böyle bir şans her zaman ayağınıza gelmez!

Yetkili bir pozisyon için mükemmel bir adaysınız! Sorunun dışında kalmış gibi hissetmeyin çünkü bugünün astrolojik havası, liderlik yeteneklerinizi arttırmak için ihtiyaç duyduğunuz güveni ve fiziksel gücü bulmanıza yardımcı olacaktır. Böyle bir zaman durumu kontrol altına almak için doğru bir zamandır. Bunu yapabilirsiniz!

Bugün yaşadıklarınızın gerçek olup olmadığını anlamak için kendinizi bir çok kez çimdikleyebilirsiniz. Başarı ve şans, yalnızca küçük aksilikler ve olayları biraz güçlendirmesinin dışında hızlı ve yoğun bir şekilde size geliyor. İş, para ve kariyer başarınız en yüksek seviyede ancak kendinizi sonrasında ne olacağı konusunda endişelenirken bulabilirsiniz. Endişelenmeyin. Akışına bırakın.

İnsanlar karar vermekte oldukça hızlı olabilir fakat sen daha yavaş olmak istiyorsun. Çevrendekiler biraz dürtüsel enerjilerin etkisi altında ve aceleleri onlara çok hatalar yaptırabilir. Sen ise, hamleni yapmadan önce oyuna iyice hakim olmayı beklemelisin; böylece onları zekanla alt edebilirsin!Bugün sizin için olağanüstü bir gün ve insanlarla - özellikle de erkeklerle - olan ilişkilerinizin hiç olmadığı kadar iyi gittiğini fark edebilirsiniz. Yumuşak ve aşırı hassas tabiatınızın hazine sandığı olduğu nihayet anlaşılıyor. Bu tür bir kişiliğin zayıflık olarak görüldüğü çok zaman olmuştur ancak bugün hak ettiğiniz değeri göreceğiniz günlerden biri olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aktif ve neşeli bir his günü çevreliyor, iyi hissediyorsun. Başkalarıyla yaptığın tartışmalar ve aranızdaki farklılıklar üzerinden yükselebileceğin bir gün. Her durumda liderliği elinde tutmaya bak ve kendinle birlikte diğerlerini de yüksek bir seviyeye çıkarmaya çabala. Bir mesele üzerinde tartışmak sadece uyumsuzluk getirecek. Böyle bir şeye şu an hiç gerek yok.

14 Mart 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Pozitif enerjinizin tavan yaptığı bir gün olacak.

14 Mart 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üzerindeki yorgunluğu atmış olmak seni epey meraklı ve araştırmacı yapabilir. Arkadaşlarının arasındaki bazı konuşmaların içeriğini öğrenmek için çaba sarf edebilirsin. Belli bir süredir yaşadığın maddi sıkıntılar seni yoruyor. Bu sebeple bankayla kredi işlemleri için görüşmeler yapabilirsin. Evli ve çocuklu bir Aslan burcuysan, çocuklarının ihtiyaçlarıyla daha fazla ilgilendiğin bir gündesin.

14 Mart 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve ilişkilerde pozitif yönde bazı fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bugün ihtiyacınız olan şey bugün ilişkiniz de gerekli değeri görüyor olmanızdır. Sosyal çevre ve dostluklar size bugün çok iyi gelecektir.

14 Mart 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında ev ve ailenizle ilgili konulara daha çok zaman ayırabilirsiniz. Akşam saatlerinde daha dışa dönük ve eğlenceli koşullar var.

14 Mart 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş dengesini sağlayın ve kendinizi üstlerinize karşı verimli ifade edin. İkili ilişkiler konusunda konuşmalarınız farklı anlaşılabilir. Partneriniz tarafından kıskanılabilirsiniz.

14 Mart 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, maddi konular öncelik kazanırken, finansal durumunuzda beklediğiniz ilerlemeyi kaydedebilir, alım satım işlerinizi gerçekleştirebilir ve hayatınıza pratiklik katacak yeni eşyalar satın alabilirsiniz. Dolunay zamanında aile ilişkilerinde denge sağlayarak, ilişkilerinizde gerçekleştirmek istediğiniz somut adımları daha kolay atabilecek, yeni fırsatlarla karşılaşabileceksiniz.

14 Mart 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlham almak bugün sizin için anahtar sözcük. İdolünüz olarak gördüğünüz birinin güçlü kişiliği sizi çok etkileyecek ve gelecek için kesin planlar yapmaya itecek.

14 Mart 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Akrep burcundaki seyahatine devam edeceği sabah saatlerinde eviniz ve ailenizle ilgili konular ön planda olacaktır. Sabah saatlerinde evde zaman geçirmek isteyebilir, ailenize zaman ayırabilirsiniz.14:10 itibariyle flörtler, hobiler ve çocuklarla ilgili konular ön plana çıkıyor. Ay'ın Yay burcunda seyahat edeceği önümüzdeki birkaç günü sizi mutlu edecek aktivitelerle değerlendirebilirsiniz.

14 Mart 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her zamanki sosyal ve öne çıkmaya eğilimli doğanız, bugün daha değişik bir yapıya bürünebilir. Yalnız kalmak, hayatınızı gözden geçirmek ve ilişkileriniz üzerinde düşünmek, günün ana konuları arasına kolaylıkla girebilirler.

14 Mart 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgilinizle sahip olduğunuz güven ve uyumu kaybediyorsunuz. Kavgalar, kasti kırgınlıklar ve değişiklikler yaşamanız mümkün. Onu kazanmak için yapacağınız mücadelenizde cesur olmak zorundasınız. Uyumlu olmanız gerektiğinin bilincine varın. İş yerinde hakkınızda söylendiği iddia edilen sözlerle ilgili bir şeyler yapmanız gerekebilir. Öncelikle bu iddianın geldiği kaynaktan başlamanız en mantıklı yol olacak. Yapacağınız bir harcama bütçenizle ilgili planlarınızı bozabilir.

14 Mart 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; bugün evine, ailene ve geçmişe ait konularla ilgili maddi sorunlar gündemde olabilir ve isteklerinin yerine gelmesi için karşındakileri manipüle etmekten çekinmeyebilirsin. Günün ilerleyen saatlerinde keyfin yerine gelirken; arkadaşlarınla, sevdiklerinle ve çocuklarla beraber olmaktan mutlu olabilir; alışverişe çıkıp kendini şımartabilirsin.

14 Mart 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 47' 06" R
Ay
Aslan
08° 04' 55" R
Merkür
Koç
28° 02' 37"
Venüs
Boğa
17° 59' 31"
Mars
Koç
10° 19' 02"
Jüpiter
Boğa
27° 11' 59"
Satürn
Balık
17° 40' 55"
Uranüs
Boğa
23° 08' 40"
Neptün
Balık
29° 17' 26"
Plüton
Kova
02° 04' 27"
Chiron
Koç
21° 24' 30"
Lilith
Başak
24° 52' 05"
True Node
Koç
14° 53' 51"
Son Güncelleme : 14/05/2024 05:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>