Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Öfke Kontrolünü Sağlamalısın Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Temmuz 2020, Salı

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün insanlara farklı yollarla ulaşmak isteyebilirsiniz. Bazen utangaç # signName# doğanız, kırılgan kabuğunun içinde gizli kalmayı sevebiliyor ve dış dünyadaki tüm bu tehlikeli, öngörülemeyen karakterler hakkında endişeli pluyor. Tarafsızlık maskesini takmak sizin için kolay. Fakat bugün, siz içinizdeki yumuşak kalbi paylaştıkça bazı dostluklar da çiçeklenebilir.

Psişik duyularınız bugün oldukça aktif olabilir. Bir su burcu olarak, siz zaten empatik birisisiniz. Bu, anında duygusal enerjiyi yakaladığınız anlamına geliyor. Birisini yüz yüze görmeden de onun kötü bir durumda olup olmadığını anlayabilirsiniz. Bunu odanın diğer ucundan bile hissedebiliyorsunuz! Ve her zaman birinin ses tonundan onun nasıl olduğunu anlayabilirsiniz. Bugünyerindeki gizli kalmış şeyleri yakalayabilirsiniz. Edindiğiniz izlenimlere güvenin.

Grup aktiviteleri ve sosyal etkinlikler özellikle bugün sizi tatmin edebilir. Eski arkadaşları görmek ve yeni arkadaşlar edinmek güzel olabilir özellikle de, bir sürü güzel haber ve bilgi almak açısından. Birisi sizinle bazı noktalardave para konuşmak isteyebilir. Kendinizi özellikle dışadönük hissedeceksiniz böylece insanlar arkadaşlığınızdan en az sizin kadar keyif alacak.

Beynin o kadar çok farklı şeyi düşünerek çalışıyor ki; bu yüzden kontrolü kaybetmiş hissediyorsun. Bugün biraz geri planda durup ipleri başkalarının almasına izin vermelisin. Onlara güven. Gün içinde, sana rehberlik edebilecek birçok el olduğunu görebileceksin. Kilit nokta, kendini bırakıp başkalarının seni yönlendireceğine güvenmek. Sadece yapmalarına izin ver. Zihnini ve sinirlerini gevşet.Arkadaşlık ilişkilerin nasıl seyrediyor? Görünüşe göre kavga istiyorsun. Bunun sebebi peşinde olduğun liderlik pozisyonuna başkasının göz dikmiş olması olabilir mi? Güya grubun lideri olacaktın, fakat şu anki manzara hiç böyle demiyor. Öyleyse yeni bir grup projesine atıl; böylece ilişkilere sıfırdan başlayabilirsin. Şu aralar tatile çıkmak da sana iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kalkıp gitme arzusu duyabilir ancak aynı zamanda tamamen hazır değilmişsiniz gibi hissedebilirsiniz. Belki de dağa çıkarken bir sonraki adımı atmak için yeterince güçlü bir zeminde olmadığınızı düşünüyorsunuzdur. Dış dünyanın baskısıyla henüz hazır olmadığınız bir yere sürüklenmemeye dikkat edin. Her şeyi kendi temponuzda gerçekleştirin ve kendi tempolarında yol almayı seçenlere de anlayış gösterin.

14 Temmuz 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün akışa ve şartlara göre hareket etmek daha sakin ve huzurlu olmanıza aracı olabilir. Gün içindeki koşulları, hayatınızın her alanındaki durumları & konuları aşırı yönetmeye çalışmak ise boşa giden enerji ve strese sebep olabilir. Sorumluluklarınızı bilmek kazandırırken, gereğinden fazla sorumluluk almak kaybettirebilir.

14 Temmuz 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün işine kendini veremiyor olman patronların tarafından eleştiriye uğrayabilir. Performansını artırmak isteyebilirsin. İkili ilişkilerde sahip olduğun keskin çizgilere yön vermek isteyebilirsin. Fikirlerini farklı fikirlere karşı savunurken öfke kontrolünü sağlamalısın. Yeni tanıştığın bir arkadaşının sana karşı dürüst olmadığını düşünebilirsin.

14 Temmuz 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkinizde yaşadığınız sorunları bugüne kadar görmezden gelmiş olabilirsiniz. Bu sorunlarla ilgili bazı yüzleşmeler yaşayabilir ve anlık kararlarla tepki verebilirsiniz. Mümkün oldukça alınganlık yapmamalı olayları daha akış içinde yaşamalısınız. Bugün partnerinizin geçmişte size karşı yaptığı hatalardan ötürü affedici olamayabilir ve bu durum üzerine bire bir konuşma yapmak isteyebilirsiniz. Empati yeteneğinizi kullanmalısınız.

14 Temmuz 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili konularda daha yapıcı davranacağınız bir gündesiniz. Bürokrasi ile uğraşacağınız zamanlar var. Hedeflerinize ulaşmak için hırslı ve kararlı davranabilirsiniz. Annenizle, ailenizle ilgili konular gündeme gelebilir. Bugün yaşayacağınız olaylara karşı kimi zaman esneklik gösteremeyebilirsiniz, sakin olmakta fayda var.

14 Temmuz 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi ifade etmeniz dinlemekten önemli olabilir. Çünkü farkında olmadan yanlış anlaşılmış olabilirsiniz. Çabanız ve isteğinizle bu problemler çözünecek.

14 Temmuz 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay'ın Boğa burcuna ilerlemesiyle hedefler, planlar, görev ve sorumluluklar önem kazanıyor. Bununla birlikte gündelik yaşamınızda önünüze çıkan pek çok detay veplanlarınızı etkileyebilir.

14 Temmuz 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün pilates ve yoga gibi bedeninizi güçlendirecek egzersizler yapmak size iyi gelebilir. Hatta kendinize uzun bir süre boyunca tutkuyla yapacağınız yeni bir uğraş bulmuş olabilirsiniz.

14 Temmuz 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcundaki seyahati kariyer hayatınıza dikkat çekiyor.İş plan ve stratejilerinizi belirlemek için bugünü değerlendirebilirsiniz. İş hayatınızda sürpriz gelişmelere açık bir gün. Güneş'in Jüpiter ile karşıtlığı birlikte çalıştığınız kişilerle kurduğunuz ilişkilere dikkat çekiyor.

14 Temmuz 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız.

14 Temmuz 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aslanlar, maddi durumunuz giderek iyi bir hal almaya başlıyor. Günlük hayatınızda kendinizi daha dinç ve enerjik hissetmek istiyorsanız, işe yediklerinize dikkat ederek başlayın.

14 Temmuz 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İş ilişkilerinizde yoğunluk söz konusu. Birçok işi zincirleme halletmek zorunda kalacaksınız. Bazı paslaşmalar sonucunda günün ilerleyen saatlerinde istediğiniz ortamı yakalıyorsunuz. Verdiğinis sözleri unutmamaya özen göstermelisiniz.

14 Temmuz 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 47' 19" R
Ay
Akrep
05° 08' 24" R
Merkür
Boğa
07° 40' 38"
Venüs
Boğa
26° 56' 06"
Mars
Koç
15° 51' 03"
Jüpiter
Boğa
28° 54' 54"
Satürn
Balık
18° 10' 06"
Uranüs
Boğa
23° 33' 58"
Neptün
Balık
29° 27' 38"
Plüton
Kova
02° 01' 26"
Chiron
Koç
21° 46' 26"
Lilith
Başak
25° 40' 27"
True Node
Koç
14° 54' 22"
Son Güncelleme : 21/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>