Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Temmuz 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal yaşamınızda sabah saatleri bazı gerginlikler yaşayabilirsiniz ve sevdiğiniz insanla aranızda bazı sorunlar oluşabilir. Küçük konuları çok fazla büyütme eğiliminiz size zarar verici etkiler oluşturabilecektir. Ruhsal açıdan bazı gerilimler yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise kendinizi rahatlamış hissedeceksiniz ve sevdiğiniz insanla aranızdaki uyum son derece güzel olacaktır. Duygusal olarak daha çok tutarlı davranmayı tercih edeceksiniz.

Sabah saatleri daha çok yeni başlangıçlar yapabileceksiniz ve kendinizi çok enerjik hissedeceksiniz. Küçük bazı gerilimler yaşayabilrisiniz ancak bunların sizi motive edici bir tarafı olacaktır. Günün ilerleyen saatlerinde ise daha çok kararlılıkla çalışmalarınıza devam edeceksiniz. Elinizdeki işleri tamamlamak isteyeceksiniz ve yeni konulardan uzak durmaya çalışacaksınız. Sabah saatleri yeni girişimlerde bulunabilirsiniz ancak bu konuda aceleci davranmamalısınız. Günün ikinci yarısında ise daha tutarlı davranacaksınız.

Maddi konularda sabah saatleri yeni bazı kararlar alabilirsiniz ve bunları bir an önce uygulamaya geçebilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise maddi konularda yeni kazançlar elde edebilirsiniz.

Sabah saatleri daha sakin davranmaya çalışın ve acele hareket etmeyin. Öğleden sonraki saatlerde ise daha başarılı çalışmalar yapma şansınız olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi yakından tanıyanlar son zamanlardaki durgun halinizin, arkadaşlar arasındaki küçük tartışmalardan kaynaklandığını düşünüyorlar. Bu kadarla sınırlı olmadığını gizlememeniz gerekiyor. Uzaktan verimli tespitler yaptığınız bir gelişmeye yakınlaşmanız gerekebilir. Sessiz kalmaya kararlı göründüğünüz bu konudan uzak durmak sizin için daha yararlı olacak.

14 Temmuz 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, Saat 04:50 Ay-Pluto görünüm etkisinde, duygularınızı işin içine karıştırmayınız. Çünkü bu, yanlışa neden olur. Sizi birilerinin idare etmesine izin vermeyiniz. Adil olsun, hakkaniyetli olsun her şey. Saat 12:26 Ay-Güneş görünümü, beklenmeyen durumlardan, sorunlardan, huzursuzluk ve güvensizlikten uzak durma arzunuzu işaret ediyor. Siz merhametle, sevgiyle insanlara yöneliyorsunuz. Her ne olursa olsun, bir parça mutluluk ve gerçek anlamda güvene kavuşmak için çabalıyorsunuz. Bu görünüm, bütün bu isteklerinize kavuşma dileğinizin işaretçisidir. Saat 13:08 Ay-Satürn görünümü, hassasiyeti yükseltiyor. Duygusal anlamda başkalarından beklediğimiz ilgiyi, sevgiyi hissetmekte ve bulmakta zorlandığımızı işaret ediyor. Aşk hayatımızda, çocuk meselelerinde üzerimize düşen sorumluluklar bizi yorabilir. Saat 20:00-15 Temmuz saat:02:52 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu saatler boyu, olayların etkisi altında kalmadan, rehavete düşmeden aklı başında hareket etmemiz gerekiyor. Bu zaman dilimi süresince duygularımız kimi zaman kuruntulu kuşkulu kimi zamansa haddinden fazla iyimserdir. Her durumu, olduğu haliyle kabullenmeye çalışırız. Saat 23:46 Merkür-Jüpiter görünümü,hayatı-parasal konular-eğitim ve çevremizle ilişkimizde iyimser ve umutlu düşünmemizi sağlayıcıdır. Problemlere uygun çözüm yolları bulunur. Ay-Boşlukta gerçekleşen bu görünüm, araştırmalar için gayet uygundur. Böylece doğru bir tercihte bulunmak mümkün olur. Enine boyuna düşünülür ve ona göre bir yol belirlenir. Yolculuklar genelde, farklı yerler görmek için veya iş-eğitimle ilgili görüşmelerde bulunmak için yapılabilir. Yakınlarınızla iletişiminiz güçlüdür. Birkaç gün sonra alınacak olumlu haberlerin işaretçisi olabilir. Gün boyunca tüm işlerinizde güzel sonuçlarla karşılaşmanız dileğimle, Astroloji Danışmanı

14 Temmuz 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenle vakit geçirmek istiyorsun. Özgürlüğünü üstün tuttuğunu bilen sevdiklerin, onları sahiplenmene sevinebilir.

14 Temmuz 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizden duygusal sorunlarınıza veya hatalarınıza karşı tam destek. Onların söylemleri sizleri fazlasıyla güvende ve güçlü hissettirecek.

14 Temmuz 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde endişe duyduğunuz konular sizi etkileyebilir. Finansal konularda uyanık olmanızda fayda var. Ticari konularda mücadele etmeniz gereken olaylar yaşanabilir. Teknik konulardaki aksaklıkları çözmeniz gerekebilir. Başkalarından fikir alabilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte olmak size iyi gelecektir. Maddi konulara dikkat edin.

14 Temmuz 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni girişimlerde bulunarak kendinizi kanıtlama ihtiyacı duyacaksınız. Hal böyle olunca hayatınız daha rutin bir hale gelebilir. İlgi alanınızla uğraşmanızda fayda var.

14 Temmuz 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Iletişim açısından kontrolü ele alabileceğiniz, söz ve konuşmalarınızla karşınızdakileri etkileyebileceğiniz bir günde olabilirsiniz. Seyahatler ve kısa geziler gündeminize gelebilir.

14 Temmuz 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güzel bir konuşma veya teklif sizi hoşnut edebilir. İletişime dayalı işlerinizde görüşlerinizi insanlara keyifle aktarabilir, önemli işlere imza atabilirsiniz.

14 Temmuz 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün duru görüsü açık olanlarla çevrelenebilirsiniz. Haftanın son günü yönetim kurulu toplantısını tamamladıktan sonra kendinizi deniz kenarına atın. Bol bol iyot kokusuyla temiz havayı ciğerlerinize doldurun. Kötü alışkanlıklardan uzak durun. Ruhunuzu dinlendirin.

14 Temmuz 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız.

14 Temmuz 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 36' 57" R
Ay
Aslan
18° 37' 09" R
Merkür
Koç
29° 04' 06"
Venüs
Boğa
19° 03' 05"
Mars
Koç
10° 58' 28"
Jüpiter
Boğa
27° 24' 10"
Satürn
Balık
17° 44' 36"
Uranüs
Boğa
23° 11' 41"
Neptün
Balık
29° 18' 43"
Plüton
Kova
02° 04' 10"
Chiron
Koç
21° 27' 11"
Lilith
Başak
24° 57' 49"
True Node
Koç
14° 52' 37"
Son Güncelleme : 15/05/2024 01:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>