Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kontrolü Elden Bırakmıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Nisan 2024, Pazar

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda karmaşık durumlar gündeme gelebilir. Mümkün olanlara yönelmeniz gereken bir gün. İlişkinizden yana sorun yaşamamak için ne gerekiyorsa onu yapın.

Koşullara uygun hareket etmeye çalışın. Düşündüklerinizi uygulamak için biraz daha zamana ihtiyaç duyabilirsiniz. Dengeli olmanız gereken bir gün.

Finansal durumunuzla ilgili yeni sorunlar yaşanabilir. Tam olarak nasıl hareket etmeniz gerektiğine karar veremeyeceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmişin bazı yükleriyle hala uğraşıyor olabilirsiniz. Sonuçsuz kalan, emeğe değmeyen ve sadece sizden götüren herhangi bir konuyu artık gündeminizde tutmalısınız. Kendinize bu yönde liderlik edin, yol gösterin ve arınarak iç dünyanızı güzelleştirin.

14 Nisan 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İçinde bulunduğunuz dönemde, özgüveniniz ve kararlılığınız sayesinde hedeflerinize daha hızlı ilerleyebilirsiniz. Kendinize güvenin ve neler başarabileceğinizi düşünerek hareket edin. İletişim konusunda dikkatli olmanızda fayda var, gereksiz çekişmelere girmekten kaçının. Aşk hayatınızda tutkulu ve romantik bir gün geçirebilirsiniz. Eğlenceli ve keyifli anlar sizi bekliyor olacak.

14 Nisan 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatında kontrolü hiçbir zaman elinden bırakmak istemiyorsun. Bu kontrolcü tavrın çevrendekileri sıkabilir. Biraz daha rahat olmak sana iyi gelebilir. Yalnız yaşayan Aslan burcuysan, sana arkadaş olması için bir evcil hayvan sahiplenmek isteyebilirsin. Arkadaşın barınağa gitmek için sana eşlik etmek isteyebilir.

14 Nisan 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önceliklerinizi belirleme konusunda biraz daha sabırlı olmalısınız. Gözden geçirmeniz gereken birçok konu var. Atmanız gereken adımları atmak için zamana ihtiyaç duyabilirsiniz. Gelişim gösterebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Olumsuzlukların tamamen ortadan kaldırılmasını sağlamalısınız.

14 Nisan 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal açıdan daha dengeli olmaya çalışmalısınız. Kimi zaman yönetemediğini ya da gizli kalan durumlar yüzünden huzursuzluk yaşayabilirsiniz.

14 Nisan 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geleceğinizi tasarlamanıza vesile olacak ilham verici olaylar başınıza gelerek sizi büyüleyebilir. Bu da sizi duygusal konularda motive edip özgüveninizi arttırabilir.

14 Nisan 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni şeyler öğrenebilir ve bu öğrendiklerini işe yarar bir şekle sokabilirsin. Ayrıca evine almak istediğin ufak elektronik eşyalar varsa bugün bunlara bakabilir ve güzel bir fırsat yakalayabilirsin.

14 Nisan 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda olayları derinlemesine araştırma eğilimindesiniz sevgili Aslan ve bugün ne yaparsanız yapın, şevkle yapıyorsunuz. Gözden gizlenen şeylere, özellikle de bunun neden olabileceğine ilgi duyuyorsunuz. Bir konunun özüne inmek, kendinizdeki ve başkalarındaki sorunları düzeltmek veya iyileştirmek için güzel bir gün olabilir. Bugünün ilerleyen saatlerinde, derin düşünmeye vurgu yaparak mantıksal enerjiye sahip olacaksınız ve şimdilik hissettiğinizden çok, düşündüğünüzü yapma eğilimindesiniz. Fikirlerinizi özel biriyle paylaşmak için uygun bir zaman. Hem maddi hem de duygusal anlamda sağlam planlar ve stratejiler geliştirebilirsiniz.

14 Nisan 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçgüdülerinizin güçlü olduğu bir gün. Sadece kendi düşüncelerinizle hareket etmek isteseniz de, arkadaşlarınız sizi yalnız bırakmak istemeyeceklerdir. Onların desteği ve sizi yönlendirmek istemeleri, hoşunuza gidecektir.

14 Nisan 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün herkesle iyi anlaşıyorsunuz, sizinle ilgileniyorlar ve siz de karşılığında onlara yardım ve destek vermeye hazırsınız. Alma ve verme arasındaki hoş dengeye ulaşılmış ve herkes hedeflerine varmaya çok daha yakın. Bu durum sonsuza dek sürmeyecek. Biraz mola alın, kendiniz hakkında dikkatle düşünün ve işlerin şimdiki kadar iyi yürümeyebileceği zamanlar için hazırlık yapın.

14 Nisan 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün duygularınızı çevrenize yansıtmakta zorlanabilirsiniz. Hastane, sağlık konuları gündeme gelebilir. Ayrıca seyahat, eğitim, yurt dışı konularında bazı sorunlar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

14 Nisan 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizi fazlasıyla ihmal ediyorsunuz. Onun söylediklerinizi duymazdan gelmeniz aranızda uçurum açabilir. İş yerinde yaşanan ciddi sorunlarla ilgili çözüme yönelik düşüncelerinizin ciddiye alınmaması, sizi işyerinize karşı soğutuyor. Masraf yapmak hoşunuza gidebilir ama harcamalarınızda hesabınızı aşmayın. Aileden biri maddi yardım isteyebilir. Yiyeceklerinize dikkat etmeniz gereken bir dönem. Yeme alışkanlığınızı değiştirmediğiniz müddetçe aşırı kilo alabilirsiniz.

14 Nisan 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 00' 31" R
Ay
Başak
05° 55' 57"
Merkür
Boğa
00° 51' 34"
Venüs
Boğa
20° 49' 42"
Mars
Koç
12° 04' 33"
Jüpiter
Boğa
27° 44' 37"
Satürn
Balık
17° 50' 38"
Uranüs
Boğa
23° 16' 43"
Neptün
Balık
29° 20' 49"
Plüton
Kova
02° 03' 39"
Chiron
Koç
21° 31' 37"
Lilith
Başak
25° 07' 26"
True Node
Koç
14° 52' 55"
Son Güncelleme : 16/05/2024 12:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>